Bussuru şey yazdım bunumu anladınız doner meselesi bı misaldi onuda cocuklar değil eltim ister ve bir cok şey. Bana saçma gelir ben ekmek bile eksik olsa hayatta istemem sonuçta arada bı saygı olmalı somurur gibi ne o öyle bişey eksikse insan kocasına der cocukların okuluna para lazım ene kocasına der herseyinde kayınvalideme diyorlar oda kayinbabamdan alıyor eğer ben yada esim haksızlık yapsak yada çıkarcı olsak kayin babam 4 yıllık gelinine değilde 15 yıllık gelinine saygı gösterirdi eşimde hayatta düşünmez haksızlık düşünseydik eğer ilk tapu alınırken diretirdi ve alırdı tapuyu esim bunu kayinbabamda der eşimde onlara yedirdik paranin haddi hesbi yok bize yaptığından fazlasını yapmış hesaba vurunda 15 yılda bu yüzden biz hic bişey istemedik bugüne kadar evimizi büyüttük bu yüzden iyi düşünmek lazım onlar kendi yağlarında kavrulsalardi bugüne kadar coktan bı ev sahibi daha olurlardı onlar tutmayı bilmedi ben gelip tutunca kıskandılar böylede oluyormuş diye ben hic bişey istemedim iğne bile cocuğum hastaydi borca girdik biz karşıladık doğal olarak çünkü bizim cocuğumuz biz sadece evi büyütmek istedik.