Ne düşünmeliyim

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
kızlar merhaba herkese:) benim sorunum şu ki sevgilim geceleri whatsappa giriyor ya bi insanın whatsappta o saatte ne işi olur adlatılıyor muyum sordum kaç kerede öyle bakıyorum diyo uyumadım girdim dedi bende nesi varki bakılcak bu facebook instgram gibi platform değilki kızlar sizce haklı değil miyim yanlış mı düşünüyorum anlayamıyorum bundurumu ne düşünsem doğru olur

Duruma bakiyordur ;)
Ya alışkanlık olabilir ben medela sahura kalkıyorum sanki yazan olsa bildirim gelmiyormuş gibi birde içine girip bakiyorm, bu arada durumlari görüp bakıyorum

kızlar merhaba herkese:) benim sorunum şu ki sevgilim geceleri whatsappa giriyor ya bi insanın whatsappta o saatte ne işi olur adlatılıyor muyum sordum kaç kerede öyle bakıyorum diyo uyumadım girdim dedi bende nesi varki bakılcak bu facebook instgram gibi platform değilki kızlar sizce haklı değil miyim yanlış mı düşünüyorum anlayamıyorum bundurumu ne düşünsem doğru olur

Güvenmiyorsanız neden berabersiniz???
Bir ilişkide İLK önce olması gereken şey güvendir.

İş arkadaşımın son görülmesi dün öğlen 16:14 ama kız gece bana mesaj attı. Mobil veriyi kapatıp mesaj okuyor ve yazıyor. Son görülmesi değişmeden Whatsapp a girebiliyor.

Yani yapacak olan her halükarda yapar. Minareyi çalan kılıfını da hazırlar.

Güvenmiyorsanız bitirin.

Back
X