Sorun yok gibi ama ıkı hafta olacak yarın, geçen haftaki saniyelik görüşmeyi saymazsak. Kardeşlerini gezdirmesi yerine benımle vakit geçirmesi gerekmez mi . Onları da tabii ki gezdirsin gözüm yok ama kardeşleriyle beraber yaşıyor sonuçta ben hiç görmüyorumİlişki çok yeni bir sorunda yok gibi. Çokmu ilgi isteyensiniz?
Benım arabam yok, onun var. Ama onceki hafta teklif ettim yakınına geleyim diye . Dinlenmek ailesiyle olmak istedisizin onun yanina gitme imkaniniz yok mu? bana sanki adam elinden geleni yapiyormus gibi geldi ama genel halini bilmiyorum tabi.
Ama ıkı haftadır bir görüşmeyi istemek daraltmak mı ki? Görüntülü konusma falan da yokİlişkinin ilk aylarında ilgi sevgi daha çok bekleniyor evet cicim ayları sonuçta falan ama adamı da daraltmayın çok.
Hanfendi aynı evde yaşıyor diye aktivite yapmasın mı kardeşleriyle? Daha çok yeni sevgilisiniz siz eşi gibi sahiplenmiş gibisiniz.Sorun yok gibi ama ıkı hafta olacak yarın, geçen haftaki saniyelik görüşmeyi saymazsak. Kardeşlerini gezdirmesi yerine benımle vakit geçirmesi gerekmez mi . Onları da tabii ki gezdirsin gözüm yok ama kardeşleriyle beraber yaşıyor sonuçta ben hiç görmüyorum
Tabii ki yapsın. Ben de iki kişinin görümcesiyim . Ama benım yaklasık bir ay sonra iznim ondan farklı bir güne dönecek. Ve ben onu ıkı haftada bir falan görüyorum dicem. Bu haftada görmezsem en az 3 hafta olacakHanfendi aynı evde yaşıyor diye aktivite yapmasın mı kardeşleriyle? Daha çok yeni sevgilisiniz siz eşi gibi sahiplenmiş gibisiniz.
Ciddi mesafe dediğinizin daha fazlasını ben her gün üniversiteye giderken harcıyordum bu arada. Gidip gelirken değil bakın sadece giderken. Ciddi anlayışınız komikmiş :)
Adamın boş vakitleri az ama bu az vakit için çok fazla işi var. Yani çook boş vakti olsa size vakit ayırmasa evet derdim ayıp ediyor. Ama kardeşinin sınavı varken, birinin düğünü varken vs ilgi beklemeniz bana biraz fazla açlık geldi.
Ha bunun dışında mesafeniz gözünüzde büyüttüğünüz kadar fazla değilken 2 haftada 1 buluşmanız çok az üstteki konuyu bi kenara bırakırsak.
Ay ne güzel hesapUzak mesafe ilişkisi böyle değil midir? Otobüsle 3-4 saatlik yol arabayla 1-2 saatlik olmaz. Otobüs olsa olsa bir durakta duruyordur. Sevgiliniz çok hız yapıyorsa bilemem. Ne olursa olsun şahsi arabasıyla otobüsün 3-4 saatte geldiği mesafe 250-350 km arasıdır. 250 km olsa git gel 500 km yapar araçlar ortalama 1.5 TL yakıyor kilometrede bu da 750 TL yapar. Şehir içinde gez dolaş dışarda yemek ye aktivite yap sizinkileri de ödüyorsa o da 500 TL minimum 1250 TL yapar. İki haftada bir gelen sevgiliyi öpüp başınıza koymalısınız. Çalışıyorsa bir tek haftasonu vardır ve tek uygun zamanında ailesiyle birşeyler yapması normaldir.
250 km olacağını sanmıyorum. Ama bilmiyorum. Asgari ücretli değil 20k üzeri maaş alıyor. Görüşmek istemem çok mu saçmaUzak mesafe ilişkisi böyle değil midir? Otobüsle 3-4 saatlik yol arabayla 1-2 saatlik olmaz. Otobüs olsa olsa bir durakta duruyordur. Sevgiliniz çok hız yapıyorsa bilemem. Ne olursa olsun şahsi arabasıyla otobüsün 3-4 saatte geldiği mesafe 250-350 km arasıdır. 250 km olsa git gel 500 km yapar araçlar ortalama 1.5 TL yakıyor kilometrede bu da 750 TL yapar. Şehir içinde gez dolaş dışarda yemek ye aktivite yap sizinkileri de ödüyorsa o da 500 TL minimum 1250 TL yapar. İki haftada bir gelen sevgiliyi öpüp başınıza koymalısınız. Çalışıyorsa bir tek haftasonu vardır ve tek uygun zamanında ailesiyle birşeyler yapması normaldir.
Ay ne güzel hesap
Ama aynı şehirde uzak mesafe nasıl oluyor ki yaBiz farklı şehirlerdeydik yine ayda 1 hafta kadar görüşüyorduk. Aynı şehirde ayda 2 gün görüşmek çok az geldi bana.
Ben yanlış anlamışım:) Farklı şehirler olarak düşündüm:) o halde hesap biraz şaşar. Her haftasonu görüşülebilir ama sürekli kızın yaşadığı yere doğru gelinmesine gerek yok. Biri başında biri sonunda imiş şehrin. O zaman şehrin en cafcaflı yer ortasıdır ortasında buluşacaklar bazen de:)Ay ne güzel hesap
Ama aynı şehirde uzak mesafe nasıl oluyor ki yaBiz farklı şehirlerdeydik yine ayda 1 hafta kadar görüşüyorduk. Aynı şehirde ayda 2 gün görüşmek çok az geldi bana.
Hah yani tabii, arabayla 2 saat dediği yer dediğiniz gibi ortada buluşmayla 1 saat sürer. 1 saat de eğer büyük şehirse hiçbir şey düşünüldüğünde. Üstte dedim ya benim okulum bile 2.5 saattiBen yanlış anlamışım:) Farklı şehirler olarak düşündüm:) o halde hesap biraz şaşar. Her haftasonu görüşülebilir ama sürekli kızın yaşadığı yere doğru gelinmesine gerek yok. Biri başında biri sonunda imiş şehrin. O zaman şehrin en cafcaflı yer ortasıdır ortasında buluşacaklar bazen de:)
Görüntülü görüşme falan niye yok ki? İşte bu ilginç geldi. İki üç hafta buluşma yok, telefonda bile görmek istemiyor. Siz kendinizi kaptırmadan biraz beklemeye alın kendinizi.Sorun yok gibi ama ıkı hafta olacak yarın, geçen haftaki saniyelik görüşmeyi saymazsak. Kardeşlerini gezdirmesi yerine benımle vakit geçirmesi gerekmez mi . Onları da tabii ki gezdirsin gözüm yok ama kardeşleriyle beraber yaşıyor sonuçta ben hiç görmüyorum
Benım arabam yok, onun var. Ama onceki hafta teklif ettim yakınına geleyim diye . Dinlenmek ailesiyle olmak istedi
Ama ıkı haftadır bir görüşmeyi istemek daraltmak mı ki? Görüntülü konusma falan da yok
Pazar da kardeşlerini gezdirecekmiş.
Ayyy adam kac yaşında?Ama onceki hafta teklif ettim yakınına geleyim diye . Dinlenmek ailesiyle olmak istedi
Bilmiyorum işte teklif bile etmiyor. Arama içindr duvarlar ince kardeşlerim duyar diyorGörüntülü görüşme falan niye yok ki? İşte bu ilginç geldi. İki üç hafta buluşma yok, telefonda bile görmek istemiyor. Siz kendinizi kaptırmadan biraz beklemeye alın kendinizi.
27 yasında.Ayyy adam kac yaşında?
Bu ne yaa?!
Yillardir ailesiyle değil mi zaten?
Sonucta bir hafta sonu buluşacak onda da yaptigi bu.
Henuz iki aylik bir ilişki ama bu adamla, bir gelecek düşünüyorsaniz, düşünmeyin derim.
Adam sizle veya başkasıyla evlense bile haftasonu, boş gün, tatil neyi varsa ailesine ayiracak, hayatindaki kadin hep ikinci planda olacak
Bugün başka bir konuda çılgınlar gibi sevişirken komşuların duymasını nasıl engellerim diyen bir üye vardı:) sizin görüntülü konuşmanızdan millete ne imiş? Bitirin diyemem ama kendinizi kaptırmayın, acele etmeyin.Bilmiyorum işte teklif bile etmiyor. Arama içindr duvarlar ince kardeşlerim duyar diyor
27 yasında.
Evet ailesiyle.
Ben de öyle düşünüyorum ve söyleyeyim dedim kendisini haklı çıkardı
Yarın kardeşleriyle yasadığım yere yakın bir yere gelecek. Şakayla karışık sen de gel dedi. Ben yok dedim. Sonra zarf atmak için gelirim dedim şakaya vurdu. Zamanı gelinceymiş.Bugün başka bir konuda çılgınlar gibi sevişirken komşuların duymasını nasıl engellerim diyen bir üye vardı:) sizin görüntülü konuşmanızdan millete ne imiş? Bitirin diyemem ama kendinizi kaptırmayın, acele etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?