Ne düşünmeliyim?

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Bir önceki konumda söz etmiştim. Yaklasık iki aydır bir sevgilim var. Çok yoğun çalısıyor. Aramızda da ciddi bir mesafe var. Araçla(1.5-2 saat) gibi yani otobüsle 3-4 saat. Birimiz şehrin basında diğerimiz sonunda yani.

Başlangıçta her şey güzeldi. Mesajlarda da çok güzel.işi sebebiyle çalışırken telefon kullanamıyor ama .Aramıyo ama.Yalnız ıkı hafta önce görüştük. İş çıkısı geldi beni aldı bıraktı(cumartesi ). Pazar evdeydi dinlendi. Geçen hafta da kardeşini sınava götürdü . Ordan düğüne geçti . Ben biraz trip attım. Neyse işe geldi saniyelik beni gördü döndü.i çıkısı aramaya basladı. Bu hafta da cumartesi düğüne gitti. Pazar da kardeşlerini gezdirecekmiş. Şakayla karışık sen de gel dedi ama teklif değildi o bence yani.

Ben ne yapmalıyım ne düşünmeliyim normal mi yani? Ben bu ilişkinin neresindeyim?

Son düzenleme:
İlişkinin ilk aylarında ilgi sevgi daha çok bekleniyor evet cicim ayları sonuçta falan ama adamı da daraltmayın çok.

İlişki çok yeni bir sorunda yok gibi. Çokmu ilgi isteyensiniz?
Sorun yok gibi ama ıkı hafta olacak yarın, geçen haftaki saniyelik görüşmeyi saymazsak. Kardeşlerini gezdirmesi yerine benımle vakit geçirmesi gerekmez mi . Onları da tabii ki gezdirsin gözüm yok ama kardeşleriyle beraber yaşıyor sonuçta ben hiç görmüyorum
sizin onun yanina gitme imkaniniz yok mu? bana sanki adam elinden geleni yapiyormus gibi geldi ama genel halini bilmiyorum tabi.
Benım arabam yok, onun var. Ama onceki hafta teklif ettim yakınına geleyim diye . Dinlenmek ailesiyle olmak istedi
İlişkinin ilk aylarında ilgi sevgi daha çok bekleniyor evet cicim ayları sonuçta falan ama adamı da daraltmayın çok.
Ama ıkı haftadır bir görüşmeyi istemek daraltmak mı ki? Görüntülü konusma falan da yok

Hanfendi aynı evde yaşıyor diye aktivite yapmasın mı kardeşleriyle? Daha çok yeni sevgilisiniz siz eşi gibi sahiplenmiş gibisiniz.

Ciddi mesafe dediğinizin daha fazlasını ben her gün üniversiteye giderken harcıyordum bu arada. Gidip gelirken değil bakın sadece giderken. Ciddi anlayışınız komikmiş :)

Adamın boş vakitleri az ama bu az vakit için çok fazla işi var. Yani çook boş vakti olsa size vakit ayırmasa evet derdim ayıp ediyor. Ama kardeşinin sınavı varken, birinin düğünü varken vs ilgi beklemeniz bana biraz fazla açlık geldi.

Ha bunun dışında mesafeniz gözünüzde büyüttüğünüz kadar fazla değilken 2 haftada 1 buluşmanız çok az üstteki konuyu bi kenara bırakırsak.

Hanfendi aynı evde yaşıyor diye aktivite yapmasın mı kardeşleriyle? Daha çok yeni sevgilisiniz siz eşi gibi sahiplenmiş gibisiniz.
Tabii ki yapsın. Ben de iki kişinin görümcesiyim . Ama benım yaklasık bir ay sonra iznim ondan farklı bir güne dönecek. Ve ben onu ıkı haftada bir falan görüyorum dicem. Bu haftada görmezsem en az 3 hafta olacak

Araçla bu kadar ama. Otobüsle gitsem 3-4 saat gösteriyor.

Kardeşinin sınavı için söylemedim elbette abisi olarak yanında olmalı.

Bulusamamız noktasını değerlendiriyorum dediğiniz gibi. Bu haftada bulunamayacağımız için en az 3 hafta olacak. Ve ben ya buluşursak diye hep muallakta kalıyorum

Oturmuş bir ilişki olsa tamam ama yeni ilişki oldugundan daha çok görüşmemiz gerekmez mi

Uzak mesafe ilişkisi böyle değil midir? Otobüsle 3-4 saatlik yol arabayla 1-2 saatlik olmaz. Otobüs olsa olsa bir durakta duruyordur. Sevgiliniz çok hız yapıyorsa bilemem. Ne olursa olsun şahsi arabasıyla otobüsün 3-4 saatte geldiği mesafe 250-350 km arasıdır. 250 km olsa git gel 500 km yapar araçlar ortalama 1.5 TL yakıyor kilometrede bu da 750 TL yapar. Şehir içinde gez dolaş dışarda yemek ye aktivite yap sizinkileri de ödüyorsa o da 500 TL minimum 1250 TL yapar. İki haftada bir gelen sevgiliyi öpüp başınıza koymalısınız. Çalışıyorsa bir tek haftasonu vardır ve tek uygun zamanında ailesiyle birşeyler yapması normaldir.

Ay ne güzel hesap

Ama aynı şehirde uzak mesafe nasıl oluyor ki ya Biz farklı şehirlerdeydik yine ayda 1 hafta kadar görüşüyorduk. Aynı şehirde ayda 2 gün görüşmek çok az geldi bana.

250 km olacağını sanmıyorum. Ama bilmiyorum. Asgari ücretli değil 20k üzeri maaş alıyor. Görüşmek istemem çok mu saçma
Ay ne güzel hesap

Ama aynı şehirde uzak mesafe nasıl oluyor ki ya Biz farklı şehirlerdeydik yine ayda 1 hafta kadar görüşüyorduk. Aynı şehirde ayda 2 gün görüşmek çok az geldi bana.

Ay ne güzel hesap

Ben yanlış anlamışım:) Farklı şehirler olarak düşündüm:) o halde hesap biraz şaşar. Her haftasonu görüşülebilir ama sürekli kızın yaşadığı yere doğru gelinmesine gerek yok. Biri başında biri sonunda imiş şehrin. O zaman şehrin en cafcaflı yer ortasıdır ortasında buluşacaklar bazen de:)

Hah yani tabii, arabayla 2 saat dediği yer dediğiniz gibi ortada buluşmayla 1 saat sürer. 1 saat de eğer büyük şehirse hiçbir şey düşünüldüğünde. Üstte dedim ya benim okulum bile 2.5 saatti

Görüntülü görüşme falan niye yok ki? İşte bu ilginç geldi. İki üç hafta buluşma yok, telefonda bile görmek istemiyor. Siz kendinizi kaptırmadan biraz beklemeye alın kendinizi.

Pazar da kardeşlerini gezdirecekmiş.

Ama onceki hafta teklif ettim yakınına geleyim diye . Dinlenmek ailesiyle olmak istedi
Ayyy adam kac yaşında?
Bu ne yaa?!
Yillardir ailesiyle değil mi zaten?
Sonucta bir hafta sonu buluşacak onda da yaptigi bu.
Henuz iki aylik bir ilişki ama bu adamla, bir gelecek düşünüyorsaniz, düşünmeyin derim.
Adam sizle veya başkasıyla evlense bile haftasonu, boş gün, tatil neyi varsa ailesine ayiracak, hayatindaki kadin hep ikinci planda olacak

Görüntülü görüşme falan niye yok ki? İşte bu ilginç geldi. İki üç hafta buluşma yok, telefonda bile görmek istemiyor. Siz kendinizi kaptırmadan biraz beklemeye alın kendinizi.
Bilmiyorum işte teklif bile etmiyor. Arama içindr duvarlar ince kardeşlerim duyar diyor
27 yasında.
Evet ailesiyle.
Ben de öyle düşünüyorum ve söyleyeyim dedim kendisini haklı çıkardı

Bilmiyorum işte teklif bile etmiyor. Arama içindr duvarlar ince kardeşlerim duyar diyor

27 yasında.
Evet ailesiyle.
Ben de öyle düşünüyorum ve söyleyeyim dedim kendisini haklı çıkardı
Bugün başka bir konuda çılgınlar gibi sevişirken komşuların duymasını nasıl engellerim diyen bir üye vardı:) sizin görüntülü konuşmanızdan millete ne imiş? Bitirin diyemem ama kendinizi kaptırmayın, acele etmeyin.

Yarın kardeşleriyle yasadığım yere yakın bir yere gelecek. Şakayla karışık sen de gel dedi. Ben yok dedim. Sonra zarf atmak için gelirim dedim şakaya vurdu. Zamanı gelinceymiş.

Zaten beni herkesle tanıştırsın evlenelim falan demiyorum. Evlilik korkusu olan da biriyim. Ama arkadaşımız tanıstırdı bizi. Aile yapımı tutucu olduklarını vs biliyor. Bence bir ciddi düşüncesi de yok bana dair

Kardes gezdirmek nedir ya iki aylik iliskide her bos anda beraber olmak istemek gerekir yani bende hep oyle oldu bu sekil bana cok sacma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…