Ne düşünmeliyim?

Kardes gezdirmek nedir ya iki aylik iliskide her bos anda beraber olmak istemek gerekir yani bende hep oyle oldu bu sekil bana cok sacma geldi
Ben de bunu söylemeye çalıştım aslında . Bir gün evde yatıyor bugün kardeş gezdiriyor. Ben de kardeşim abilerim sevgilileriyleydi. Olması gereken diye dusundum aksi hiç aklıma gelmedi.

“Her hafta sonu ne yazık ki buluşma olmayacak böyle bişey mümkün değil” dedi. Bu aksam konuştum. Ben seni düşünüyorum yorulma yolda istiyorum bunu mu tartışıyoruz dedi. Kapanış

Sacmalamis esimle tanistigimizda ilk aylar her gun gorusurduk istisnasi her gun is cikisi haftasonu ne olursa olsun isi varsa 5 dk icin gelirdi. Yani bence ilgisiz erkekle ugrasmaya degmez

Evli olabilir mi acaba?
Baba neler çok saçma o teklif edince de siz buluşmanın bence.
Bence hic zorlamayın

İş güç,koşturmaca,yoğun tempo,uzak mesafe..
Yaşınız da önemli ; 25+ ise normal bence.
O yaşlardan sonra işin getirdigi zaruret kavramını anlayabiliyor insanlar.
Her şeye yetişmeye çalışan bir sevgiliniz var.
Bu ilişkinin neresindeyim şeklinde sormak için çok erken bana kalırsa.

Duygusal boşluk durumu. 6 senedir falan yalnızım. Yaş 28 düzenimiz olsun istiyorum ama olmuyor
Bence yol yakinken dön. Sonra üzecek belli.
Siz de şöyle söyleyin
Ben de seni düşünüyorum seni yormayacagim artik çünkü ben böyle iliskide yokum. Byeee :)
Düzgün insan kalmadı diye sabrediyorum. Daha sımdıden üzerken, haklısınız ama bu gidişle hayatımda kimse olmayacak
Sacmalamis esimle tanistigimizda ilk aylar her gun gorusurduk istisnasi her gun is cikisi haftasonu ne olursa olsun isi varsa 5 dk icin gelirdi. Yani bence ilgisiz erkekle ugrasmaya degmez
Yol uzak diye buju beklemiyorum ama bence de normalde olması gereken bu. Görev de değil insan istiyor görmeyi
Evli olabilir mi acaba?
Baba neler çok saçma o teklif edince de siz buluşmanın bence.
Bence hic zorlamayın
Yok kimliğini gördüm ki arkadaşımın arkadaşı. O yuzden evli olma ihtimali pek yok

Bırakayım mı yani
Beklemeliyim yani
Bu kişiye kendinizi fazla kaptırmamanızı tavsiye ederim.
Nasılsa gidecek. Seneler sonra biri hem aklıma hem kalbime yatmıştı

Bana da az geldi buluşma sıklığı. Normalde canım cicim aylarında her fırsatta buluşulur. Kardeşiyle elbet vakit geçirir ama 2 haftalık sevgilisi dururken kardeşiyle gezmeye gitmesi tuhaf geldi. Çok ilgili bir adam değil.

Zaten terketti

Bir de üzgünüm diyor. Üzgünmüş şaka mısın ya saydım sövdüm
İmzayı atarken de ya kusura bakma hep aklımdasın mı diyecek engelle yol ver gitsin. Gönlünüze göre biri çıkar karşınıza inşallahh. Biraz üzülür sonra unutursunuz. İnsanlar evliliklerinde anlaşamayınca vazgeçmeyi biliyor. Bu kişiyle evlendiğinizi düşünün mutlu olacak mıydınız hayır.
Şu an kırgınsınız hayata karşı anlıyorum ama geçecek. Olumlu düşünün pozitif kalın

Alışmıştım. Hayal kurmuştum. Ki ben öyle kolay birine evet demem, diyemem. Evleniyor olması gerçekten çok ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…