ne düşünsem bilemedim,yardım:(

_ketsAn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
106
58
53
Merhabalar, hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var, çünkü ne düşünmeliyim kestiremiyorum şuan..

2,5 yıldır süren bir ilişkim var, bu süreçte çok problemler yaşadık ayrıldık barıştık, ayrıldık barıştık.öyle böyle devam ettik.
ancak bu durum beni tamamen vazgeçişe zorluyo sanırım..

dün e-devlet şifresi aldım ptt den. şifresini değiştirdim vs. ancak sigorta kaç gün yatmış bulamadım, ona söyledim. her neyse akşam oldu o bakacak, ben koyduğum şifreyi hatırlayamadım bir türlü, aradı şifre değişikliği yaptık(kimlik seri no, veriliş tarihi falan istiyo)

sonra bende bakayım benim sigorta kaç gün olmuş dedi, o da şifresini unutmuş değiştiriyo o arada tel açık..
sonra değiştirdi eski şifreyi de gösteriyomuş galiba, önceki şifrede ....... muş dedi, ağzından çıkıverdi. ve bu şifre şu şekilde: kendi doğum günü, başka bi gün ve isim-soyisim baş harfleri.. mesela 3024ak 30 kendi doğum günü "ak" kendi isim soyisim baş harfleri..bide arada 24 var. ben buna takıldım tabi bunun anlamı nedir gibi.işte şuranın plaka kodu dedi ne alaka dedim, ilkokul numaram dedi diplomada vardır göstereceksin dedimm.. ısrar edince ortaokuldan kız arkadaşının doğum günüymüş bunu söyledi.

ve 3-4 ay önce onun bir şey bakması gerekmişti bana söylemişti e- devlet şifresini bu değildi, yakın zamanda değişmiş yani bu şifre ve bu şekilde konulmuş..
uzun süre kullandığım ezberimde olan bi şifre olduğu için koymuşumdur vs diyo ama ben sıkıntı yaptım ve ayrıldım..
kullandığımız şifreler var ortak, işte yıldönümü tarihi, doğum günlerimiz gibi..fakat o böyle bi şifre koymayı tercih etmiş..
çok kafama taktım ilkokuldan olduğu ne malum ona da inanmıyorum şuan..belki benden önce içinde kalan biriyle alakalı.

bilmiyorum çok gereksiz bir konu belki de, kafam karman çorman.. ben mi abartıyorum sizce, fikir verin lütfen

ortak şifreleriniz varmış. başka bir şifresini böyle tehlikeli bi şifre koyamaz ki,soracağını tahmin eder herhalde.

Aman cok abartmissin bence benim de eskiden kalma sifrelerim gar bankalar vs o kadar cok sifre degistirtiyor ki ne yazacagini hatirlamiyorsun bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ortak şifreleriniz varmış. başka bir şifresini böyle tehlikeli bi şifre koyamaz ki,soracağını tahmin eder herhalde.

tahmin etmesi gerekirdi ama koymuş anlık belki de kendi de hatırlamadı çünkü. bi insan neden kendi doğumgünü yanına bir tarih koyar kesin var bir anlamı üsteleynce böyle dedi.

Aslında kırılıp kılmaktadır haklısın ama benimde eski şiflerelerim var hala kullanıyorum el alışkanlığı

Aman cok abartmissin bence benim de eskiden kalma sifrelerim gar bankalar vs o kadar cok sifre degistirtiyor ki ne yazacagini hatirlamiyorsun bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok mu tepki vermişim ya bazen gereksiz fevrileşiyorun ondan size danışmak istedim, saolun..
aslında eskiden kalması problem değil benim için o şekilde olur tabiki ama 3-4 ay içinde bu şifrenin konulması canımı sıktı.

abartmışsın bencede akllında kalabilen bir şeyi koymuş işte..onlarda rakam..
kızın ismini koysa hadi bende sinirlenirdim..
ama ayrılmak için çok basit bir sebep..
tatlı dille kırıldığını belirtebilirdin..
böyle eften püften şeylerden ayrılmayı sakız gibi ağzınıza doluyosunuz sonra da adamlar bunalıp kaçıp gidiyo...

valla ben olsam be de aynı tepkiyi verirdim ama ayrılmak çok abartı olur. bikaç gün trip yapıp burnundan getirmek gerekir. hem diğer arkadaşların da dediği gibi yani eski şifreler var onları neden kullanmamış acaba :26: ne sinir bozucu bir durum yaaa

hmm, aslında daha bilinçliyim artık çoğu sıkıntıda yapıcı yaklaşıyorum..yakın zamanda konulmuş olması sinirlendirdi beni bir de birlikte kullandığımız şifreler varken..ciddi bir ilişki yaşanıyorsa eğer geçmişe dair en ufak bir şeyin kalmaması gerektiğini düşünüyorum.ben yeni bir şifremi onunla alakalı değil de eski erkek arkadaşmın doğum gününü koysam hoş mu yani, alışkanlık diyip geçemiyorumm, bilmiyorumm:/

işte benim takıldığım da bu..önceki kullandığı şifrelerinden biri olsa tamam alışkanlık diyicem ama onlardan da değil ve her şifremiz ortak gibi birşey artık, alışkanlık durumu kalmadı ki yani.ne o zaman bu.

canım o zaman sakin ve tatlı bir dille "canım ben eski erkek arkadaşımın doğumgününü koysam sen bu durumdan hoşlanırmısın" diyeceksin..
ama kavga etmeden..
düşünmesi için fırsat vericeksin..
başka hiç bir şey söylemene gerek bile yok...
otursun düşünsün..
ayrıca insanlar yeni bir ilişkiye başlarken malesef beyinlerindeki hatıraları, anıları...vs silemiyorlar..
tabiki aklında kalıcak bazı şeyler..
seninde zaman zaman aklına geliyordur mutlaka bir çok şey...
önemli olan karşı tarafa yansıtmamak..
erkek arkadaşınla tatlı dille konuş eğer seviyosan ve kaybetmek istemiyosan...
böyle trip atarak bağırıp çağırıp kavga ederek veya en ufak şeylerde ayrılalım blöfü yaparak bir şey elde edemezsin..
ilişkinin tadı kaçar büyüsü bozulur...
daha bunlar bir şey değil..
evlendiğin zaman neleri tatlı dille çözmeye çalışıcaksın..
yavaş yavaş adamda öğrenicek senden göre göre...
he ama diyosan ben prenses gibi büyüdüm uğraşamam sen bilirsin...
herkes aynı durumda kimse uğraşmak istemez emin ol sadece mutlu olmak istiyorsan böyle basit şeyleri çok kafaya takmaman lazım..
benim görüşüm böyle..

off çok haklısınız, ama bu tarz durumlarda hiç karşıma alıp da tatlı dille konuşayım diyemiyorum, nasıl yapar olayın bu kısmına takılıyorum ve kendime hakim olamıyorum..
mesela ayrılık blöf değildi ciddi anlamda artık göze almalıyım dedim öyle yazdım mesajı o da bunun farkında çünkü yeri geldi git dedi koluna yapıştım olmaz diye çünkü hatam vardı ama bu bambaşka..ne demek başka birini hatırlatacak bir şeyi hala şifre olarak kullanmak..anımsamak farklı bu durum bile bile düşünmeyi sağlamak bence..
basit göremiyorum dediğiniz gibi, ama haklısınız böyle şeyleri kafaya takarak mutlu olmam çok zor, ince ayrıntılara takılan biriyim malesef

allah aşkına yaa kuzum ayrılmak için bahanemi arıyodunuzda bu çıktı karşınıza açıkcası ben abartmayı geç. Komik buldumm
bende nişanlıyım kii çok uzun süredir tanıyoruz sevgililik sürecimizde uzun yanii. Benim nişanlımda hep aynı şifreyi kullanır bakınca birisinin doğum günü gibi mesela 04 89 ay ve yıl gibi değilmi belkide eski sevgilisinin di ama adı üstünde eskiii :) akılda kalabiliyosa ne mutluuu bence sadece bunu önemsemiştir onu unutamadığından falan fişmekan hikayeee sen ilişkine bak sevgine bak gerisi teferruatt böyle şeylere takılıp yıpratmayın birbirinizi (kiii bi ayrıntı o kadar alıştıkki şifreye benim şifrelerim bile aynı olduu artık )

Erkeklerin sifreleri cok onemli degildir ama eger son zamanda degistirmis ve kendi agziyla soylemisse o rakamin senden_ailesinden baska birinin dogum gunu oldugunu bence altinda yatan baska seyler varmis ki sifreyi secerken oyle secmis, seni uzmek istemem ama bencesi bu. eften puften degil kirilmakta sinirlenmekte haklisin cani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya işte canım bizim şifrelerimiz de hep aynıdır benim takıldığım koyduğumuz şifreler belliyken yakın zamanda böyle bi şifre koymuş olması..ilişkiye başladığımızdan bu yana değişmeyen bi şifre olsa problem yapmıcam.. 2,5 senelik ilişkin varken her şifren işte senin+ sevgilinin doğum günüyken veya yıldönümü her neyse..bu şifre neden eskiye dair..alışkanlık değil çünkü eski şifreleri de değil..yeni bir şifre ve bir başkasının doğum günü...off olumlu düşünemiyorum küçük bişey olarak göremiyorum

işte benim düşündüğüm de tam bu, şifre koyarken insan aklında kalacak birşeyler seçer değil mi, aklında kalacak olan ortaokuldaki sevgilisinin doğum günü mü yani benimki değil de.. çokk tuhaff..bana o kadar uzak bir zamandan birisi gibi de gelmiyo açıkcası..benden önce uzun zaman kuzenini sevmiş karşılık bulamamış, belki de onunla alakalı birşeyooff iyice paronayak mı oldum bilmiyorum..

selam ben yeni üye oldum ketsan sen bence bir düşün ne hissediyorsun artık sevgiline karşi çünkü bir ilişkide kavga güven başlamışsa ilişkini iyice bir düşün derim cnm

Hakkinda hayirlisi olsun canim tekafi arkadasimiza da katiliyorum, asil mesele onunla daha ne kadar devam etmek istiyosun, olc tart bir duygularini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim çok büyütme bunu...geçmişte olan şeyler anıdır.şu an seninle birlikte eğer eski birinin şifresiyse bile bunu ona sakince niye koyduğunu filan sor.belki çok üzerine gittiğin için doğruyu söyleyemiyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…