bana bire bu evde kalabilirsin ben giderim sana yardımcıda olurum bi yurdada yerleştiririm ama sen bu durumdayken ben hayatında olamam cok soğdum senden dedi ben hatalarımın farkına vardımbu evde o yokken kalamam o kadar küçük duruma düşemem aileme artık yalan sölemek istemiyorum ama onlarında üzülmesine dayanamıyorum aileme kıyamıyorum zamanında gençlik ateşiyle ne yaptıgımı bilmeden kıydımda onu hala cok sevmemdeki amac ise bana yanlıs yapmı ve benim doğru yolda ilerlemem için elinden geleni yapıyor bu durumda bile bana evini bırakabiliyor onu unutmam hiç kolay bi durum deil ve ben bu psikolojideyken artık ders dahi çalısamıyorum yalanların içinde boğuldum kaldım
Birincisi, o senin esin degil.
İkincisi, bu olaylari yasama esnasinda insanin hic mi aklina ailesi gelmez de vicdani sizlamaz?
Cocuk senden sogudum demis acik acik, hala yapisip kalmissin.
Aslinda yorumlari okurdum ama bir cumlene takilip hemen atladim.
Diyorsun ki, onu sevmemdeki amac dogru yolda ilerlemem icin elinden geleni yapiyor, bana evini birakiyor vs,vs,
Arkadasim, senin hayatini altust eden kim?
Seni kullanip, hevesini alip, senden uzaklasan kim?
Hala aklin basina gelmedi mi senin?
Adam senin bu genc yasinda resmen hayatinin icine etmis, simdi sana evini birakmayi teklif ediyor diye vicdan sahibi, aslan yurekli biri mi oldu?
Sen anlamadiysan ben sana soyleyeyim. Beraber oldugun kisi son derece karaktersiz birisi. Sevdigi kisiye imam nikahi kiyip onun gozunu boyayan ardindan isi bitince senden kurtulmanin yollarini caresizce arayan biri.
Acilen ondan kurtul, okumana bak.
Bunu yap bari, gururunu daha fazla ayaklar altina alma.