Gelin-kayınvalide sorununun %80 sorumlusu bence beyler
Bey daha işin başında annesine ve eşine bir takım seyleri aktarabilmeli.Şöyle ki;
her iki tarafada : annesine/eşini,eşine/annesini üzecegi taktirde kendisinin cok üzülücegini,
kırılacagını,kendine yapılmış bir saygısızlık olarak algılayacağını,yuvadaki huzurun azalaca
gını vb. en uygun dille ifade etmeli.
Gözlemlediğim kadarıyla genellikle ; pasif,yeteri olgunluğa ulaşmamış,içine
kapanık,karakteri oturmamış,kendine güveni olmayan,hayatta sağlam bir duruşu olmayan erkeklerde bu tarz durumlar daha sık
rastlanıyor sanki :uhm:
Gelin-kayınvalide sorununun %80 sorumlusu bence beyler
Bey daha işin başında annesine ve eşine bir takım seyleri aktarabilmeli.Şöyle ki;
her iki tarafada : annesine/eşini,eşine/annesini üzecegi taktirde kendisinin cok üzülücegini,
kırılacagını,kendine yapılmış bir saygısızlık olarak algılayacağını,yuvadaki huzurun azalaca
gını vb. en uygun dille ifade etmeli.
Gözlemlediğim kadarıyla genellikle ; pasif,yeteri olgunluğa ulaşmamış,içine
kapanık,karakteri oturmamış,kendine güveni olmayan,hayatta sağlam bir duruşu olmayan erkeklerde bu tarz durumlar daha sık
rastlanıyor sanki :uhm:
oğullar ana kuzusu olmasa bu nedenlerle sorun yaşanmaz. ama maalesef analarının söznüden çıkamayan karakteri oturmamış annesinin her söylediğinin doğru olduğunu düşünen fazla beyni gelişmemiş koca müsvetteleri yüzünden böyle sorunlar yaşıyoruz. şeytan diyor gönder anasının yanına aklı başına gelsin... bekarken analarının yanında durmazlar evlenince kıymetli olurlar... daha yeni böyle bi nedenle eşimle tartıştım çok sinirliyim bu forumuda görünce dayanamadım patladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?