ne gerek vardı ki:(

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
içim hiç rahat değil az önce erkek arkadaşım uyudu gerçi kavga filanda etmedik ama kırdım onu babası araba aldı araba sıfır birazda pahalı oda arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktı dedim ki alma bir şey filan olur neyse çıktılar. sonra mesaj atmış aynasında bir çizik mi bir şey mi ne olmuş bende abarttım da abarttım demedim mi sana çıkma alma diye oda tabi strese girdi dedim babana deme gerçi çok büyük bir şey değil ama araba yeni olunca böyle oluyo galiba onuda strese soktum bana anlatıyor bnde demedım mi gitme etme yapma diye ddim of ya neden yaptım ki üzüldüm valla uyudu gerçi mesaj attım da ben kötü oldum

Ya arkadaş bir usanmadınız şu 20+ adamları eğitmeye terbiye etmeye çalışmaktan. Bırak yahu, baba oğul onlar. Çarparsa babasının arabasını çarpacak. Sana ne.
Ayrıca annem de senin gibidir. Ne zaman bir şeye heves edip yapmaya kalksak her zaman yapma etme o olur bu olur der ve olur. Kızarız anneme.
Yapma. İnsanın hevesi kursağında kalıyor, ilk seni anıyor, kötü bir şey olunca. Bil yani

İşte sevgililik böyle bir şey. Bunun evlilik versiyonu "arabalarin altında kalasın da beynin kaldırıma aksin işallah" deyip "lan beddua ettim ama bana doner mi acaba?" diye endişe etmektir. Hey gidi sevgililik. Bir sey olmaz mesaja geç cevap verir öyle minik sevimli tripler falan sonra barisirsiniz.

şuraya konu açıyoruz ama gidin eğlencenizi başka yerde yapın komik olan ne? saçma sapan yazanların yorumlarını okumak istemiyorum zaten şuan yeterince üzgünüm

Çok saçma

küsmedi zaten gayet tatlı tatlı konuştukta neden bana yardımcı olmayıp strese sokuyosun dedi üzüldüm şu ara zaten stresliyiz birde ben yapıyorum huysuzluk

Nickin ilgimi çekti :) nerden aklına geldi

hayır size yazmadım dalga geçenlere yazdım ben pimpirikliyim yazmıştım size( niye böyleyim gidip çocuğuda sık boğaz ediyorum
Yani biraz rahat ol. Tamam senin niyetin iyi tabii, kötülüğüne söylemiyorsun da. O da kocaman bir adam. Bilsin kendi sorumluluğunu.
Bu adamları böyle alıştırıp alıştırıp, gevşetiyorsunuz. Sonra da kocam çocukla ilgilenmiyor, evin bütün yükü benim üzerimde, ben yorgunum ama eve misafir çağırdı, annesi bana şunu yaptı, kocam sesini çıkarmadı.
Ama ablacım sen adama sorumluluk fikrini aşılamadın ki ilişkide, her işe sen koştun, her şeyi sen hallettin, her işi sen düzene koydun. Sen yorulduğunda, usandığında da adamdan bekliyorsun ama adamın jargonunda öyle bir şey yok.
Bak bu yukarıdaki örnekten ders al. BDV'deki ablaların hep bunlardan yakınıyor. Bırak, arabayı alsın, çarparsa da babasıyla halletsin, sorumluluk alsın.
Mala gelen telafi edilir, bak cana gelmesin.
Onun alması gereken sorumlulukları sen düşünme, onun düşünmesi gerekenleri sen söyleme. Sonra pişman olursun. Bırak, kendi haline bir anla bakalım nasıl bir adam, sorumluluk sahibi mi, zeki mi, vicdanlı mı.
Sen bir elleşme bakalım.
Sonra anladığınızda iş işten geçmiş oluyor da ondan diyorum.

ne güzel yazmışsınız çok haklısınız ama bu ilişkide hep sorun çıkartan tip benim o yüzden üzmek istemiyorum onu ne biliyim burdan okuyorum cidden neler var çok şükür kaç senedir bir kötü lafını duymadım bir hareketini görmedim .. sorumluluklarını bilen biri ama ben demeseydim daha iyi olurdu üzerine gitmeseydim valla şurda o kdr çok konu açılıyorki zaten sayfa yüüzünden evlilikten korktum

Ay hatırladım sen sevgilinin suratına telefon kapatmıştın Gerçekten sorun arıyorsun. Neden peki? Hiç düşündün mü? Yani kendini mutsuz ya da güvensiz hissetmene sebep olan bir şey mi var, ailende falan sorun mu var, sevgiline mi güvenmiyorsun?
Bir sebep olmalı sürekli sorun çıkarman için.
Evet, üzerine gitme çocuğun. Bak ne güzel suratına telefon kapattıktan sonra seninle görüşmeye devam etmiş :) Herkes yapmaz, emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…