Ne gerizekalı kadınlar var

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
nöbette beraber çalıştığım kişinin Kız arkadaşı herhalde sabahtan beri yanında duruyor Ada'mın zaten alan dar ve yoğun gelen giden durmuyor sabahtan beri beni süzüp durmalar gidip gelip bakış atmalar iş gereği beraber çalışıyorum Ada'mla hayır zaten kafamı kaldırıp baktığım yok baksam ne ki yemeyeceğim nedir bu malın bakışları bakışları sinir oldum

İş yeriniz bu tarz bir duruma müsait mi? Nasıl kafasına göre bütün gün orda durabiliyor ki?

Belki seninle iletişim kurmak istiyordur ve bu konuda yeteneksizdir.neden hemen on yargıya kapılıyorum? Laf atsana sonuçta iş arkadaşının kız arkadaşı azılı düşmanın değil.

Ya şu telefon düzeltmesi kadar sinirimi bozan bir şey yok. Ben deleri ayrı yazmayınca dönüm düzenliyorum geriliyorum hiç mi rahatsız etmiyor diyeceğim ama hemen hemen herkes böyle bırakmaya başladı bu kelimeyi. Kimse rahatsız olmuyor. Bir ben takıntılıyım sanırım.

ben bu yazımı ilk gördüğüm zaman gerçekten ada diye birisinden bahsediliyo sanmıştım da yazıyı anlayana kadar canım çıkmıştı

Belki seninle iletişim kurmak istiyordur ve bu konuda yeteneksizdir.neden hemen on yargıya kapılıyorum? Laf atsana sonuçta iş arkadaşının kız arkadaşı azılı düşmanın değil.
ben ben laf Atcam tanımadığım bir kişi iş arkdaşıms da tanımıyorum ki yeniyim aöma anlaşılıyor bakışlarından

Ben de takıntı var da yoğunluktan öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…