- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Yani Adamın mesaisi bitse de gitse diye dua ediyorum artıkGit yüzüne söyle o zaman. Rahatlarsın. Sabahtan beri insana öğk gelir.
Baydı yani on iki ye kadar buradaysa yandımŞeylerdendir o
Sokakta kocama baktılar, ağzına topitop fırlattım
Poposuna karamel sürdümcüler var ya burada
Onlardan biridir
Çok şey etme
Boşver
Sinirlendim amaGerizekalı ?? No no noooo
İlk defa böyle oldu birşey söylemek istemiyorumbuldumcuk kadındır boşver. çok canını sıkarsa patrona söyle. iş saatlerinde alanı az bırakıp rahatsız edildiğine dair.
nöbette beraber çalıştığım kişinin Kız arkadaşı herhalde sabahtan beri yanında duruyor Ada'mın zaten alan dar ve yoğun gelen giden durmuyor sabahtan beri beni süzüp durmalar gidip gelip bakış atmalar iş gereği beraber çalışıyorum Ada'mla hayır zaten kafamı kaldırıp baktığım yok baksam ne ki yemeyeceğim nedir bu malın bakışları bakışları sinir oldum
Ada'ma üzüldümKafese koysun işe, nöbete göndermesin böyle kadınlar bence.
Yazık.
Bilmiyorum bende yeniyim bu birimdeİş yeriniz bu tarz bir duruma müsait mi? Nasıl kafasına göre bütün gün orda durabiliyor ki?
hangi ada'n
ben bu yazımı ilk gördüğüm zaman gerçekten ada diye birisinden bahsediliyo sanmıştım da yazıyı anlayana kadar canım çıkmıştıYa şu telefon düzeltmesi kadar sinirimi bozan bir şey yok. Ben deleri ayrı yazmayınca dönüm düzenliyorum geriliyorum hiç mi rahatsız etmiyor diyeceğim ama hemen hemen herkes böyle bırakmaya başladı bu kelimeyi. Kimse rahatsız olmuyor. Bir ben takıntılıyım sanırım.
ben ben laf Atcam tanımadığım bir kişi iş arkdaşıms da tanımıyorum ki yeniyim aöma anlaşılıyor bakışlarındanBelki seninle iletişim kurmak istiyordur ve bu konuda yeteneksizdir.neden hemen on yargıya kapılıyorum? Laf atsana sonuçta iş arkadaşının kız arkadaşı azılı düşmanın değil.
Ben de takıntı var da yoğunluktan öyle oluyorYa şu telefon düzeltmesi kadar sinirimi bozan bir şey yok. Ben deleri ayrı yazmayınca dönüm düzenliyorum geriliyorum hiç mi rahatsız etmiyor diyeceğim ama hemen hemen herkes böyle bırakmaya başladı bu kelimeyi. Kimse rahatsız olmuyor. Bir ben takıntılıyım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?