- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Dedim herhalde işsizAlan belirliyor sanırsam ama gel bir görün git yani. Bütün gün orda beklemenin anlamı ne ki? Bütün nöbetlerde ömrünün sonuna kadar böyle mi yapacak. Hiç mi işi gücü yok insanların anlamıyorum.
ben de rahatsız olanlardanımYa şu telefon düzeltmesi kadar sinirimi bozan bir şey yok. Ben deleri ayrı yazmayınca dönüm düzenliyorum geriliyorum hiç mi rahatsız etmiyor diyeceğim ama hemen hemen herkes böyle bırakmaya başladı bu kelimeyi. Kimse rahatsız olmuyor. Bir ben takıntılıyım sanırım.
Aynen katılıyorumTapusunu da alsaymis adamin.
En nefret ettigim kadin tipi.
Her yerde bu kadar olduğunu bilmiyordumÖzgüvensiz aptal kadınlardan iste...cok var...
İkisidr gittiler :) sonundaEn sinir olduğum insanlar. 10 senelik arkadaşını seni beğenmediği için senden kopartan kadınlar ve buna izin veren erkekler. Bütün kadınlar onun sümüklü kocasına, sevgilisine tapıyormuş gibi davranan kadınlar. Kadın prenses, kapısında kuyruk varmışçasına kısıtlayan adamlar. Allahım tansiyonum düşüyor yemin ederim. Tasmasını sıkı tutsun söyleyin de. Kaçar gider sonra.
Hımm bu yönden düşünmemiştimVarlığını beyan edip sizinle alakalı riski ortadan kaldırdıktan sonra sizinle yakınlık kurmak isteyecektir. Bakması ondan. Hasbelkader ahbaplık baslatirsaniz oradaki gözü kulağı olmanızı ister. Adamı bulamayınca ulaşamayınca sizi aramaya başlar. Ne yaptı ne etti? Vs uzar da uzar...
En sinir olduğum kadın tipi.... sosyal medya prototipi bunlar işte...
İsterse sabaha kadar dursun sorun o değil beni göz hapsine alması sinir etti beniBelki uzun süredir gorusmuyorlardir. Sevgiliside bugün gel yanımda dur, özledim seni demistir.belki özel bir günleri çıkışta birşeyler yapacaklar ve kızın gidecek bekleyecek yeri yoktur.belki ailesinden başka türlü izin aldı eve gidemiyodur ve gece onda kalacaktır. Bilemezsiniz. On yargılı olmayın bukadar.adam rahatsız olsa yalan uydurur gönderir. Şikayet olmuş filan der.siz adama niye üzülüyorsunuz canım. Alan nemnun,satan memnun bence.çokta sinirlenecek bir durum yok.karısı gelip otursa anlarım da...
Tam onu dicektim. Konu sahibi demiş ya isterse sabaha kadar otursun sorun o değil. Beni göz hapsine aldı diye.herhalde çok alımlı ve güzel olmalısın.ondan bakıyordur.Şimdi bu konuya "alımlıyım" kelimesi eklenseydi buralar yıkılıyordu
Ben öyle birşey demedim demek istediğimi gayette iyi anladınız ama konum üzerinden polemik yaratmak istiyorsanız bilememTam onu dicektim. Konu sahibi demiş ya isterse sabaha kadar otursun sorun o değil. Beni göz hapsine aldı diye.herhalde çok alımlı ve güzel olmalısın.ondan bakıyordur.
Açıklamamı yaptım yoğunluktan o şekilde oldu diyeAda mı aldınız hayırlı olsun. Beleşe düştü heralde, e tabii adayı gören kıskanıp bakıyordur.
Şu otomatik düzeltmeyi ayarlamanız 10 saniye bu arada. Ada' nızda da güle güle oturun.
Ya şu telefon düzeltmesi kadar sinirimi bozan bir şey yok. Ben deleri ayrı yazmayınca dönüm düzenliyorum geriliyorum hiç mi rahatsız etmiyor diyeceğim ama hemen hemen herkes böyle bırakmaya başladı bu kelimeyi. Kimse rahatsız olmuyor. Bir ben takıntılıyım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?