Ne gerizekalı kadınlar var

Hayır bu kadar sayfada neye dikkat ettim biliyo musunuz kızlar ; biri de çıkıp dememiş ki , bu malın önde gideni adam kız arkadaşına "burası bi işyeri burda böyle saatlerce oturamazsın hayatım,balım,çiçeğim,sevdiceğim..gel ben seni bir taksiye bindireyim eve geç, nöbetim bitince buluşalım" diye neden müdahale etmemiş.. Belli ki biz kadınlar nasıl da meyilliyiz herşeyden hemcinsimizi suçlamaya.. Bence sevgili konu sahibesi hanımefendi.. böyle bi durumda iş arkadaşınız olan "Ada'm" a da acıyo olmanız biraz ironik

Kıskanç kadın.. Bir arkadaşımın eşi navgasyondaki kadını kıskanmıştı. Yok mu bunun erkek olanı demişti

bunu bende yaşadım iki kere biri eşi değil annesi tarafından dı sesim falan kısıldı pıstım kaldım :)
diğeride iyilikten maraz doğdu ödevimiz vardı ben işyerindeki uzmana yaptırdım grubada mesaj yazdım ben yaptım incelemek isteyen olursa şurda olucam diye biri eşiyle geldi amaaaaaan yareeppim kadın beni yedi yedi :) ama tabi bu sefer tecrübe konuştu önce wc ye kalktım sonra çıktım dışarda telefonla konuştum saat gelincede içerii girdim eşyaları topladım kalktım hemen

Benim eşimde iş arkadaşlarıyla yemekler yesin programlar yapsın hiiiii bende gidicem dibine dibine
Bu hatunlar da bi tuhaf şu adamların totosunu kaldırıyorlar kıskanarak. Hayır bi yandanda adama güldüm ne öyle çocuk gibi ise sevgili getirmeler,eskiden okula kardeş götürünce bile uyarırdı öğretmenler
Bence sen hiç takma yokmuşlar gibi davran millet manyak olmuş yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…