- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi mortaldance
-
ben bu yazımı ilk gördüğüm zaman gerçekten ada diye birisinden bahsediliyo sanmıştım da yazıyı anlayana kadar canım çıkmıştı
Bir kez yanıma geldi bilgisayar dan birşeye bakmak içinKonuşuo mu peki senle arada.cok güzel buldu seni demek ki sıkma canini
peki senin kuş yazdığın yeri de şimdi komşu olarak okuyup "allah allah hangisini yanlış okuyorum acaba" dedikten sonra fark etmek için yaklaşık bi 5 kere okumama kaç puanBen de dün kuşumun ayağına ip dolandı konusunu komşumun ayağına ip dolandı diye okuyup uzun bir süre idrak edemedim. Dedim derde bak. Gözümün önünde de ayağına yün ip dolanmış bir kadın
Saniyeler içinde bunları hayal edip düşünüp tarttım. İnsanın canı sıkkın olunca kafası da çalışmıyor gerçekten
peki senin kuş yazdığın yeri de şimdi komşu olarak okuyup "allah allah hangisini yanlış okuyorum acaba" dedikten sonra fark etmek için yaklaşık bi 5 kere okumama kaç puan
zor bulmuş demekkinöbette beraber çalıştığım kişinin Kız arkadaşı herhalde sabahtan beri yanında duruyor Ada'mın zaten alan dar ve yoğun gelen giden durmuyor sabahtan beri beni süzüp durmalar gidip gelip bakış atmalar iş gereği beraber çalışıyorum Ada'mla hayır zaten kafamı kaldırıp baktığım yok baksam ne ki yemeyeceğim nedir bu malın bakışları bakışları sinir oldum
Ben de dün kuşumun ayağına ip dolandı konusunu komşumun ayağına ip dolandı diye okuyup uzun bir süre idrak edemedim. Dedim derde bak. Gözümün önünde de ayağına yün ip dolanmış bir kadın
Saniyeler içinde bunları hayal edip düşünüp tarttım. İnsanın canı sıkkın olunca kafası da çalışmıyor gerçekten
Galiba :)zor bulmuş demekki
Saçma ya çok saçma görgüsüz gibiSevgilsinin basinda beklemye gelmiş. Sizden koruyor :)) yaniki ben burdayim bir yanlisin olmasin. Onun bir sevgilisi yani BEN varim :)))
Zaten oyle :) kendini kucuk dusuruyor.Saçma ya çok saçma görgüsüz gibi
Sürekli gözleri üzerimde birisi varken ne kadar işime konsantre olabilirimSenin ne umrundaki sen işine bak
Gayet tabi olursun her bakanı kafaya takacak olsan işin zor gerizekalı kadınlar kısmı kime geliyor belli değil bu durumdaSürekli gözleri üzerimde birisi varken ne kadar işime konsantre olabilirim
Sürekli gözleri üzerimde birisi varken ne kadar işime konsantre olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?