Ne gerizekalı kadınlar var

ben bu yazımı ilk gördüğüm zaman gerçekten ada diye birisinden bahsediliyo sanmıştım da yazıyı anlayana kadar canım çıkmıştı

Ben de dün kuşumun ayağına ip dolandı konusunu komşumun ayağına ip dolandı diye okuyup uzun bir süre idrak edemedim. Dedim derde bak. Gözümün önünde de ayağına yün ip dolanmış bir kadın

Saniyeler içinde bunları hayal edip düşünüp tarttım. İnsanın canı sıkkın olunca kafası da çalışmıyor gerçekten

peki senin kuş yazdığın yeri de şimdi komşu olarak okuyup "allah allah hangisini yanlış okuyorum acaba" dedikten sonra fark etmek için yaklaşık bi 5 kere okumama kaç puan

peki senin kuş yazdığın yeri de şimdi komşu olarak okuyup "allah allah hangisini yanlış okuyorum acaba" dedikten sonra fark etmek için yaklaşık bi 5 kere okumama kaç puan

10 puan 10 puan 10 puan

zor bulmuş demekki

Offfff resmen kahkaha attim

Sevgilsinin basinda beklemye gelmiş. Sizden koruyor :)) yaniki ben burdayim bir yanlisin olmasin. Onun bir sevgilisi yani BEN varim :)))

Adamı eve gönderip kendi nöbet tutsaymış

Neden ada'm diye yazıyorsunuz
Ada'm değil adam.

Saçma ya çok saçma görgüsüz gibi
Zaten oyle :) kendini kucuk dusuruyor.

Mesela kocamin mahalle arkadaslari var beraber buyumusler. Yakinlar yani.
Sokakta karsilastigimizda sohbet ediyo. Ben pek tanimadigimdan ortka noktamda yok. Esimle sohbet ediyirlar genelde ama o kizlarla sohnet etmesi falan hosuma gitmiyor ama basinda bekliyor gibi olmayayim diye ben bazen yanlarindan ayriliyordum (oyle denk geliyordu) bilerek ayrilmak yani aniden ayrilmakta saygisizlik olur. Yada tavir koymak gibi olur.
Oysaki aklim orda kalirdi. :))) ayiptir soylemesi sevmiyorum o kizlari. Ama yinede benim onlari peknhaz etmediğimi yada kocma ile cok muhattpa olmalarini istemedigimi anliyorlar herhalde mesafeli davraniyorlar ben varken. Ben yokken nasil bilmem. Cekiniyorlar galiba. Esimin surekli onlari korumasi beni deli ediyor zaten.

Orası nasıl bir işyeri ki, orda çalışmayan biri gelip saatlerce bekliyor? Herkesin sevgilisi annesi kankası gelirse iş mi yapılır?
Başınızda 'hayırdır kardeş ne bekliyorsun' diyen biri yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…