- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ada'm sigara ya gidiyor kadında arkasından Ada'm içeri giriyor kadında peşinde Ada'mın dizinin dibinde oturdu gün boyuNasil yahu adam'in basindami bekliyor 7/24bulunmaz hint kumasimi gibi.. ayyy bu kadinlardan varmi hala ya..
Tovbe yaaaa.. anormal bir durumAda'm sigara ya gidiyor kadında arkasından Ada'm içeri giriyor kadında peşinde Ada'mın dizinin dibinde oturdu gün boyu
nöbette beraber çalıştığım kişinin Kız arkadaşı herhalde sabahtan beri yanında duruyor Ada'mın zaten alan dar ve yoğun gelen giden durmuyor sabahtan beri beni süzüp durmalar gidip gelip bakış atmalar iş gereği beraber çalışıyorum Ada'mla hayır zaten kafamı kaldırıp baktığım yok baksam ne ki yemeyeceğim nedir bu malın bakışları bakışları sinir oldum
Ay bi dışardan kendilerini görseler nasıl kafan noksan gibi görünüyorlarE tabi dunyada tek kalan erkek onun sevgilisi olunca zor tabi. Kimbilir ne zorluklarla buldu yigidini kaptirir mi
dekı hayırdır ne ayaknöbette beraber çalıştığım kişinin Kız arkadaşı herhalde sabahtan beri yanında duruyor Ada'mın zaten alan dar ve yoğun gelen giden durmuyor sabahtan beri beni süzüp durmalar gidip gelip bakış atmalar iş gereği beraber çalışıyorum Ada'mla hayır zaten kafamı kaldırıp baktığım yok baksam ne ki yemeyeceğim nedir bu malın bakışları bakışları sinir oldum
Şeylerdendir o
Sokakta kocama baktılar, ağzına topitop fırlattım
Poposuna karamel sürdümcüler var ya burada
Onlardan biridir
Çok şey etme
Boşver
Kendi gider
Ay bi dışardan kendilerini görseler nasıl kafan noksan gibi görünüyorlarhepsininde tavırlar aynı kola yapışmalar tip tip bakmalar hatta gözleriyle dövmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?