Ne gerizekalı kadınlar var

Her kadının bir Zaman'lar yaptığı bir durum bence kimisi lise ergenliğinde kimisi 20 kimisi 30-35 yaşlarında çokta umursanacak birsey değil buldumcuktur sevgılısını fazla abartmıştır vs vs diyecek kişilerin bile hayatlarında bir dönem bu olayı yaptıklarına inanıyorum gülüp geçmek gerek

kadın buraya üyeyse yazacağı;
sevgilim iş yerinde bir kız var. bugün ziyarete gittim. bana cins cins bakıp söyleni durdu...

gelen yorumlar ise şöyle olacaktır;
bence kesin aralarında bir şey var. Adamdan hemen ayrıl...

Sevgilisi uzak mesafede olduğu için her whatsapp'ta çevrimiçi olayını Başka biri vara bağlayan sizdiniz değil mi konunuz vardı.
Belki bu bayanda sizin gibi uzaktan geldi aynı seyleri yada daha soğuk bir ilişki yasadı oda beyefendinin dibinden ayrılmıyor şüphelerine yenik düşerek. Yani sormadan öğrenemezsiniz.

Demekki kompleksli kadın birokadarda pasif adam, herhalde oranın iş yeri olduğunun farkında değiller gariplerim

Siz işinizin başında, o da erkek arkadaşının başında nöbet tutmaya gelmiştir bunlar evleniyomus kız işi gücü çocuğu bırakıp sürekli kocasının yanında abaaa ben daha 1 yillik kocamın işyerine gitmedim maliye de serviste 10 kişiler 7si bayan banene herkes arı gibi çalışıyor...Ben desen ameliyathanede insanlar çıplak geliyor ama işimize odağız

E tabi dunyada tek kalan erkek onun sevgilisi olunca zor tabi. Kimbilir ne zorluklarla buldu yigidini kaptirir mi

dekı hayırdır ne ayak

Benim eski erkek arkadaşım bir kere beni ısrar kıyamet işyerine götürmüştü kendisi bilgisayar mühendisi sistemci nöbeti vardı haftasonu illa gel de gel bende kırmayayım diye gittim ki benim eski sevgili kıskanılcak bir tip deildir yani :) ama tam tersi oldu ordaki kızlar tüm gün bana kötü kötü baktılar kendimi o kadar kötü hissettim ki eski sevgiliyle kavga ettim sonra ne getirdin beni buraya diye oda sana öyle gelmiştir niye kötü baksınlar yahu günaydın diyorum suratıma tip tip bakan biri var sadece bide sana öle gelmiştir dedi bana bir daha da tövbe kimsenin işyerine filan gitmem

Yerinizde olsam 'ne oldu bir şey mi söylemek istiyorsunuz?' Diye sorardım. Hayır diyecek muhtemelen, o zaman da 'sürekli bişey diyecek gibi bakıyorsunuz da o yüzden sordum' deyince baktığını farkettiğinizi anlayacak ve bir daha da bakmayacaktır.

Ay bi dışardan kendilerini görseler nasıl kafan noksan gibi görünüyorlar hepsininde tavırlar aynı kola yapışmalar tip tip bakmalar hatta gözleriyle dövmeler

Yapıştıkları herifler bişeye benzese anlarım da Hepsi bildiğin göbüşlü hayrettin şükrü nuri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…