- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
PekiGayet tabi olursun her bakanı kafaya takacak olsan işin zor gerizekalı kadınlar kısmı kime geliyor belli değil bu durumda
Orası nasıl bir işyeri ki, orda çalışmayan biri gelip saatlerce bekliyor? Herkesin sevgilisi annesi kankası gelirse iş mi yapılır?
Başınızda 'hayırdır kardeş ne bekliyorsun' diyen biri yok mu?
Neden ada'm diye yazıyorsunuz
Ada'm değil adam.
Alan belirliyor sanırsam ama gel bir görün git yani. Bütün gün orda beklemenin anlamı ne ki? Bütün nöbetlerde ömrünün sonuna kadar böyle mi yapacak. Hiç mi işi gücü yok insanların anlamıyorum.
Aynen ıphoneBelki ıphone dan yazıyordur, o telefonlar otomatik olarak böyle yazıyor. siz adam yazıyorsunuz, ada'm olarak çıkıyor ortaya :)
İticiler beŞimdi geçen bi hanım kızımız vardı hamile hamile eczanedeki kıza saldıranonun gibi biri iste naparsın bi ben mi rahatsız olmuyorum kocama bakan asılan olunca biz tam tersi eğleniyoruz dalga geçiyoruz böyle kişilerle
Mesela ben uzaklaşıyorum eşimin yanından eşimle ilgilenen kişi birşey soruyorbenimkide eşime sorun orda diyor surat ifadeleri çok güzel oluyor
Allahtan yer belirlemek için oraya buraya isememiş kediler gibi+1
Boş beleş insan çok
Aynı şeyi bizde yapıyoruzŞimdi geçen bi hanım kızımız vardı hamile hamile eczanedeki kıza saldıranonun gibi biri iste naparsın bi ben mi rahatsız olmuyorum kocama bakan asılan olunca biz tam tersi eğleniyoruz dalga geçiyoruz böyle kişilerle
Mesela ben uzaklaşıyorum eşimin yanından eşimle ilgilenen kişi birşey soruyorbenimkide eşime sorun orda diyor surat ifadeleri çok güzel oluyor
Şimdi geçen bi hanım kızımız vardı hamile hamile eczanedeki kıza saldıranonun gibi biri iste naparsın bi ben mi rahatsız olmuyorum kocama bakan asılan olunca biz tam tersi eğleniyoruz dalga geçiyoruz böyle kişilerle
Aynen çok eğleniyoruz vallaAynı şeyi bizde yapıyoruz
Çok eğlenceli oluyor
Ay gene interpol diyoroff yabir bunu bir de interpolü çıkaramıyorum kafamdan
başlığa hitaben; evet çok varr
Şeylerdendir o
Sokakta kocama baktılar, ağzına topitop fırlattım
Poposuna karamel sürdümcüler var ya burada
Onlardan biridir
Çok şey etme
Boşver
Kendi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?