Ne gerizekalı kadınlar var

Şimdi geçen bi hanım kızımız vardı hamile hamile eczanedeki kıza saldıran onun gibi biri iste naparsın bi ben mi rahatsız olmuyorum kocama bakan asılan olunca biz tam tersi eğleniyoruz dalga geçiyoruz böyle kişilerle
Mesela ben uzaklaşıyorum eşimin yanından eşimle ilgilenen kişi birşey soruyor benimkide eşime sorun orda diyor surat ifadeleri çok güzel oluyor

İticiler be

Aynı şeyi bizde yapıyoruz
Çok eğlenceli oluyor

off ya bir bunu bir de interpolü çıkaramıyorum kafamdan

başlığa hitaben; evet çok varr

Adamları da maymun ediyor bu modeller. Bir kaç sene evvel isyerinde teknisyenlerden biri bir gün ezile büzüle geldi. Ncarenot hanım siz mantonuzu başka dolaba assanız dedi. Neden dedim. Parfümünüz montuma siniyor evde kavga oluyor diye.... mühendislerin dolaba asmaya başladım o günden sonra... orda sıkıntı olmadı... mühendislerin eşleri kocalarını pek sallamıyor sanırsam

valla bu devirde böyle erkekler karaborsa .. ne yapsın bulmuş birini zavallım kaptırmayayım derdine düşmüş yazık der acırdım heralde kendimce o kıza ..

Benimde kurumda oda arkadaşım bir mühendis erkek yeni evli eşi sürekli telefonda begonya odadami diyo soruyorki evet burda diyor sanki nereye gideceksem. Bu eşi gelince hareketleri çok batınca mudurden odamı değiştirmeyi istedim müdürde mecburen orda kalicaksin yer yok dedi. Bi kerede onun yürüttüğü projeyi ben devraldim izindeyken işyerinden iki kere aradim çıkmayınca mesaj attım sorunla ılgilı mesajında rahat 10 kere begonya hanim dedi seni çok iyi anlıyorum insana batıyor ve sinir oluyorsun acayip insanlar var. Senin numunelik kocani naapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…