Ne gitmeme izin veriyor nede kalmama...

Kıskandığını inkar etmiyorsa değer verdiğini belli etmektende korkmuyor demek ki . Kızdırıyormuşsun adamı zaten İşi gücü bırakmış senin beğenileri takipte

yok canım inkar etmiyor hatta ben saçma sapan kıskançlık triplerine giriyorsun dye alaycı bir tavırla söyledim.

ben kendimi anlattım canım.

Sanal iliski mi bu? Hic yuzyuze gelmiyor gibi anlatmissin. Ay cok sorunlu, istiyor mu istemiyor mu belli degil. Kisiligi oturmamis gibi. Bence ugrasmaya degmez. Bosluktan mi dikkatini cekti bilmiyorum ama adamin hic bir cekici yanini goremedim.

ayy çok çekici bir adam ya boşlukla alakası yok uzun zamandır tanıdığım biri ama pek muhabbetim yoktu

bu silme daha önce oldu başkasının sayfasındasın demeden bir hafta kdr önce.

Tepki istemiyorum demişsin ama söyle düşün. Sen olsan bozulmazmisin. Hani yıllardır tanissaniz haklısın derim beni hiç tanimadimi diye kirilabilirsin. Ama bu beğeniler kafasını karıştırmış olabilir cnm. Nasıl biri ne yapmaya çalışıyor vs.. gibi düşünceler içinde olabilir. Empati yaparsan anlarsın. Umarım istediğin gibi olur. .

Siz kendinizi anlattıysanız siz gayet netsiniz. Onunda aynı şeyi yapması lazımdı. Bence bir insana bir şey anlatmak sözlerden geçmeli. Umursamaz görünerek , susarak en fazla soğutursun karşındakini bence sizde zamanla soğuyacaksınız.

canım bu beğenilerden anlam çıkartması çok saçma ki durum çok farklı özelden yazayım durumu sana. ama birde şu var patron ve patronun kardeşi bundan daha genç :)) bnu kıskanmış olabilir.

ben ona net konuştum sana istemiyorsan git dedim.

Sen neden senin numarani istedi diye sende gonlu oldugunu dusuyosunki?
Oylesine istemiste olabilir numarayi?
Bos vakitlerinde zaman gecirmek icinde istemis olabilir.

Senin gitmenede kalmanada izin vermeyen bi erkek goremedim ben burda. Vurdum duymaz, ilgisiz, sana gelince ne nerde nasil sorularina bogan; kendisine geldigindede hesap verme geregi duymayan bi erkek gordum ben sadece.

hesap vermediğini nerden biliyorsunuz. ben kendisine hesap sorduğumda oldu gayette cevaplarını aldım. diğer yorumlarda da yazdım ilk defa yaptığı birşey bu cevap vermeme diye. ki karşımdaki kişiyi tanıyorum. konuşmak istemediği birinden numara almaz. öyle biri.

Canım benim anladığım kadarıyla o napmak istediğine karar vermemiş kararsız yani Ayrıca canı istediğinde yazıyor sen cevap veriyorsun onun hoşuna gidiyor En güzeli önemsemiyormuş gibi davran bakalım farkına varıcak mı sitemkar mesaj yazarsa da tepkilerine anlam veremediğini arkadaş mıyız neyiz anlamadım dersin Ayrıca akrep burcları zoru seviyor kaçan kovalanır yapman lazım

biraz uzak durduğum anda zaten o yazıyor canım br iki gün yazmayayım direk nasılsın vs. diye mesaj atıyor yada böyle sitemkar davranıyor.

biraz uzak durduğum anda zaten o yazıyor canım br iki gün yazmayayım direk nasılsın vs. diye mesaj atıyor yada böyle sitemkar davranıyor.
O zaman tatlım anında cevap verme hem bak whatsapp var diyorsun görüldü yap iki saat sonra cevap ver Şuan senin önem verdiğini bildiği için kendini ağırdan alıyor gibime geldi.Ayrıca kıskanç davranıyorsa sonuçta aranızdaki durumun adını koyar ona göre davranır

bazen çevrim içi olup yarımsaat sonra falan cevap verdiğim oluyor canım.

bazen çevrim içi olup yarımsaat sonra falan cevap verdiğim oluyor canım.
Bana kalırsa ozaman biraz uzaklaşıp gözlemle derim canım sessiz kal bakalım neler yapıcak Bu kadar arada bıraktığı için seni yorulursun net ne istiyorsa belli etsin En kötü kıskançlık yaptıgında sorsan canım neden kıskanıyorsun birşeyler mi hissediyorsun diye en azından arada kalmazsın netleşirsin

Adı konulmamış ilişki kadını yorar sadece.
Erkek için sıkıntı teşkil etmez.
Yazıyor, konuşuyor, görüşüyor vs. Demek ki bu kadarı ona yetiyor, o bu hayattan memnun.
İlişki konusunda tecrübesizliğini kullanmasına izin verme.
Sana karşı yoğun duyguları olsaydı çoktan açılırdı. Bu gel-gitler ile senin canını sıkmazdı.

defalarca sevmiyorsan git dedim canım. git istemiyorum birşeyler hissetmiyorsun sonuçta dedim. ve her seferinde o cümleleri dememişim gibi davrandı. sanki ben o cümleleri demedim ona

buraya gelip yüz yüze konuşana kadr beklicem. ondan sonra netleşmezse eğer birşeyler herkes kendi yoluna dicem.

defalarca sevmiyorsan git dedim canım. git istemiyorum birşeyler hissetmiyorsun sonuçta dedim. ve her seferinde o cümleleri dememişim gibi davrandı. sanki ben o cümleleri demedim ona
O zaman ilişki açısından korktuğu birşeyler var hani bir kere silmişti yazmıssın ya O zaman bu şekilde senle konuşmak istemiyorum desen bu şekildeki durum sadece seni arada bırakır

O zaman ilişki açısından korktuğu birşeyler var hani bir kere silmişti yazmıssın ya O zaman bu şekilde senle konuşmak istemiyorum desen bu şekildeki durum sadece seni arada bırakır
2014 yılında yani 1.5 sene önce bayağı üzüldüğü dönemler olmuş kendisi söylemedi bunu ama özel hesabından anladığım kdarıyla bir ihanet durumu yaşamış.

buraya gelip yüz yüze konuşana kadr beklicem. ondan sonra netleşmezse eğer birşeyler herkes kendi yoluna dicem.
Sen bilirsin tabii.
Hayat senin.
Ben olsam bu kadar taviz vererek başlayan ilişkiden pek hayır beklemem.
İnan ki herkes kendi değerini belirliyor şu hayatta...

Sen bilirsin tabii.
Hayat senin.
Ben olsam bu kadar taviz vererek başlayan ilişkiden pek hayır beklemem.
İnan ki herkes kendi değerini belirliyor şu hayatta...
kolay vazgeçmek istemiyorum onun öğrenmek istediği vazgeçip vazgeçmeyeceğim. yani heves mi yoksa gerçek bir beğeni mi bunu merak ediyor. işi konumu ve tipi olarak çoğu kişinin birşey hissetmeden de birlikte olmak isteyebileceği biri.

2014 yılında yani 1.5 sene önce bayağı üzüldüğü dönemler olmuş kendisi söylemedi bunu ama özel hesabından anladığım kdarıyla bir ihanet durumu yaşamış.
Bu yaptığı şeyin açıklaması değil ki yani aslında hoşlanıyor ama arada normalmiş gibi davranıyor Ne yaptığı belli değil yukarda bir yoruma yazmıssın en güzeli dediğin gibi yanına gelmesini bekleyip konuşman ozamana kadarda çok ilgi gösterme kendisini birşey sanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…