- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Kıskandığını inkar etmiyorsa değer verdiğini belli etmektende korkmuyor demek ki. Kızdırıyormuşsun adamı zaten
İşi gücü bırakmış senin beğenileri takipte
![]()
yok canım inkar etmiyor hatta ben saçma sapan kıskançlık triplerine giriyorsun dye alaycı bir tavırla söyledim.
Bu tarz erkeklere gıcık olurum ya, hiç bir zaman ne düşündüğünü tam olarak kestiremezsiniz. Bir insan ne olursa olsun net olmalı bence, eğer sizden gerçekten hoşlanıyor olsaydı kendini anlatmalıydı size.. Sizden hoşlandığını ama sizin nasıl davranmanız gerektiğini söylemeliydi.Tabi ki sizde ona anlatmalıydınız kendinizi hani pat diye sevgili olun demiyorum ama en azından niyet belli olmalıydı. Şimdi böyle saçma sapan triplere girmiş hele de gördüğü halde cevap vermemiş takmıyor olarak görünüyor sizde hiç takmayın bence hayat daha net insanları karşınıza çıkarır umarım...
ben kendimi anlattım canım.
Sanal iliski mi bu? Hic yuzyuze gelmiyor gibi anlatmissin. Ay cok sorunlu, istiyor mu istemiyor mu belli degil. Kisiligi oturmamis gibi. Bence ugrasmaya degmez. Bosluktan mi dikkatini cekti bilmiyorum ama adamin hic bir cekici yanini goremedim.
ayy çok çekici bir adam ya boşlukla alakası yok uzun zamandır tanıdığım biri ama pek muhabbetim yoktu