İyi de bu insanlar evli ve çocukları var. İlişkilerini rayına oturtmaları lazım ve bu yüzden iki tarafında birbirini anlamalı,ortak paydada buluşmalı . Bir tarafın da bunun için bir adım atması gerek. Eşinin zaten karakteri belli bunu yapması mümkün değil o halde hanımefendi bu durumu uygun bir dile eşiyle konuşacak. Haa şayet eşini çok afedersiniz ama bir hayvan muamelesi ederek bağırıp çağırarak hizaya getirmeye çalışacaksa bunu yapsın ve ilişkileri her geçen gün daha farklı bir boyut alsın. Benim burada söylemek istediğim hanımefendi yeterince zarar görmüş daha fazla zarar görmemesi.İyi de bu adam tatlı dilden anlayan bir adama benziyor mu sizce? Ayrıca o tatlı dilli olmayıp itip kaksın kadına gelince tatlı dil. Konu sahibinin şu ana kadarki hatası zaten alttan almak, huyuna neden gitsin ki anlamıyorum bazı yorumları
evde de tam tersi. resmen iç çamaşırla gez diyor. evde ruj sürünce saçları mi açınca bayılıyor hiç abartmadan söylüyorum yemin ederm günde 3 4 kere ilişkiye girmek istiyor. çok özür dileyerek anlatıyorum affedin. ama öyle bir garip benim eş
Kadına vurmuş.... Bakın normal bir erkekten bahsetsek tamam iletişimle çözülür diyelim fakat adam şiddet gösteren, başka kadınlar için keşke karım olsa diyen karısına şe... siz ithamında bulunan bir adam. Böyle insanlar lafla yola gelllll - mezİyi de bu insanlar evli ve çocukları var. İlişkilerini rayına oturtmaları lazım ve bu yüzden iki tarafında birbirini anlamalı,ortak paydada buluşmalı . Bir tarafın da bunun için bir adım atması gerek. Eşinin zaten karakteri belli bunu yapması mümkün değil o halde hanımefendi bu durumu uygun bir dile eşiyle konuşacak. Haa şayet eşini çok afedersiniz ama bir hayvan muamelesi ederek bağırıp çağırarak hizaya getirmeye çalışacaksa bunu yapsın ve ilişkileri her geçen gün daha farklı bir boyut alsın. Benim burada söylemek istediğim hanımefendi yeterince zarar görmüş daha fazla zarar görmemesi.
Bu resmen hastalık canım sen de farkındasın nereye kadar ona göre yaşayacaksın. Belki bir gün kilo alacaksın belki bir gün başka bir sorun olacak giyinmek istemeyeceksin nereye kadar bu adamın seni ezmesine izin vereceksin. Gün geçtikçe seni ezecek daha da senin olmayan bir hayatın olacak. Bu basıt bir giysi olayı değil. Hem tesettür giyim çok şık bazen diyorum ne kadar zarifler onu beğenmeyen adam hastalık demek . Hem ne demek bana yakışmıyorsunherkese merhaba. benim kötü durumum şundan ibaret. geçen çarşıya çıktık gayet zarif tesettürlü kapalı pardesü lü biriyim yaşım 23. bir kız annesiyim kızım 2 yaşında. kendimi tanıtmak için söylüyorum çünkü nolur fikir verin bana yok gösterin artık çünkü eşimin bu tavırları beni benden alıyor... carsi da daha arabaya biner binmez gözleriyle beni süzüyor esim. başlıyor yorum yapmaya. toplu iğnenin renginin bile uymadığını söylüyor düşünün artık yazacakları mi yasadiklri mi tahmin bile edemessniz inanın.. yok ayakkabılarına bak ne biçim bune çingene gibi... babet kibar ayakkabı o kadar güzel ki. yanıma yakışmıyorsun daha bir çok kelime.. yol boyunca zehir ediyor bana dışarıyı.. bugün de gorumcem aradı. büyük girumceme gidecekler eşimi aradı ki meryem de gelsin diye. hani oda evde tek durmasın bizimle gezsin vs. vs. 3 gorumcem bir de ben toplandık gidiyorduk. tabi ven evde güzel giyindim tertemiz kiyafetler sectim. sonucta kalabalik bir ortam beden kotu giyindi desinler dimikızımıda guzel giydirdim. vallahi abartili makuaj yapmadim inanin yuzumde gram makyaj yoktu. tam ayakkabıları mi giyerken bir baktım bir sinirle geldi koluma vurdu düğüne mi gidiyorsun s*refsiz daha neler neler. daha arabaya binmeden gözlerim yaşardı düşünün nasıl canım acıdı . ve bu 3 buçuk yıllık evliyim hep böyle sürdü. ben bu adamı hiç bir zaman memnun edemedim . her zaman başkaları on plandaydı onun için. her zaman bunu yasıyorum ben. memnun edemiyorum ne yapsam kusur buluyor. evde de öyle. giysem içsem her şeye kusur maana buluyor kulp takıyor lütfen ne yapayım bana fikir verin. gerçekten çok canım sıkılıyor artık allah razı olsun yorumlarinız için iyi geceler
Kocanız kendisini size yakıştıramıyor. Bu bariz ortada. O yüzden sizi aşağı çekmeye çalışıyor. Netboyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?