ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

Boşanmaya niyetiniz yoksa sabah kalkıp akşam yatana kadar onunla dalga geçin. Her fiziksel özelliğini dalgaya alın. Her yaptığını. Bir bana bak bir de sana bak diye. Gülün. Bunu yapacak özgüveniniz kaldı mı bilmiyorum ama kendinize gelirsiniz belki.

diyor zaten kıskanıyorum. ehhhhbe adam öyle mi dile getirilir dimi ama... guzel dille tatli dille söylenemez mi
Ay siz de yediniz öyle mi?
Yok öyle bir şey. İnsan sevdiğine "şerefsiz" diyemez. İnsan sevdiğini dünyadaki her şeyden güzel görür. Ona çirkin diyemez. Yanıma yakışmıyorsun diyemez. Sevdiği birine bir insan bunları asla söyleyemez. Ve sadece seven insan kıskanır.

boyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorum
Komplekse kapılmış eşin kendisi senden kısa en başta daha ne olsun seni aşşa çekip havaya girmesin diye yapıyor bence ne kadar aptalca

Sende bi kulp tak öyleyse saçların mi beyazladı dişlerine vs bi kulp uydur ters psikoloji uygula alttanalttan sen bana dedin bende ondan öyle diyorum demiyeceksin ara ara psikolojisiyle oyna ezikligi bide o yaşasın

"Bana bir daha böyle sözler kullanırsan boşarim seni, seninle hayat arkadaşı olmak için evlendim beni ezmen , yok sayman için değil " deyin ve gerçekten yapın.

Böyle bir mahlukatla ömür curutmek için aklını kaçırmış olmalı insan.

Kadınlar narindir. Iltifat bekler, sevgi şefkat bekler. Bunları veremiyorsa eş , yanında durmanın anlamı yok.

Saygısızlık bu yaptıkları. Kendinize saygınız varsa rest çekin , sakın kabul etmeyin.

boyum 1.70 eşim 1.68. kumralim saçlarım belim de gerçekten kim kv gorumcemin yanında görse masallah demeden geçmiyor çok güzel çok tatlı diyolar hep ve ven bunu kulaklarımla duyuyorum
Belki de güzel bir kadın olduğun için dışarıya çıkarken ne giyersen giy ne sürersen sür dikkat çekeceğini düşünüp seni fazlasıyla kıskanıyor olabilir. Bu yüzden senin güzel olmanı istemiyordur. Ama eğer eşin evin içinde de böyleyse yani sana kaba davranıyorsa,seçimlerine saygı duymuyorsa üzgünüm ama burada kıskançlıktan daha farklı şeyler olabilir. Bence eşine tatlı dille nasıl giyinmen gerektiğini sanki ona hak veriyormussun gibi sor,nabza göre şerbet vermeyi dene. Hala aynı şeyleri tekrarliyorsa yapacak pek de bir şey yok gibi görünüyor.

evde de tam tersi. resmen iç çamaşırla gez diyor. evde ruj sürünce saçları mi açınca bayılıyor hiç abartmadan söylüyorum yemin ederm günde 3 4 kere ilişkiye girmek istiyor. çok özür dileyerek anlatıyorum affedin. ama öyle bir garip benim eş

Maalesef ki kocaniz duzelmeyecek. Babam ayni kocaniz gibiymis ve 60ina geldi daha da kotulesti. Babam annemin omrunu yedi. Bizler boyle hastalikli bir ortamda buyuduk. Kesinlikle bosanin bir dakika durmayin. Cocugunuzu dusunun.

Ben adamın eşinin güzelliği karşısında sevinmek yerine bu konuda fesatlanıp aşağılama yolunu seçerek kendi egosunu tatmin ettiğini düşündüm. Yani hanım kızımız çok güzel, alımlı, giyimi kuşamıyla insanları kendine hayran bırakırken eşi onun insanlar gözündeki değerini düşürmeye çalışıyor
Ablacım sen kendine özen, sevdiğin gibi giyin eşin eleştirirse bence sert çık ya da yeter bee deyip bir kriz geçir
Malum bir cinnet gerekiyor bazen anlaşılmak için

Daha önce konunuz var zaten tv de ki kadınlarla siz kıyaslayıp “böyle eşim olsun yüz milyar borcum olsun “falan diyen öküz değil mi sizin kocanız?daha öncede aynı yorumu yapmıştım. Şimdide farklı bir konu açıp ne yapayım diye soruyorsunuz?Burada ki kimsenin sizin derdinize çare olabileceğini sanmam çünkü eşiniz normal değil sizde bunun farkında değilsiniz sanırım ki hala çözümü burada arıyorsunuz şöyle bir cümle kurabilen bir adam zaten sizi zerre sevmiyor ve değer vermiyor demektir şerefsiz falan demesini saymıyorum bile

Allah'ın hödüğü yaa.
Allah aşkına o sana böyle hakaret ederken, aşağılarken susma.
Sen o hödük kocanı daha çok aşağıla.
Nasıl sana saygısı yoksa, senin de ona saygın olmasın.
Sana uyguladığı psikolojik şiddetin aynısı hatta daha fazlasını ona uygula.
Hatta ara sıra yemeğini, ütüsünü de yapma ki anlasın kim kimi eziyormuş.
Ö.üz herif !

O halde büyük ihtimalle kendisine ait olan bir şeyin yani sizin,dışarıda dikkat çekmenizi istemiyor. Bayağı kıskanıyor ve bu yüzden bunları yapıyor. Size tavsiyem bir gün eşinizi karşınıza alıp tatlı dille (bakın tatlı dil önemli asabi bir şekilde hesap sorar gibi sormayın) neden sizi insan içine çıkarken bu kadar aşağıladığını sorun? Mesela: - canım neden bana böyle davranıyorsun? Halbuki ben sen beni beğen diye bu şekilde giyiniyorum" filan deyin. Sakın ola "beni kıskandığın için mi böyle yapıyorsun" demeyin aniden zira kabul etmez kıskandığını. Ama şöyle sorabilirsiniz yine: "canım benim giyimim çok normal. Ben zaten senin karınım,seni seviyorum. Dışarıya güzel bir şekilde çıkmam senin yanına yakışmak istediğim için " falan filan gibi onu kızdırmayacak aksine sizin fikirlerinize katılmanızı sağlayacak hoş cümleler kurun. Ortak noktayı sakince konuşarak,birbirinizi dinleyerek bulun.sizi dışarıda aşırı kısmayacağı bir şekle getirin kocanızı.size tavsiyem ancak bu yönde olabilir.

İyi de bu adam tatlı dilden anlayan bir adama benziyor mu sizce? Ayrıca o tatlı dilli olmayıp itip kaksın kadına gelince tatlı dil. Konu sahibinin şu ana kadarki hatası zaten alttan almak, huyuna neden gitsin ki anlamıyorum bazı yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…