ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

Eşinize yaranmaya çalışmayın zaten hatta kimseye yaranmaya çalışmayın. Ayrıca resmen psikolojik şiddet ayrıl ondan bence böyle hayat geçmez.

Seni kıskanıyor ama bir kadın gibi kıskanıyor erkek gibi değil ve bu durum böyle giderse özgüven felan kalmaz sende...nerden mi biliyorum bende 3 yıl çektim böyle bir adamıda ondan biliyorum... Boşandım bende cocukluyum..ohh çok huzurlu ve mutluyum üstelik yakında hiç evlenmemiş nazik kibar beni seven ilgiyle ruhumu doyuran biriyle evleneceğim inşallah şükürler olsun ki....konu sahibi sen çok güzel ve zarifsindir sende bir sorun yok hastalikli eşin..böylelerinde kadın genleri fazla galiba kuma gibi kıskanıyor seni

Meryem eşin kaç yaşında?
Sen de 20 yaşında evlenmişsin,günümüze göre çok erken canım ya...
Annelerimize göre evllik yaşıydı evet,ama o zaman olgunlardı biraz daha,örneğin erkek genç yaşta yaşam savaşına girerdi,çünki ev kalabalık,yokluk,hayat içinde biraz olgunlaşırlardı.Genç kızlar da öyle,15 16 yaşlarında şu anın 15i gibi değillerdi.
Halbuki şimdi 20sinde evlenen erkek,anasının pamukları daha üzerindeyken evlenmiş demektir.
Diyelim eşin olgun yaşta,yine zor,neden,senden 8 9 yaş büyük olur,kafalar uymaz,çocuksu gelirsin,gençliğini kıskanır vs.
Bugünün evlilik yaşı en az 23 24 bir kız için,erkekte26 27 olmalı en az,istisnalar hariç.

:) X kromozomu var ya erkeklerde,ben bazılarının biraz fazla diyorum bazen.
Size de mutluluklar dilerim

Aşk geçici bir his önemli olan saygı duyan seven biriyle evlenmek. Aşk bitince bütün kusurlar ortaya çıkar.

mrymfyza merhaba bak senden 7 yaş büyüğüm ve psikolojiyle ilgileniyorum 6 senelik de evliyim. Geçen konu açtım eşim bana müdür olamazsın seni niye müdür yapsınlar dedi diye. Bunu diyen adam yönetici konumunda, fiziği düzgün, 1.85 boyunda bir adam. Ve resmen bana karşı ezik hissetti kendini beni aşağılamaya çalıştı. Bu konuyu araştırdıkça gördüm ki, bu bir kompleks. kendinde gördüğü eksiklikleri sizi ezerek, aşağılayarak kapatmaya çalışıyor. Bu kesin. Eşin nasıl bir insan bilmiyorum, öneri almaya açık mı kapalı mı, ama asıl sorun kıyafetinde falan değil, eşinin beyninde. Durumu çözmek için yardım almanız gerekli. Danışman olur, sözü geçen aile büyüğü olur. Ama asla buna katlanma, çünkü artık sen kendini inandıracaksın eşinin söylediklerine ve eşin kazanmış olacak.

Ya bir de cidden ne bu acele 20 yaşında evlenip hemen çocuk doğurmak ablacım ya? Çok mu aradın bu adamı? Hiç mi kariyer hevesin, gezme tozma hevesin yoktu....Neyse orası senin tercihin tabi ama bu dediklerimi ciddiye al, çünkü teşhis bu.

Öncelikle resmen şiddet göstermiş.
Deli mi ne !
Madem öyle canım ben bilmiyorum ozaman sen yardımcı ol sen seç ben giyineyim.diyin.
Zoraki falan mı evlendiniz 3,5 yıl nasıl dayandınız pskolojik ve şuandada artan fziksel şiddete.

:) X kromozomu var ya erkeklerde,ben bazılarının biraz fazla diyorum bazen.
Size de mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim bu arada söylemesi ayıp günahada girmek istemiyorum ama eski eş kişinin kalçası bile vardı kadın gibi aynı kizimda ona çekmiş kalçalı ..bende kalça yok valla . Birde dir dir ederdi sürekli dilenciler gibi beeduua etme huyuda vardır hala mesajla eder ama cevap vermem seviyesize

Esinizi anlamadim begeniyo mu begenmiyo mu

Hani toplu igne ayakkabiya laf edince uyumsuz giyiniyosunuz dusundum ama baska zamanda dugune mi gidiyosunuz demis hakaret kismine girmiyorum

20 yasindan sonra kiyafete karisan erkek ya sapiktir ya ailesine benzetmek istiyodur ya eziliyodur

Kendisi nasil giyiniyo ? Ozenli mi eminim bakimsiz ve ozensizdir

Birazda siz ezin ne bu gomlek ne bu pantalon diyin uste cikin

Size bulaşmasın da,konuşsun dursun:)

kendi aşalık oluşunu seni aşalamakla yukslteceğini, sanıyor..sen benı eleştıreceğini, ağzındakı edepsız cumlelerını ve kalp kırıklarımı onar ılkonce de.ne ayıp ya

Dik durun. Sakın ola ağlamayın karşısında. Onun gibi de olmayın. Söylediklerini de takmıyormuş gibi yapın. Keyfinize bakın. Sallamayın tiye alın. "AA öyle mi olmuş. Ben aslında bilerek çirkin giyindim.. Demek ki sana bayagı güzel geliyorum." Biraz saçma oldu ne demek istediğimi anlatabildim. Yavaş yavaş bırakacaktır. Kendi aşağılık hareketlerini kendisi görür. Yürüsün gitsin. Güzel hanımlarını taşıyamayan onları düşürmeye çalışan egoist erkekler maalesef var.Üzülüp de ona istediğini verme. Bu hayata bir kere geliyoruz. Biraz zekice hareket edin. Ne kadar üzüldüğünüzü görüp de vazgecmiyorlar maalesef bu tipler. Biraz ağırlığınızı koymanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…