yaa saçlarım doğal şuan her gördüğünde kv sıkıştırıyor.
şu saçlarını ya röfle yaptır ya kırmızı.
bak oğlum tekrar aşık olcak sanafalan dıyor
yemiyorum tabi.
dediğinide yapmıyorum
bence herkes istediği gibi davransın.
canın ne istiyorsa yap hatta inadına yap
ben herkese saçımı kessem mi diye sorup hayır dediklerinden sonra kendim kıpkısa kesmiş insanım
sırf o özgürlük hissi için bile yapılır kendin istemiyor olsan bile.
Neden ne giyineceğine onlar karar veriyor
aynen dedimkiOglusu daha mi asik olacakmis
Anacim zaten asik desne. O ne be öyle seni ogluna pazarliyomus gibi
Yinede iyi bak, benimki kendi istedigi gibi olmami istiyor ki oglu iyice kadindan tiksinir onun dediklerini yapsam.
kuaförden randevu aldım yapıcam galiba
yap ya ben destekliyorum.
laf eden olursa saç benim kafa benim dersin
Burasi turkiye cnm maalesefki toplum baskisi bizi bu hale getirdi
Nasıl mutluysan öyle olmalısın. Mutlu olunca çevrene de mutluluk saçarsın ve kimse sana bıdı bıdı yapamaz...18 yaşımdan beri kırmızı saçlıyım. Evlendikten sonra geldiğim yer daha küçük bir ilçe olduğu için dikkat çekmemek adına kızılın daha ağır renklerini kullandım. Ama şimdi kıpkırmızı boyamak istiyorum. Gerçekten kırmızı saçlarımı çok özledim ama cesaret edemiyorum. Ve boyayınca bir sürü tepki alıcam biliyorum. En başta kendi annem domates kafa mı oldun yine diyecek. Sonra da kv aşağılayıcı bakışını atacak ve ağız burun yapıcak biliyorum adım gibi. Benim için cidden dert oldu. Çünkü evlenmeden önce güzeldim bakımlıydım şimdi kendimi çok salmış hissediyorum. Kendim gibi hissetmiyorum sanki başkaları benim hayatımı yönetiyormuş gibi hissediyorum. Ne giyip giymeyeceğime eşim ve kv karar veriyor. evlendim diye bir sürü şeyden kendimi uzak tutmaya mecburmuş gibi hissediyorum ama bu şekilde de mutsuzum. Ben eski tarzımı çok özledim.
Ben de eski kizilllardanim. Ben de kizila tekrar boyamak istiyorum fakat esim kizil sac sevmiyor.
Hadi orasi tamam, boyamami istemiyor da ben de cok saldim. Fakat bana karisan kayinvalide. Biktim onun herseye karismasindan. Sanki kendimi yasamiyorum. Simdi umursamiyorum fakat ilk sene beni öyle bir hale getirdiki kendi kisiligimin üzerine enkaz atti.
Ikinci dogumum bir gerceklessin kendimi bulacagim insallah.
Spor yaparken giydigim tayta kadar karismasi beni cok bunaltti, saygili olmak adina hic incitici birsey demedim.
Fakat su dönemi bir gecireyim, eskiden nasil giyiniyorsam öyle giyinmek istiyorum. Kücük mahallede herkes ne konusursa konussun artik ya ben neredeyim bulamiyorum artik.
Laf eden olursa
Beğenmedin mi ? Bir dahakine turuncu yapacağım belki öyle daha çok hoşuna gider de
Koş kuaföre , bir kızıl manyağı olarak eminim kii sana çok iyi gelecek
Ee sonuç ne karae verdinnAlışkanlıklarmdan vazgeçemiyorum kırmızı saç seviyorum her yer batsa da rengi çabuk aksa da havlular mahvolsada vazgecemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?