Ne giyip giymeyeceğime eşimle kayınvalidem karar veriyor.

E peki oğlu seni nasıl beğenmişti heh işte tam öyle ol şimdide kendinden ödün verme.

Kimsenin sizi olduğunuzdan başka bi kadın haline getirmesine izin vermeyin. Evlendiyseniz nolmuş? Kendinizden neden vazgeçesiniz ki? Nasıl mutlu olucaksanız öyle yapın. Mutlu olunca zaten kendinizi şimdiki halinizden kat be kat daha iyi ve daha güçlü hissedersiniz zaten. Kimse için benliğinizden vazgeçmeyin.

O zaman kendin gibi ol başkalarinin kaliplarina girme seni

sekillendirmelerine izin verme herkes haddini olmasi gerektigi yeri bilsin

ama sen bildirirsen bilirler yoksa böyle istemedigin biri olursun..

Kırmızı istiyorsanız yapın..hatta yeşil yada mavi bile istiyorsanız yapın.
Kime ne?Saç sizin,beden sizin..sizi ne mutlu ediyorsa yapın. geçen zaman geri gelmeyecek. birgun pişman olmamak için keşke yapsaydım dememek için yapın.

Ne giyip giymeyeceğime karar vermelerine izin veriyorum diyelim bence ona. İzin verme.

Eşin hadi bi derece de başka kimse karışamaz. Eşin de sadece fikir verebilir. Karar ne yani. Sen bildiğini oku.

Git boyat kız.
Benim saçım şu an bakır..bayaa turuncu yani.

Kim ne derse desin. Alissinlar.
Yetti bu toplumun baskıları.

icinizden ne geliyorsa onu yapin yasam kisa. ben evliyim cocugumda var icimden yesil sac gecti esime bile sormadim boyattim aksam supriz yaptim. sonra mavi boyadim. 6 yil platin sari kullandim. kafama eski koyu kahve boyattim. simdiki emelim canli bir kirmizi boyatmak. hayat kafama gore. ben hic sormadim sorma ihtiyaci hissetmedim esimde ben boyle yaptikca sormam gerekir diye dusunmedi demem o ki sen izin verdigin muddetce karisabilirler...

siz kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız onu yapın. çünkü bu hayat sizin kimseyi ilgilendirmez.

Canım evlendi sen evlatlık alınmadın. Tabii ki ne giyecegine de sacinin rengine de ancak sen karar verebilirsi

sen iziin verdiğin sürece karışabilirler. bu kadar pasif olmayın. hadi eş küçücüüüük bi nebze ama kayınvaldeye ne oluyor.

kuaförümün işi çıktığı için dün akşam boyatamadım ama bu akşam evde kendim boyucam arkadaşlar. Eşimle tanıştığımda kızıldım zaten . Kızıl halimi hep vamp bulmuştur. Dün gece sordum kızıl yapcam dedim. Yap sana çok yakışıyor dedi. A
sen iziin verdiğin sürece karışabilirler. bu kadar pasif olmayın. hadi eş küçücüüüük bi nebze ama kayınvaldeye ne oluyor.

çok sever yedi göbek herkeze karışmaya sadece bana kardeşlerinin eşlerine de bayılır karışsın. Eşim görüyor ama bazen bunalttığında yeter anne çok karışma diyor mecburen susmak zorunda kalıyor o zman. Şimdi eşimin arkamda olduğunu hissettiğim için hakkımı yedirmiyorum. Ama başlarda sindirdiği için üstümden hemen atamıyorum baskıyı.

Saçınız dalgalı mı ? Bob kesim kullandınız mı ? Benim küt ve dümdüz saçlar çok hoşuma gidiyor.

saçlarım aşırı gür düz kalın telli ve inatçı. saç uçlarım dışa dönük durdu o modelde. Sürekli fön yada düzleştirme işlemi yapmam lazım. ara makastan başkası kurtarmıyor malesef.

Kader ortaklığı yaşıyoruz sanki. İşten gelirim o üstündeki kazağı artık temizlik yaparken giy der. Bir yere misafirliğe gideriz sana aldığımız uzun ceket var ya ( o ceketi yakasım var )onu giy altınlarını da tak gidince herkesin elini öp topuklu ayakkabı koy çantana orada çıkarır giyersin. artık hiçbir yere gitmiyorum onunla şimdide bana tavır mı yapıyosun diyor. bir yere gideceğimiz zaman asırı stres oluyorum cunku.

Ben de baraber plan yamak istemiyorum cünkü inan gitmeden önce ilk onayindan geciyoruz ailece. Kazik kadar insanlariz onun onayi olmadan adim atamiyoruz dügündü, özel gündü olunca. Onu cikar onu giy bu olmadi sunu al. Sa na ne!
Esimle ben kirici insanlar degiliz ama ben stres topu oldum biri haddini bil kadin dese benim yerime de rahatlasam. Ben söylersem büyük olay olur gibime geliyor.

Wuhuuuu :)))
Bende patlıcan moruna bayılıyorum kendimde...
şu an doğal takılıyorum...ama boyatırsam ondan yapcam
ee sayfaları okuyamadım kararını verdin mi

kuaforumun ısı cıktı dun aksam gıdemedim. bu aksam eşime boyatcam inşallah koleston aşk alevi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…