Ne giyip giymeyeceğime eşimle kayınvalidem karar veriyor.

Bence kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap millet ne derse desin takma
Bende eskiden kızıldım baya açık renk kızıl çok dikkat çekiyordu
Şahsi fikrim artık koyu renk kızıl saçları daha çok beğeniyorum hem açık kızıl kadar çok akmıyor ve daha iyi duruyor ama yine de senin zevkin canım

Nasılsa koyu kızıl kullanıyormuşsun ha koyu ha açık eşin yadırgamaz.
Annen domates kafa derse napym anacım eşim domates seviyor de.
Kv bakıp durursa "seninde hoşuna gitti dimi gözünü alamıyorsun" de.
Hatta turuncu yapıcam de git kızıl yap turuncuyu sindirirlerse kızılı bağırlarına basarlar

ben genelde koyu kırmızı seviyorum. tenime çok uyum sağlıyor iddialı renk herkez dönüp bakıyor ama burda nasıl olcak bilmiyorum

koyu kızıl derken hürrem kızılı gıbı dikkat cekmeyen kızıllar kullandım suanda sacım aktı sarımtrak gıbı birsey ama suankı istediğim renk aşk alevi kırmızı renk. ama tavsıyenizi dinlicemden emın olabılirsiniz

ben genelde koyu kırmızı seviyorum. tenime çok uyum sağlıyor iddialı renk herkez dönüp bakıyor ama burda nasıl olcak bilmiyorum
Dediğim gibi yapmak istiyorsan yap bakan baksın zaten bizim Türk erkeklerinin bakması için kızıl saç mini etek vs fark etmiyor pantolon giyene de saçı siyah olana da bakılıyor her türlü öyle bir toplumuz maalesef
Kızıl saçı çok istiyorsun okey ama çok zor değil mi canım kullanması
Benim saçımı yıpratmıştı çok sürekli dip boya istiyor akıyor sürekli falan
Rahat kullanacaksan sorun yok yaptır ama dikkat et yıpratma saçını :)

kızıl saç zengin saçı zaten :) zor bir saç rengi ama severek yaptığım için üşenmiyorum.

kızıl saç zengin saçı zaten :) zor bir saç rengi ama severek yaptığım için üşenmiyorum.
Doğru söylüyorsun canım çok uğraş istiyor bende üşengeç olduğum için aman dedim bıraktım kızılı :) ayrı bir tadı güzelliği var özlemiyor değilimm
Sen yine bakımlarını ihmal etme git kuaföre boyat gitsin aklında kalmasın

Kendinizden ödün vermeyin kimseyi mutlu etmek için. Ben de beyaz tenliyim ve çok uzun seneler şimdi Elçin Sangu' nun kullandığı saç rengini kullandım. O renkten başkası tenime gitmiyor şimdi saçlarımı kısa kestirdim ve Pazartesi gidip yine aynı renge boyatacağım. Kızıl saç yakışana acaip güzel oluyor.

benim saçım yıllardır belime kadar uzundu. herkes sana kısa saç yakışır dene deyip başımın etini yediler kestirdim ne akla hizmet ise sonuç hüsran depresyon. gitti güzelim saçlarım. Kuaförüm de uyarmıştı ama yapma etme bak sen yıllardır uzun saç kullandın alışamazsın diye dediğide oldu. Bende elçin sangu rengi kullandım ama kızılın verdiğiyi havayı vermedi bana. kısa saçlarım suanda ama model i gitti yeni model bulabilirsem model vermek istıyorum bende

Bende eskiden kırmızıydi şimdi yine yaptim eşim cok sever hatta kayinvalidemin saçınida kirmizi yaptim bundan sonraki rengim siyah ondan sonra sarı ve en son kesinlikle mavi renk istiyorum. Kapalıyım dışarda sorun olmuyor değişiklik iyidir moral verir insana ve kimseye karıştırtmam...kendi bedenim kendi saçım size ne derim

bende kızıldan sonra siyah düşünüyorum. kızıldan hevesımı alır almaz sıyah boyucam

Saçınız dalgalı mı ? Bob kesim kullandınız mı ? Benim küt ve dümdüz saçlar çok hoşuma gidiyor.

bende kızıldan sonra siyah düşünüyorum. kızıldan hevesımı alır almaz sıyah boyucam
Ikiside zor renkler o yüzden ikisinden de hevesimi alıp boya siliciyle akıtıp sarı yapacağım ve arkasından açık mavi...kendim yapıyorum kuaförlere asla güvenmiyorum.

Inan ayni seyleri yasiyoruz galiba. Sürekli bana uzun birseyler alir giymemi bekler. Sacini kestir der. Dekolte zaten giymem ama yakasi az acik olsun evde bile giyme bunu der. Idare ede edee ede edeee baktim ki pisirik olmusum.
Esim karismaz yani o kadar. Biktim gercekten. Cocugumu bir büyüteyim topuklumu da giyicem ceketimi de giyicem. Sürekli kicimi kapatayim derdinde. Yahu ben zaten bilincli giyinen biriydim simdi iyice zirvaladim. Hayir kapatacak devasal bir popom da yok. Gayet hos bir bayanim. Bu da zaten onun beni sinirlamasi icin yeterli. Cocuklar büyüyüp ise falan baslayinca galiba kendime olan güvenim gelir. Yedi bitirdi beni psikolojik baskisiyla.
Nice dügünlere ne sacma kiyafetlerle gittim.

Aman ne derlerse desinler sen kendin oyle yapmak istiyosan yap.
Ben de hep patlican moru yaparim hata iki ay sonra ustune tekrar boyarim daha guzel oluyo rengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…