Ne giyip giymeyeceğime eşimle kayınvalidem karar veriyor.

Arkadasim hamile haliyle yesil sacla gezdi, esinin ailesi de standart Ic Anadolulu bir aile.

Ailelerin dedigi onemli ama nihayetinde bu sizin hayatiniz. Esinizle de sorun cikmayacaksa yaptirin gitsin.

8 sene kizil gezdim bilirim kizil ozlemini :) simdi ben de kizil ombre yaptirmaya niyetliyim.

O saç renginin numarasını biliyormusunuz :) bende seviyorum

boyat gitsin ya . Sen kendini güzel ve mutlu hissettikçe birinin kötü yorumu çok etkilemiyor . Çevre baskısını aşarsan iş tamam . 1 sene kızıldım . Ama tonunu tutturamamıştım yine de arıyorum arada

zaten ne giyip ne giymeyeceğimize bizim yerimize başkaları karar vermiyor mu?

ya ben de mavi istiyorum

çok yıpratır diye deneyemedim

ek mavi saç alayım çıtçıt takarım arada dedim bulamadım

kızıl saç kendimde hiç denemedim ama insanın saçına kimsenin laf etmeye hakkı yok bence

yorumları okumadım. benim bildigim kk kadınları gereken aklı verip kim karışır senin sacinin rengine aklini vermislerdir. gozum kapalı onaliyorum:)))

ya bak bazen üyelere sinirleniyorum. sen hem kendine karıştırmışsın, hemde isyan ediyorsun. kaynana kim ki senin giyimine karışıyor. demedin mi, ben ne giyip giymeyeceğimi biliyorum, kimse bana karışmasın diye. kaynanam bana küser diye susuyor musun yoksa. küssün...... en azından nerede haddini bileceğini öğrenir. saçını istediğin renge bile boyamaktan korkar olmuşsun. ya ezdirmeyin kızlar kendinizi. hayatınızı başkaları yönetiyor. bu hayat sizin. kimse sen üzüldün mü sormaz. kimse için yaşamayın, kendiniz için yaşayın.

bunları kvdrniz mı diyor size? evin icinde ne giyihınıp gıymedıgını nerden biliyot

Yeşil saçlı birini gördüm hem de daha yeni doğum yapmisti, bebegiyle cok tatli duruyordu. Kimsenin sizi etkisi altina almasina izin vermeyin. Ne istiyorsanız yapin sonucta pisman olsaniz bile geri dönüşü var.

Ben de eskiden uzun süre kızıldım. Kendi ailem her eve geldiğimde (farklı şehirdeydim o dönem) bir ton laf ediyordu, çok aykırı oluyormuşum kızıl saçla, hiç doğal değilmiş bilmem ne. Hatta kızıldan sıkıldığım dönemde sırf onların dediğini yapmış olmamak için yaklaşık 1 sene kadar daha kızıl kullanmıştım. Şimdi ise sarı ve şuan bununla mutluyum.

Yani diyeceğim o ki, insan kendi anne babası bile karıştığında sinir oluyor, bir de kv vs karışsa herhalde iyice sinir olurdum.
Siz kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle boyatın saçlarınızı, kendinizi nasıl güzel buluyorsanız öyle giyinin. Başkasının dediği şey belki gerçekten de daha çok yakışıyordur ama insan kendini beğenmediği sürece bu tavırlarına da yansıdığı için sonuç negatif oluyor. İnsan kendini beğendiği haliyle güzel kesinlikle.
Sizin giyim tarzınızı beğenmiyor olabilirler, aykırı bulabilirler ama onların dediği şekilde yaptığınız sürece, kendinizi salmış hissettikçe kendi hayat enerjinizi söndürüyorsunuz. İçinizden ne geliyorsa, aynaya bakınca neyi beğenirsanız onu giyin, o renge saçınızı boyatın.

kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap kimsenin dediğinede takılma boşver

Bence kimseyi takma eşin rahatsız olmiycaksa istediğini yap kimseye söz düşmez
Bende mor ve kırmızı attırmak istiyorum aralara ama eşim istemiyorum diyo
Tesetürlü olduğum halde istemiyorum diyo başka bisey demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…