Ne giysemmmm

Janset11

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
25
0
6
30
kızlar 24-25 ocakta Ankara Quaestor Club'ta gecikmeli yılbası eğlencemiz var. Simdi söyle bi markada çalışıyoruz hepimiz ve sadece o markada çalısan kişiler için kapatılacak baya kalabalık olacak. Yurtdısından üst ekibimizde gelicek.Üst hatlarımız abilerimiz de gelicekler.Ben 20yasındayım ve daha önce club a falan hiç gitmedim elbise falan giymek cok cok abartmak istemiyorum sizce nasıl bi kombin yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim

Şık etek bluz giyebilirsin. Tek parça elbise ceket giyebilirsin. Elbise giymek istemiyorum demişsin ama elbise var elbise var, yaşına uygun bir model hoş olabilir. Eğlencelerde bayanların elbise giymesi daha feminen oluyor bence

deri dar pantolun üstüne uygun bişey olmaz mı ?
ben pek anlamam sadece fikir olsun diye söyledim.

Bu elbisenin piriltisiz ama modeli bu sekil olani guzel olabilir bencede bu tarz bi elbistenin altina sitiletto nasil olur sence ?
Oops onu bilmiyorum işte :) Aynı renkte ayakkabı,siyah minicik çanta olabilir ama stiletto olurmu bilemedim

Bence şık bir kumaş pantolon ve üstüne şık bir gömlek giy

Elbise ceket öneriyorum.ceket ile elbise zıt renk olursa hoş olur

Tozlu giyim tada sateen den elbise bak . Kesinlikle elbise giy.pantolonla partiye katılcak değilsin heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…