Nerden aldin :) peki kollori boyle yarim mi olmali ve altina sitiletto olur mu
Buu Harika bencede. .
Ben bunun aynisini siyah kadife aldim sirt dekolteli. .
Bence cok sik ve sekssyy durucak hemde sade asil
Evet sanirim oyle biraz uzun. .Nerden aldin :) peki kollori boyle yarim mi olmali ve altina sitiletto olur mu
Peki coook tesekkur ederimEvet sanirim oyle biraz uzun. .
Ben H&M den aldim
Evet cokguzeller gercekten ama sorunayakkabi bu tarz bi elbisealdim diyelim altinanasil bi ayakkabi almam gerekiyor? Sitiletto olur mu?Bu tarz larda güzel
Stiletto tercih etme . Bunların altına çok hoş topuklu botlardn bulabilirsin.Evet cokguzeller gercekten ama sorunayakkabi bu tarz bi elbisealdim diyelim altinanasil bi ayakkabi almam gerekiyor? Sitiletto olur mu?
Siyah elbise her zaman iyi oluyor,tek renk siyah bil elbise giyebilirsin,ayakkabı olarakta saks mavisi ayakkBı güzel olur.kızlar 24-25 ocakta Ankara Quaestor Club'ta gecikmeli yılbası eğlencemiz var. Simdi söyle bi markada çalışıyoruz hepimiz ve sadece o markada çalısan kişiler için kapatılacak baya kalabalık olacak. Yurtdısından üst ekibimizde gelicek.Üst hatlarımız abilerimiz de gelicekler.Ben 20yasındayım ve daha önce club a falan hiç gitmedim elbise falan giymek cok cok abartmak istemiyorum sizce nasıl bi kombin yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim
Ayakkabi kafami cok karistiriyor yaa
Tesekkur ediyorum saclarim on uzun arkakisa modelde kisa bi kesimsade ve zarif bir elbise giy, saçın nasıl bilmiyorum ama düz yada dalgalı fön çektir, zarif ve şık ol bence. Makyajda önemli ona dikkat et. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?