Ne giysemmmm

buarada elbıseyle seksı olundugunu dusunemıyorum eger amac oysa
popoyu bellı et da ıyı

Bu tarz larda güzel

Eklentiler

• o_2fc33028-38bc-4d37-bd2d-7d1ba925f565.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 152
  • o_55bfa0e4-45e9-44df-9c71-b5d0bf4c8770.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 672
kızlar bence o tarz bı mekana bu elbıseler cok guzel ama stıletto fılan olmaz yanı ben
su tarz bır kot
üzerine gobekten bagladıgın bır mısal kot gomlek( gobegını barız acmayacaksın tabıkı)

Eklentiler

• indir.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 164

Ben olsam bu tarz bir elbise giyerdim, ve kesinlikle kırmızı

Siyah elbise her zaman iyi oluyor,tek renk siyah bil elbise giyebilirsin,ayakkabı olarakta saks mavisi ayakkBı güzel olur.

Siyah,kırmızı veya saks mavisi düz elbise...Tercihen kolsuz ve dizüstü veya yarım kollu mini olabilir.
Siyah elbiseyle kırmızı veya saks mavi ayakkabı,kırmızı elbiseyle ten rengi ayakkabı,saks elbiseyle siyah veya ten rengi ayakkabı güzel olur.
Mümkünse çorapsız,illaki çorap giyeceksen süper ince ten rengi.(penti sahra rengi olabilir)
Ve tabii clutch çanta.

Siyah veya bordo veya mor bir kısa sade bir elbise giyebilirsiniz.Üstüne deri ceket olabilir.Saçlarınızı da örüp önünüze atarsınız.
Elbise sade olacağı için ya gözlerinize siyah makyaj+nude ruj, ya da kırmızı veya bordo ruj+eyeliner olabilir.

Koton,zara,mango...Bunlardan bakarsan işin kolaylaşır.Yanılma şansın da kalmaz:)

sade ve zarif bir elbise giy, saçın nasıl bilmiyorum ama düz yada dalgalı fön çektir, zarif ve şık ol bence. Makyajda önemli ona dikkat et. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum

bu tarz partiler işyerinin tarzına uygun yapılır.kimi partiler daha resmi olurken bazı amerikan vari yerler daha uçuk çok çok eğlenceli rahat partiler olur.
bence önemli olan sizin şirketin tarzı..
bence daha eski çalışan birilerinden fikir almanız. normal bir parti olsa giyecekleriniz az çok belli.ben cute a katılırım mordern tarz kıyafetler. ama iş partisi olduğu için değişebilir.önemli olan hem şık ve klas durmak hem de ortama uygun olıup sırıtmamak.

Ayakkabi kafami cok karistiriyor yaa

24-25 Ocak demişsiniz ama
İki gün üst üste mi?
Eğitim toplantısı gibi bir şey mi?
Akşam yemekli müzikli bir eğlence mi?
Gündüz mü gece mi?

Eğer gece olacaksa bence kesinlikle topuklu ayakkabı. Aslında gündüze de olur.
Normalde nasıldır tarzınız? Babet kızı mısınız? Topuklu giyer misiniz?

herkes şıkır şıkır pullu payetli elbiselerle gelirken ,siz pantolon bluz giderseniz basit kaçar.
ya da tam tersi herkes rahat ve tarz ,mesela deri pantolon sırtı açık bluz giyip gidiyorsa,siz stiletto ve elbise ile resmi kaçarsınız.

sade ve zarif bir elbise giy, saçın nasıl bilmiyorum ama düz yada dalgalı fön çektir, zarif ve şık ol bence. Makyajda önemli ona dikkat et. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum
Tesekkur ediyorum saclarim on uzun arkakisa modelde kisa bi kesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…