Ne görüyorsunuz?

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
resme ilk baktıgınızda ne görüyorsunuz?ne kadar dikkatlissiniz bakalım .....resme ilk baktıgınızdaki gördüğünüze mi inanacaksınız yoksa arkasında saklanan gerçeğe mi

aravizyonilluzyon251ui4.jpg

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Mükemmel hazırlanmış bir illüzyon. Siz hangisini önce farkediyorsunuz? Bir avuç içini mi, yoksa yarıçıplak bayanı mı? Biraz inceledikten sonra hangisnin bayan hangisinin avuç içi olduğunu rahatlıkla farkedebiliyoruz.
Bel kıvrımları ve surattaki buğu etkisi oldukça belirtici. Zaten ayaklar herşeyi gözler önüne seriyor. Kimi avuç içini hiç farketmiyor bile

evet cozdum ilki avuc ici aslinda ikincisi ciplak kadin
paylasimin icin tsk.canim guzelmis gercektenŞeniz

:uhm: Yav kanka senin bu görselleri çözcem diye diye perişan oldum. :dilcikar: Ama buldum soldaki avuç içi.dikkatli bakınca görünüyor.Valla muhteşem.Yanlız diğer topikteki bebeği zor gördüm valla sırnaşık şey

:uhm: Yav kanka senin bu görselleri çözcem diye diye perişan oldum. :dilcikar: Ama buldum soldaki avuç içi.dikkatli bakınca görünüyor.Valla muhteşem.Yanlız diğer topikteki bebeği zor gördüm valla sırnaşık şey
Canımcım hayata çözmek için geldik.Ne güzel işte düşünüyoruz değil mi?:a015:

önce yari ciplak kadini gördüm sora bakar kör oldugumu fark ettim elmis gördügüm.

resime yakından bakınca kadını biraz uzaktan bakınca avuçiçini gördüm:1rolleyes:

Back
X