Ne hamilelik miş arkadaş?

Özdeğerini gebelik/annelik ile tanımlayabilen insanlar. Bir anda titana dönüştüklerini sanıyorlar.

Ben daha çok hamileyim deseydin keşke

Cidden bazıları saçmalıyor
Siz iyi demişsiniz , boşverin
Valla biri beni sık sık arayıp sorunca ben sıkılıyorum açıkçası. Hani bi tehlike olur vs tamam da her şey yolundayken zırt zırt ilgilenilmesi zaten saçma.

Bende ortam da başka öğretmenler olduğu için utandım aslında, yoksa tepkiyi daha önceden haketmişti sürekli ortalık yerde hamilelik zor diyorBiraz da sesimi yükselttim,o biraz kötü oldu

Sanki karşındaki kocası shdjdhsksjs bı tripler bi saçmalıklar

Bu Trip atan arkadaşım da sürekli şey derdi, akşam bütün gece ağladım eşim korktu, hep hormonlardan..Mesela ben bunu ciddi ciddi de merak ediyorum, evet gereksiz bir şeye ağlayabilir belki insan ama her gün mü yani.. WhatsApp grubumuz vardı her gün bu minvalde şeyler yazardı o zamanlar, bu kadar mı etkili bu hormonlar..

ay dur ben daha hamileyim deseydiniz keşke
Aman yok, bu lafın devamı çocuklar doğunca geliyor
Yengemle arkadaşı 3 ay arayla hamile kalmıştı, hamilelikte her gün bir aradaydılar tabii çoğunlukla bizim evde, bizde çocuğuz o zaman, bir birinin canı bir şey çekiyor bir birinin, ev hamile kampına dönmüştü
Bebekler doğdu 2-3 yaşına geldiler ikisi de erkek çocuk, bir oyuncak araba yüzünden kavga ettiler, el kadar bebelerin oyuncak kavgasına karışan yengemle arkadaşı doğum şekillerine dikişlerine kadar ortaya serdiler
Onlar hala kim ne kadar dikiş yemiş, sezaryenli mi daha çok ana normal doğumlu diye kavgaya devam ederken çocuklar arabayla oynamaya başladı:))))

Analık zor zanaat

Ne kadar ayip yaptiginız. Kıskanmisinız bence o hocayi ayrica siz de ilgi bekliyorsunuz bence ama buyuk konuştugunuz için ilgi isteyemiyorsunuz. Ayrica hamile kaldı lafı bir tek bana mı kotu geliyor. Hamile demek lazim bence hamile kaldı ne yani edilgen bir hale burunuyor bence rahatsız edici

0.5 lik pet şiseyi taşıyamayan hamileler gordu bu gozler bebişine bısey olurmus
Bizim gibilerde işte elinde yer bezi fayans silerken doğuma gidiyoruz

Yalnız okuldaki öğretmen arkadaş illa ki hamile olduğunuzu öğrenecek. O zaman basıl bir tepki verecek merak ediyorum.
Bizden başka iki hamile daha var, büyük bir okuldayım. Ortamda onlar da varken sürekli tek hamile kendisi gibi davranıyor,yani pek umursamaz sanırım..

abovvv

Kıskansaydım bende dudağımı büze büze okulda hamileyim diye gezerdim..bir tabağa uzanmışsınız ve bir anda yanınız da biri elinizden çekip ben hamileyim diyor..Bu garip değil mi sizce de

Ben üstü kapalı yazdım siz anlayın, yengem biraz daha kibardır her şeyi adlı adınca demez ama arkadaşı bir açtı ağzını, sesi de gürdür maşallah cümle alem bebeklerin can bulduğu geceye kadar maşallah sübhanallah her şeyi öğrendi

Alta işemeli bir gece oluyordu ahdjdhsksjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…