- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
O kadar haklı bir isyan ki. Bir de böyle bebek gibi konuşmuyorlar mı
Bide şey var,benim değil bebişin canı istiyor ahdkdhshssjsjAğzınıza sağlık. Çok iyi çok da güzel demişsiniz. Bu forumda da vardı bir zamanlar böyle tipler. Çok girmiyorum hala var mı bilmem. Bir hamilenin kalbini kırdınız, hamile kadına böyle söylenmez, hamile ama o üye öyle demeyin gibi çıkışları vardı üyelerin. Hamile kalınca başka bir canlıya dönüşüyorsun mesela. Biri laf sokunca bebek ters dönüp ağlamaya başlıyor falan. Hamile ağlatılmaz, üstümüze taş yağar Allah korusun. Zaten mıymıy tiplere uyuz oluyorum, hamile halleri hiç çekilmiyor. Az ötede üreseler keşke.
Ben böyle bir tipe forumda "hanımefendi yerkürede binlerce tür sürekli ürüyor. İnek, maymun, su aygırı falan. Çok normal bir durum." dedim diye hamile bir kadını hayvanla bir tutamazsınız deyip bir de öyle trip atmıştı ajajsjs. O yüzden hamile görünce kaçıyorum ben. Hamile şerrinden Allah'a sığınırım.
Alta işemeli bir gece oluyordu ahdjdhsksjs
Ayy bide aynı evde yaşıyormussunuz. Yengemin misafirine git de denmez tabi. Ama pozisyona kadar dokmenin ne anlamı vardı allasen
İşte görüp duymadıysanız duyun bilin, annelik dikiş sayısında doğum şeklinde gizlidirİkisininde kulakları çınlasın onlar doğurana kadar annem 9 doğurdu, doğurdular sayelerinde kadın anatomisini öğrendik:)
Yengemin arkadaşı çok fena bir şeydi her şeyi yaygaralıydı, kendisiyle bizzat maceralarım da var
Ahahha bana da bi kadın yapmıştı saçma bi şey isterken benden. Neden ağzınızı öyle yapıyosunuz hanımefendi demiştim şok olmuştu cidden sevimli sanıyomus kendiniTam aklimdan bu geciyordu.Benim gorumcem de oyleydi simarikligin dibini siyirmişti ama en azindan kocasina naz yapiyordu herkesin yanindayken.
Her şeye "ama ben hamileyimmm" diyordu kocasini yerinden kaldirip ben oraya oturayim ama ben hamileyim gibi gibi şeyler...Ve bunu derken sesini cocuk sesi gibi inceltip bebek konuşması taklidi yapiyordu "ama ben hamiyeyimmm" şeklinde
Omurlerinde nazlanacaklari tek dönem hamilelik olunca boyle oluyor bence.
Cocuk dogdu 1 yasina basmadan boşandilar zaten.
Ondan sonrada hamilelik bitiyor doğum oluyor, ilgi alaka bittiyor hoppp doğum sonrası depresyon0.5 lik pet şiseyi taşıyamayan hamileler gordu bu gozler bebişine bısey olurmus
Bizim gibilerde işte elinde yer bezi fayans silerken doğuma gidiyoruz
Mememe lansinoh sürer misin diyenleri bizzat duydum, şöyle adamları nerden buluyosunuz Allah aşkına soyleyinOndan sonrada hamilelik bitiyor doğum oluyor, ilgi alaka bittiyor hoppp doğum sonrası depresyon
9 ay ilgi, alakaya alışan bünye biranda boşluğa düşüyor sinirler bozuluyor
Aile apartmanımız vardı, yengemler, dede babaanne altlı üstlü oturuyorduk, annem eltisini çok severdi kardeş gibiydiler o yüzden yengem hep bizdeydi, arkadaşları gelince de annem kıramazdı.Ayy bide aynı evde yaşıyormussunuz. Yengemin misafirine git de denmez tabi. Ama pozisyona kadar dokmenin ne anlamı vardı allasen
Maalesef öyleBiz damacana sirtladigimiz için mi değerimiz yok
SusMaalesef öyle
Gerçi bizim burda bi cavidan vardı, 4 5 haftalik hamileydi karnini tutarak kendini yataga falan firlatiyo, kinoali caylar falan iciyodu ona ragmen kaynanasi gozlerini belertiyodu birazda sans olmasi lazim sanirim
Valla yok ya kimisinde full ilgi tam gaz devamOndan sonrada hamilelik bitiyor doğum oluyor, ilgi alaka bittiyor hoppp doğum sonrası depresyon
9 ay ilgi, alakaya alışan bünye biranda boşluğa düşüyor sinirler bozuluyor
Ahahaha karnina kurdele baglayip kocisini karsilamayanda ne bileyim
Aile apartmanımız vardı, yengemler, dede babaanne altlı üstlü oturuyorduk, annem eltisini çok severdi kardeş gibiydiler o yüzden yengem hep bizdeydi, arkadaşları gelince de annem kıramazdı.
Aman sormayın valla ne var ne yok öğrendikAnnem bile susturamadı kadın :))
Bebe doğduğu gibi kreşe başlayacaktı bu kadar egitimleAhahaha karnina kurdele baglayip kocisini karsilamayanda ne bileyim
Vallah o hiç fena olmazd aslında, enazından doğum sonrası bu göbeğim nedir, içerde bitanede unuttular mi diye düşünmezdikValla yok ya kimisinde full ilgi tam gaz devam
Bazilarinin kocasi anatomisi musade etse cocuguda kendi doguracak.
Hamilelik deyinceMerhabalar..Büyük bir sorun değil belki ama yanlış mı yaptım bilemiyorum, kendimi rahatsız hissediyorum..Olay bunda bir yıl öncesine dayanıyor. Çok yakın bir arkadaşım hamile kaldı, o dönem kendi kendine bana küstü, başta sebebini hiç anlayamadım, sonra dan sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin demeye başladı..Hiç uzatmadım uzaklaştık ki kendisi yedi sekiz yıldır yakın arkadaşımdı..Zaten arkadaşlarımı da sürekli arayan soran bir tip değilim bilir bunu yıllardır, o dönem bir kaç kere halini hatrını sordum onlarda da pişman etmişti..Sürekli hormonlarından, ağladığından filan bahsediyo.İyimisin deyince de olur tatlım öyle hamilelikte diyoduAllah'ım yazınca bile komik geldi .Neyse aradan geçti Uzunn zaman hamileyim öğrenince konuyu açası tuttu işte ilgilenmemişim şimdi bende ilgi bekleyecekmişim filan biraz tartıştık..Çok canım sıkıldı doğal olarak. Üstüne okulda hamile bir arkadaş ki kendisi daha 6 haftalık ama herkese ilan etti, masa da başka bir arkadaşın hepimize ikram ettiği turşudan tadıcakken önümden çekti ve şımarık bir tavırla ben hamileyim hocam canım istiyo ben yiyeyim dedi( benim durumumu bilmiyor) işte bütün hırsımı orada çıkardım çünkü daha önce de saçma sapan hareketler yaptı, hamile olmak şımarık olma hakkımı veriyor size dedim sinirli bir şekilde,herkesin gözü önünde..Hamileyseniz gidin eşinize yapın nazınızı biz çekmek zorundamıyız dedim çıktım, arkamdan söylenmiş..Şimdi okuldaki hoca da bir tepkiyi haketti ama keşke o kadar yüksek sesle konuşmasaydım diyorum insanların içinde, kendime yakıştıramadım, utandım Bana da mı hormonlar vurdu acaba, haklımı bu insanlar anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?