Ne hamilelik miş arkadaş?

Ağzınıza sağlık. Çok iyi çok da güzel demişsiniz. Bu forumda da vardı bir zamanlar böyle tipler. Çok girmiyorum hala var mı bilmem. Bir hamilenin kalbini kırdınız, hamile kadına böyle söylenmez, hamile ama o üye öyle demeyin gibi çıkışları vardı üyelerin. Hamile kalınca başka bir canlıya dönüşüyorsun mesela. Biri laf sokunca bebek ters dönüp ağlamaya başlıyor falan. Hamile ağlatılmaz, üstümüze taş yağar Allah korusun. Zaten mıymıy tiplere uyuz oluyorum, hamile halleri hiç çekilmiyor. Az ötede üreseler keşke.

Ben böyle bir tipe forumda "hanımefendi yerkürede binlerce tür sürekli ürüyor. İnek, maymun, su aygırı falan. Çok normal bir durum." dedim diye hamile bir kadını hayvanla bir tutamazsınız deyip bir de öyle trip atmıştı ajajsjs. O yüzden hamile görünce kaçıyorum ben. Hamile şerrinden Allah'a sığınırım.

O kadar haklı bir isyan ki. Bir de böyle bebek gibi konuşmuyorlar mı

Tam aklimdan bu geciyordu. Benim gorumcem de oyleydi simarikligin dibini siyirmişti ama en azindan kocasina naz yapiyordu herkesin yanindayken.

Her şeye "ama ben hamileyimmm" diyordu kocasini yerinden kaldirip ben oraya oturayim ama ben hamileyim gibi gibi şeyler...Ve bunu derken sesini cocuk sesi gibi inceltip bebek konuşması taklidi yapiyordu "ama ben hamiyeyimmm" şeklinde
Omurlerinde nazlanacaklari tek dönem hamilelik olunca boyle oluyor bence.
Cocuk dogdu 1 yasina basmadan boşandilar zaten.

Bide şey var,benim değil bebişin canı istiyor ahdkdhshssjsj

Alta işemeli bir gece oluyordu ahdjdhsksjs

İşte görüp duymadıysanız duyun bilin, annelik dikiş sayısında doğum şeklinde gizlidir İkisininde kulakları çınlasın onlar doğurana kadar annem 9 doğurdu, doğurdular sayelerinde kadın anatomisini öğrendik:)
Yengemin arkadaşı çok fena bir şeydi her şeyi yaygaralıydı, kendisiyle bizzat maceralarım da var

ayy ismi lazım değil var işyerinde bitane hamile ay daha bismillah eğilip kalkamıyorum diye amire yerini değiştirtti daha 2 aylıkken.
işimiz başımızdan aşkın gelip bize ayyy benimle hiç ilgilenmediniz diyor.
Ayy artık zorlanıyorum demeye başladı daha 4 aylık oldu olmadı.
Dedim sen daha dur ilerleyen zamanlarda napacaksın dedim,sustu .
Canı istemezse çalışmıyor belim ağrıdı karnım ağrıdı.
Bütün iş bize kalıyor,hani gerçekten sıkıntıda olsa zaten elimizden geleni yaptığımız halde böyle davranıyor.
Herkes yaka silmeye başladı.

Ayy bide aynı evde yaşıyormussunuz. Yengemin misafirine git de denmez tabi. Ama pozisyona kadar dokmenin ne anlamı vardı allasen

Ahahha bana da bi kadın yapmıştı saçma bi şey isterken benden. Neden ağzınızı öyle yapıyosunuz hanımefendi demiştim şok olmuştu cidden sevimli sanıyomus kendini

0.5 lik pet şiseyi taşıyamayan hamileler gordu bu gozler bebişine bısey olurmus
Bizim gibilerde işte elinde yer bezi fayans silerken doğuma gidiyoruz
Ondan sonrada hamilelik bitiyor doğum oluyor, ilgi alaka bittiyor hoppp doğum sonrası depresyon
9 ay ilgi, alakaya alışan bünye biranda boşluğa düşüyor sinirler bozuluyor

Ondan sonrada hamilelik bitiyor doğum oluyor, ilgi alaka bittiyor hoppp doğum sonrası depresyon
Mememe lansinoh sürer misin diyenleri bizzat duydum, şöyle adamları nerden buluyosunuz Allah aşkına soyleyin

Ayy bide aynı evde yaşıyormussunuz. Yengemin misafirine git de denmez tabi. Ama pozisyona kadar dokmenin ne anlamı vardı allasen
Aile apartmanımız vardı, yengemler, dede babaanne altlı üstlü oturuyorduk, annem eltisini çok severdi kardeş gibiydiler o yüzden yengem hep bizdeydi, arkadaşları gelince de annem kıramazdı.

Aman sormayın valla ne var ne yok öğrendik Annem bile susturamadı kadın :))

Biz damacana sirtladigimiz için mi değerimiz yok
Maalesef öyle
Gerçi bizim burda bi cavidan vardı, 4 5 haftalik hamileydi karnini tutarak kendini yataga falan firlatiyo, kinoali caylar falan iciyodu ona ragmen kaynanasi gozlerini belertiyodu birazda sans olmasi lazim sanirim

Maalesef öyle
Gerçi bizim burda bi cavidan vardı, 4 5 haftalik hamileydi karnini tutarak kendini yataga falan firlatiyo, kinoali caylar falan iciyodu ona ragmen kaynanasi gozlerini belertiyodu birazda sans olmasi lazim sanirim
Sus

Valla yok ya kimisinde full ilgi tam gaz devam
Bazilarinin kocasi anatomisi musade etse cocuguda kendi doguracak.

valla ben de genel olarak yorumlarda bi kiskanclik sezdim. hoşunuza gitmiyor olabilir, ama saygı duyar icinizden ne saçma der geçersiniz, herkesin karakteri kendine. istemiyorsanız yuz vermezsiniz size yanaşamaz ama insan icinde bağırmak rencide etmek falan, hoş değil. herkes kendine yakisani yapmalı, ayrıca herkes duygusal olarak da farklı ölçülerde yasiyo olabilir hamileliğini. bilmiyorum siz de abartmissiniz gibi geldi bana.

Hamilelik deyince Kedigiller20 sen geldin aklıma. Benimkinde pasta yedik hergun. Sende görüşemedik kuzum
Konu sahibi arkadaşım sizinde sondaki hareketlerini Z hoş olmamış ama bende sevmiyorum naz niyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…