Ne hayal etmiştim ne oldu

"Elinde olmadan" sinir krizi gecirirken aklina kadinlar kulubunde baslik acmak gelirse, yazdiklarin zor anlasilir ve kocan kacar gider. Az daha yapici ve birkac doz daha az drama queen olun lutfen

Ya nelere takılıyosunuz kendinizi ve evliliğinizi yıpratıyosunuz.. öyle ciddi sorunları olan evlilikler var ki tek derdiniz bu olsun. Keşke benim derdim de eşim bana hediye almıyo olaydı..

Telefondan yazdığımdan hatalar olabiliyor kusura bakmayın . Önemli olan hediye değil benim kızdığım bu kadar umursamaz olması . Özel günleri çok önemsediğimi biliyordu .
Ay canim kiyamam sana ben bu kadar iticilik gormedim sana o tatil bile cok canim ayip gercekten yaptiginiz siz hicbirsryden memnun olmazsiniz yazik adami mutsuz yillar bekleyecek

Telefondan yazdığımdan hatalar olabiliyor kusura bakmayın . Önemli olan hediye değil benim kızdığım bu kadar umursamaz olması . Özel günleri çok önemsediğimi biliyordu .

Hani diyor Ya Volkan Konak sen elmayı seviyorsun diye o da sevmek zorunda mı?

Sen özel günleri önemsiyorsun ama o önemsemiyor olabilir kocanı olduğu gibi kabullenmek yerine neden böyle zehir ediyorsun günleri? Şort giysin çok mu önemli? Bu hayatta öyle dertler var ki sen hiç dert görmemişsin belli. Hediyeyi de oradan bir şeyler alsın böyle şeyler için tatlı canınızı sıkmaya değer mi? Tatile gitmişsiniz bir de tatili zehir etmeyin mutlu olmaya bakın.

Tabi ben çok üzüldüm elimde olmadan sinir krizi geçirdim

Yav tamam beklenti içindesin üzülebilirsin. Hadi bir iki trip at, laf sok (şakasına tabi). Böyle üzüntünü göstermiş ol. Bunları yapsan olabilir derim de.. Sinir krizi abartı ötesi. Odadan cıkıp gitmek, küsmek de öyle. Saçmasapan bir şey için huzur bozmaya ne gerek var. Cıkmıssınız tatile çıkarın tadını. Biri doğumgünü diye kahvaltılık için kocasına küfreder, biri hediye almadı diye sinir krizi geçirir anlamadım gitti ya #Error#404#Failure#

Farketmez ki yine de abartmışsın

Gecen yaz arkadasimla kusmustuk bi sebepten. Sonra yine baristik. Ama dedk " ne kdr akilsisiz kusecek baska zaman bulamadikmi? Tatilde bi guzel gezip tozmak varken biz evde oturduk ayri ayri birbirimize kirgin halde".
Bosanicakmisniz? Hayir. E o zmn yine barisicaksiniz 2 gun sonra.
O tatilin guzel anlarini kuslukle gecirmeyin derim ben..

Uzuntunuzu anliyorum sinirinizi de... Ben de hep planladigim gibi gitmezse isler cok kahrolurdum ve bunlari ya sevgi ya ilgi eksikligi gibi dusunurdum. Daha yeni evlisiniz. Ne kendinizi ne de esinizi bu tip seyler yuzunden uzmeyin. Zamaninizi guzel gecirmeye bakin. Elinizden birseylerin kayip gitmesine zemin hazirlamayin. Civek beklediniz o gun gelmedi baska gun gelir ya da gelmezse bile mutlu olmanin yolunu bulmaya calisin. Bazi seyler kucuk kaprislerimizle gitgide buyuyerek iliskiyi kemiren bir kurda donuyor malesef. (13 yillik evliyim su aralar evliligimi toparlamakla ugrasiyorum) derdinizi hafife almak degil niyetim ama inanin ben oralardan gectim. Biyle yaparak hicb sey kazanilmiyor. Ilgisi sevgisi tam olsun yeter. Hediye cok da onemli degil. Zaten zaman icinde simdi romantik gorunen seyler ileride neye ihtiyaci oldugunu bildigin icin zaten o gune denk getirip aldigin seye donebilir ama bu ask oldu demek degildir.
Sekil degistirir.
Bence gidin sarilin fazla tepki verdiginizi soyleyin. Kendi telasinizi anlatin hediye alma konusunda, ve o boyle yapmayinca ozenmedigi icin kizdiginizi bilsin ama kavga etmeden anlatin kendinizi. Kapris olarak kalmasin onun aklinda. Ifade edin sabirla. Bu geceyi de ziyan etmeyin. Inanin bana ileride bunu yaptiginiza boyle bir adim attiginiza pisman olmazsiniz. Bazen alttan almak ezilmek degildir aslinda...

Ben de senin eşin gibiyim. Eşim de bana uydu, hediye şart mı boşver tatilin tadını çıkar, güzel bir yere gelmişsiniz işte bu sıcakta ne gömleği ne pantolonu.

Yani şu evlilik doğum günü sevgililer gunu tiplerini anlamiyorum sevgi hediyeyle mi ? Sevgi şık giyinmek mi gerçekten anlamiyorum es geçin bunları tatilin tadını çıkarın sizde onun gibi rahat takılın olsun bitsin aranızda sorunda olmaz hem tatilinizde zehir olmaz

Başbaşa bir tatil, daha güzel nasıl bir hediye olabilir ki sarılıp uyumak varken hediye almadi yada şık giyinmedi.diye surat asip kavga etmek,hayat bukadar uzun değil.

Büyütün büyütün bu kafayla mutlu bir evlilik size hayal olur yolda değil yola çıkmadan önce kontrol edecektiniz pantolon koyup koymadığını. Ayrıca hediye içten gelir yok hediye almamış yok oradaki mağazadan alacakmış yok sinir krizleri hayatı çekilmez hale ettirmeyin kendiniz yıpranırsınız

Üzülmek, durağan bir durumdur. Sinir krizi üzülmenin değil, sinirlenmenin sonucudur. Ve böyle şeylere sinirlenmek pek normal değil.

V venus12 bu kadar ufak tefek ve gereksiz şeyleri kocaman bir sorun haline getirebiliyor ve bunu ciddi bir sorun gibi görüyorsanız; sizin baska hic sorununuz yok demek ki.. Sizin adınıza sevindirici..

Valla sendeki derdi nimet sayanlarda var ... evliilik yil dönümünü afam ayni evde kutlamıyor işten gelirken bir hediye almiyor. Seni evlilik yıldönümü oldugu için adam önemsemişte tatile çıkarmış 2 günlüğüne. Vay be. Valla bu benim icin bile inceliktir sahsen..

Yalnız onu Nâzım Hikmet diyor.

Tek derdin bu olsun !!!

biz de zor zamanlardan gecerek evlendik. dugunden eve geldigimizde toplam butcemiz 10 tl idi. bence sen mutsuzlugu seven birisin hayat boyle gecmez ama hep boyle olacaksin. yadin da kucuk anlasilan. adama da yazik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…