Niye be
Bence bazı yerler Çinceye çok yakın
Mix yapmış gibi
Ay canim kiyamam sana ben bu kadar iticilik gormedim sana o tatil bile cok canim ayip gercekten yaptiginiz siz hicbirsryden memnun olmazsiniz yazik adami mutsuz yillar bekleyecekTelefondan yazdığımdan hatalar olabiliyor kusura bakmayın . Önemli olan hediye değil benim kızdığım bu kadar umursamaz olması . Özel günleri çok önemsediğimi biliyordu .
Telefondan yazdığımdan hatalar olabiliyor kusura bakmayın . Önemli olan hediye değil benim kızdığım bu kadar umursamaz olması . Özel günleri çok önemsediğimi biliyordu .
Tabi ben çok üzüldüm elimde olmadan sinir krizi geçirdim
Telefondan yazdığımdan hatalar olabiliyor kusura bakmayın . Önemli olan hediye değil benim kızdığım bu kadar umursamaz olması . Özel günleri çok önemsediğimi biliyordu .
Bilen üye mi kaldı?Ahaahahahaahahaahah koptum buna
Tanimayin ooolum beni
Üzülmek, durağan bir durumdur. Sinir krizi üzülmenin değil, sinirlenmenin sonucudur. Ve böyle şeylere sinirlenmek pek normal değil.Kızlar evet belki size şımarıklık gelebilir ama İnan'ın öyle değil . Biz çok zor şartlardan geçerek evlendik ama İnanın evli değilken bile 1. Evlilik yıl dönümünün hayalini kurardık evlenirsek şöyle yaparız böyle yaparız diye. Evet şimdi evliyiz ama çok umursamaz davranması beni çok üzdü gittiğimiz yerden bi ara sen lavaboya direkten veya başka mağazaya bakarken ben alacaktımdemesi beni çok çok üzdü kibrin o ü haftalarca izledim özellikle Avm ye götürdüm beğendiği şeyleri talip ettim ve bütçemi çok zorlamasına rağmen daha önce beğendiği şeyi aldım feda olsun dedim ki dediğim gibi tatil fikri de çok tamamen bana ait hatta yaz tatilindeki tatilin tamamını ben biriktirdiğim paradan ödeyeceğim için bunu ödemeyi kabul etmişti yoksa onun düşünüp aldığı hediye ettiği bi şey değil bu tatil sonra da kalkıp baka ben senin bu kadar önemsediğini bilmiyordum demesi beni çok çok üzdü ki çok önemsediğimi biliyordu sonra kendi ailesine daha 2-3 hafta önce hediyeler alırken o zaman zamanı varken şimdi zaman bulamamış beyefendi o yüzden gittiğim yerden aşırım demiş gel de delirme
Yalnız onu Nâzım Hikmet diyor.Hani diyor Ya Volkan Konak sen elmayı seviyorsun diye o da sevmek zorunda mı?
Sen özel günleri önemsiyorsun ama o önemsemiyor olabilir kocanı olduğu gibi kabullenmek yerine neden böyle zehir ediyorsun günleri? Şort giysin çok mu önemli? Bu hayatta öyle dertler var ki sen hiç dert görmemişsin belli. Hediyeyi de oradan bir şeyler alsın böyle şeyler için tatlı canınızı sıkmaya değer mi? Tatile gitmişsiniz bir de tatili zehir etmeyin mutlu olmaya bakın.
Tek derdin bu olsun !!!Kızlar çok kötüyüm dertleşebileceğim tek yer burası . Evlilik yıldönümünü için 2 günlüğüne bi yerlere geldik . 1. Evlilik yıldönümleri bu kaç haftadır çok heyecanlıydım . Ne alayım diye haflarca düşündüm geçen hafta hediyemi aldım çok beğeneceğim düşündüğümden biran önce vermek istiyordum . Valiz hazırlarken eşim deri ne koyayım sadece şort mı koysam diye ben de dedim ki Yok akşam bi yerlere yemeğe gideriz ben elbise filan giyeceğim sen de ona göre bi şeyler koy dbir dim ile gitmek için çıktım evden o kendi eşyalarını hazırlayacaktı . Ver evet geldi geleceğimize yere daha yoldayken sordum bi şey unutmadın değil mi diye yön dedi pantolonlu n da koydun değil mi dedim kot ve tişört koydum dedi ben de gani şık bi şeyler de koy demiştim sana niye koymadın ben şık şık elbise koydum dedim . O da ya ben öyle yaparız diye düşünmedim tatile geldik dalaş takılır dedi ben de sana söylemiştim oysa ki dedim . Benim surat düştü tabi neyse toparlamaya çalışıyorum filan . Sonra ötele geldik ben de aldığım şey şık olduğundan en azından bunu giysin diye erken verdim hediyemi o almamakta ısrar etti yarın verirsin deri ya neden bari bu ü giyersin dedim ve evet bombaaa bebeğinde meğerse hediye almamış geldiğimiz yerden alırım diye düşünmüş . Tabi ben çok üzüldüm elimde olmadan sinir krizi geçirdim tabi bi insan bu kadar mı umursamaz diye yarın gezerken bir yere girip alacakmış bakar mısınz yaa ilk evlilik yıldönümümüzü. Ne umdum ne buldum zehir oldu şu an çıktım otelin lobisinde oturuyorum o da muhteşem beni arıyor çok kötüyüm çokkk
biz de zor zamanlardan gecerek evlendik. dugunden eve geldigimizde toplam butcemiz 10 tl idi. bence sen mutsuzlugu seven birisin hayat boyle gecmez ama hep boyle olacaksin. yadin da kucuk anlasilan. adama da yazik...Kızlar evet belki size şımarıklık gelebilir ama İnan'ın öyle değil . Biz çok zor şartlardan geçerek evlendik ama İnanın evli değilken bile 1. Evlilik yıl dönümünün hayalini kurardık evlenirsek şöyle yaparız böyle yaparız diye. Evet şimdi evliyiz ama çok umursamaz davranması beni çok üzdü gittiğimiz yerden bi ara sen lavaboya direkten veya başka mağazaya bakarken ben alacaktımdemesi beni çok çok üzdü kibrin o ü haftalarca izledim özellikle Avm ye götürdüm beğendiği şeyleri talip ettim ve bütçemi çok zorlamasına rağmen daha önce beğendiği şeyi aldım feda olsun dedim ki dediğim gibi tatil fikri de çok tamamen bana ait hatta yaz tatilindeki tatilin tamamını ben biriktirdiğim paradan ödeyeceğim için bunu ödemeyi kabul etmişti yoksa onun düşünüp aldığı hediye ettiği bi şey değil bu tatil sonra da kalkıp baka ben senin bu kadar önemsediğini bilmiyordum demesi beni çok çok üzdü ki çok önemsediğimi biliyordu sonra kendi ailesine daha 2-3 hafta önce hediyeler alırken o zaman zamanı varken şimdi zaman bulamamış beyefendi o yüzden gittiğim yerden aşırım demiş gel de delirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?