- Konu Sahibi farahnihal
-
umursanmadigini gormek onu daha da çıldırtir..istedgi de o ya zaten sen cevap ver daha da alevlensin... istedigini verme :) aynen devam
ama şuda var karşı taraf sessiz kalıncada insan sinir olur yani şuan o kız sinir küpüdür cevap vermiyosun diyeo lafları bir bilsen yazmak istemiyorum şuan, ama yenilir yutulur cinsten değil...bikaç kere ima ettim ortak tanıdıkları ben ona yazmıyorum demiş ama bariz ortada mevzu belli çünkü...
ne derdi varki sizinle laf sokuyor çok rahatsızsa sizden o görüşmeyip silmesi gerekir nedir bu seviyesizlik.en iyisini yapmışsınız.
Ne hissettiğini hiç umursamam.biri size laf soksa reelde facede, ama siz hiç cevap vermeseniz ,yinede iyi davransanız, ama karşı taraf nasıl olsa bişi demiyor deyip lafları azıtsa.. artık bi yere kadar takmasanızda sonunda görüşmeme kararı kalıp aramasanız sormasanız, faceden silseniz,karşı taraf ne hisseder acaba ...yorumlarınızı bekliyorum..not:karşı taraf laf soktukça ,sessizliği korudum..sabırda bir yere kadar..yada sessizliğimizi korumak yerine böylelerine cevap mı vermeliyiz...
ama şuda var karşı taraf sessiz kalıncada insan sinir olur yani şuan o kız sinir küpüdür cevap vermiyosun diye
Ne hissettiğini hiç umursamam.
Cevap da vermem.
Ben hayatta susamam ve karşılık verdim mi de ne yer ne yutar karşımda ki. o istediğini söyleyecek ben sessiz kalıcam bu duruma hiç bana göre değil.
Sizin yerinizde olsam bu kadar sessizlikten sonra hokkalı bir ağız payı verip hoşçakal derdim. Dumura uğrasın
Bence en zoru başarmışsın sen. Onu bu şekilde ancak üzebilirdin ki doğru atış yapmışsın. Karşılıklı laf dalaşına girersen onu memnun ederdin.biri size laf soksa reelde facede, ama siz hiç cevap vermeseniz ,yinede iyi davransanız, ama karşı taraf nasıl olsa bişi demiyor deyip lafları azıtsa.. artık bi yere kadar takmasanızda sonunda görüşmeme kararı kalıp aramasanız sormasanız, faceden silseniz,karşı taraf ne hisseder acaba ...yorumlarınızı bekliyorum..not:karşı taraf laf soktukça ,sessizliği korudum..sabırda bir yere kadar..yada sessizliğimizi korumak yerine böylelerine cevap mı vermeliyiz...
Suskunluğum asaletimdendir,
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye? (Mevlana)
hiç anlayamadığım insan tipidir kendini başkaları ile kıyaslayanlar uzaklaşmanız en doğrusu.o beni niye silsin çünkü ortaya paylaşımlarla veriyo mesajlarını...hani senin yaşayamadıklarını karşı taraf yaşar öyle bişi..onun yazlıgı varda benim niye yok mesela vs vs...
Laf sokanlara cevap vermemek erdemdir tabi ki ama, o kişiye iyi davranmak iyilik yapmak gereksiz..
En iyisi hayatınızdan çıkararak onu cezalandırmak..
Bence en zoru başarmışsın sen. Onu bu şekilde ancak üzebilirdin ki doğru atış yapmışsın. Karşılıklı laf dalaşına girersen onu memnun ederdin.
Bu şekilde olması hayatında etkisiz eleman olduğunu, onu insan yerine koymadığını gösterir.
hiçbir yerde böyle bir söz paylaşmadım. konunuzu okuyunca aklıma geldi yazmak istedim...zaten facede sürekli bu tarz sözler yazanın ,asıl laf sokan insanların onlar oldugunu düşünüyorum..mesela karşı taraf yazıyo kıskananlar çatlasın,ben eşimle çok mutluyumki,sonraki paylaşım edepli edebinden susar yazmıyorlarmı,içimden susmuş haliniz bu mu diyorum :))))))))
Kendince o kazanıyor gibi olabilir ama özünde sen kazanıyorsun. Hem ilah-i adalet konusunda sevap hanene +1 ekleniyor hem de erdemlilik yapıyorsun. Bir kere fitne,fesat,dedikodu bunlar hem etik değil hem de günah olan şeyler.hiç sorma ipek çok zordu benim için, tamam sessiz kalıyorsun ama karşı tarafın senin hakkında ne düşündüğünü biliyosun ,bu kadar nasıl art niyet olabiliyor aklım almıyor...
hiçbir yerde böyle bir söz paylaşmadım. konunuzu okuyunca aklıma geldi yazmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?