ne hissederdiniz..

hayatta görüşme mecburiyeti oldugumuz insanlar var yüzyüze gelmemeyide düşünüyorum bakalım

bnmde sıkıntılar yaşadığım ve görüşme mecburiyetinde olduklarım oldu ,var ama yok gibi hayatımda muhattap değilim konuşmuyorum da ,umurumda da değil. boşver sende cevap bile verme kendin üzülürsün .

herkes benim arkamda durdu aradılar hatta karşı tarafa söylendiler ama bakıyorum bana olanları çabuk unuttular bazı ki,şiler hiç bişi olmamış gibi kendileri affetti diye benimde affetmemi bekliyorlar sanki o yüzden tekrar takıldı bu konu aklıma

ah hayatım ah ateş düştüğü yeri yakar , onların mı canı yandı ki zor olsun affetmek, unutur bu insanlar nankörler çünkü ,insan paronayağa bağlıyo etrafımda bişilermi dönüyor ,nasıl unutulur acı çektim ben vs. ama kimseye güvenme nolursa olsun,sana tekrar zarar vermelerine izin verme .

en iyisi cevap vermemek onların seviyesine inmeyin..facedende önce engelli yap sonra sil ulaşamazsın sana

Allah yardımcınız olsun..

Cevap vermeyin..
Devam etsinler zaten bi yerde patlıcaksınız o zaman onların istediğinden daha büyük bi cevap vericeksiniz :)

cevap verip seviyesine inmem, hem anlayabilene sessizlik en iyi cevaptır. ama işte bu tiplerin anlamadığını biliyoruz, biz susunca da dilimiz yok, eziğiz falan sanıyorlar ya ona ayar oluyorum ama yine de ağzımı açmıyorum.

tabi ben haklıyım ne cevap vereblirlerki diye düşünüyorlar birde komikler :)

Tamam silmişsiniz işte akrabanız filan da değilse ne düşünüyorsunuz ki ne hisseder diye, ne düşünürse düşünsün artık buna mı kafayı takıyorsunuz yani. Bariz size laf sokulduğuna eminseniz görüşmek istemiyorsanız sizin kararınız yani.

bu konuyu önceden açmıştım bu bir..ikinci hayatta görüşmeye mecbur oldugumuz kişiler vardır öyle düşünün silmekle iş bitmiyor kafada bitirmek en güzeli onun mücadelesindeyim halen...

cevap verip ona kendini ifade lüksünü vermem.
iletişim yollarını kapatmışsınız, ne hissederse hissetsin, niye kafaya takıyorsunuz ki.

facede bi arkadaşım vardı hepi topu ilkokul 4 5 i birlikte okuduk benim evlenmem onu çok şaşırtmış nedense bunu 3 5 kez söyledi ben senin evlenmiceni düşünüyodum dedi durdu ulan beni 10 11 yaşında görmüşsün iki ip atlamisiz tanıdığın o, bu serzenis niye, o da evlenmemiş, bigün gene senin evleneceğini düşünmüyodum diyince bende senin evde kalacağını düşünmüyodum ama kalmışsın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…