- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi farahnihal
-
bence hiç umursama boşverrrr ,it ulur kervan yürür .
sıze hakaret mı ettıler pekı o msjlarda
sız bılırsınız yıne ama bu cok kırıcı bısey yasal olarak da suc sıkayet edilebılırbeddua tarzı, kişiliğe hakaret tarzı
hayatta görüşme mecburiyeti oldugumuz insanlar var yüzyüze gelmemeyide düşünüyorum bakalım
bnmde sıkıntılar yaşadığım ve görüşme mecburiyetinde olduklarım oldu ,var ama yok gibi hayatımda muhattap değilim konuşmuyorum da ,umurumda da değil. boşver sende cevap bile verme kendin üzülürsün .
sız bılırsınız yıne ama bu cok kırıcı bısey yasal olarak da suc sıkayet edilebılır
ben olsam ederdım, kımseden kımseye fayda yok bu devırde hatır gonul ıcınde hakarete maruz kalmak zor gelır ama dedıgım gbı bnm dusuncembulunamam aradakilerin hatrı var kendi aileme zarar veririm el değilki
ah hayatım ah ateş düştüğü yeri yakar , onların mı canı yandı ki zor olsun affetmek, unutur bu insanlar nankörler çünkü ,insan paronayağa bağlıyo etrafımda bişilermi dönüyor ,nasıl unutulur acı çektim ben vs. ama kimseye güvenme nolursa olsun,sana tekrar zarar vermelerine izin verme .herkes benim arkamda durdu aradılar hatta karşı tarafa söylendiler ama bakıyorum bana olanları çabuk unuttular bazı ki,şiler hiç bişi olmamış gibi kendileri affetti diye benimde affetmemi bekliyorlar sanki o yüzden tekrar takıldı bu konu aklıma
biri size laf soksa reelde facede, ama siz hiç cevap vermeseniz ,yinede iyi davransanız, ama karşı taraf nasıl olsa bişi demiyor deyip lafları azıtsa.. artık bi yere kadar takmasanızda sonunda görüşmeme kararı kalıp aramasanız sormasanız, faceden silseniz,karşı taraf ne hisseder acaba ...yorumlarınızı bekliyorum..not:karşı taraf laf soktukça ,sessizliği korudum..sabırda bir yere kadar..yada sessizliğimizi korumak yerine böylelerine cevap mı vermeliyiz...
gelişmeler ; sildiğim kişiler mesaj atmış hakaret içerikli yine cevap atmadım..
Allah yardımcınız olsun..
cevap verip seviyesine inmem, hem anlayabilene sessizlik en iyi cevaptır. ama işte bu tiplerin anlamadığını biliyoruz, biz susunca da dilimiz yok, eziğiz falan sanıyorlar ya ona ayar oluyorum ama yine de ağzımı açmıyorum.
Tamam silmişsiniz işte akrabanız filan da değilse ne düşünüyorsunuz ki ne hisseder diye, ne düşünürse düşünsün artık buna mı kafayı takıyorsunuz yani. Bariz size laf sokulduğuna eminseniz görüşmek istemiyorsanız sizin kararınız yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?