ne için boşanırsınız?

Bu soruya ''Aşk herşeyi affeder mi?'' sorusuna verdiğim yanıtı veririm...
Belki herşeyin affı olur da aldatmanın, sadakatsizliğin affı olmaz bende...
Aldatılırsam asla evli kalmam o kişiyle, şartlar ne olursa olsun...

aldatma olursa evliliğimi bitiririm onun dışında sevgi her şeyi affettiriyor bitli papatya canım bu yaşadıkların bir çok evlilikte var ama öncelikle kendinde şunu sorgula eşini seviyormusun sevmiyormusun asıl önemli olan bu sevmiyorsan eşinin yaptığı her şey kötü gelir sana yaptıklarını kaldıramazsın işte o zaman evliliğini bitirmen en doğrusu olur ama seviyorsan o zamanda iyi yönlerini gör kabalıklarını görmezden gel inan bir çok erkek bu durumda

aynen katılıyorum sana canımvereliniortak
bir erkeği tartmak gerek artısı mı çok eksisimi diye
bende hep bunu yapıyorum.benim eşimde çok sevgisini dile getiren ince düşünen bir insan değil ama bunun yanında artıları çok.
eğer eşimizi seviyorsak eksilerinden çok artılarına yoğunlaşmak daha mantıklı geliyor bana
en azından iyi yönlerini düşünürsek olumsuz tarafları bizi çok üzmez fazla gözümüze batmazyerimseniben

Bencede evlilikte bi gün öle olur bi gün böle fazla takmamak lazım..şimdi eşlerimize sorsak belki onlara bi sürü şey sayar şunu yapmıyosun bunu yapmıyosun diye ama dayak,aldatma veya artık beni hiç önemsemediğini düşünürsem her şeyi göze alabilirim

galiba aldatırsa affetmem

ama senin bahserttiklerini bende yaşıyorum benim eşimde bana yarımcı olmaz eş ve kızımın bakımında artık yardım etmesini bile istemiyorum hatta şurası toz felan demesine tahammül edemem ev işi bana ait karışma diyorum artık.
ben sekıldım ev ve iş arasıda gidip geliyorum sıkıldım artık dediğim zaman ise üfler pifler çıkarır ve kavga ile eve dönülür aman arkadaşım iyi meleklerimiz var onlarda olmasa çelikmez bu adamlar valla

aldatma olursa çoluk çocuk dinlemem çeker giderim. bunun dışında kendimi değersiz hissettiren birisiyle asla birlikte yaşamam. ayrıca bütün evlilikler böyle diye gelen adama da ben mutlu değilim hadi eyvallah derim. şu hayata bikere geliyoruz. yaşlanınca geriye baktığımda mutsuzluklar ve pişmanlıklarla dou bir hayat görmektense, gerçekler ile şimdi yüzleşmek her zaman daha doğru geliyor bana.

ben nelere sabrettigimi düsününce aklima sürüyle geliyor. bir cok sey aslinda bosanma sebebi olabilir ama en kötüsü aldatmadir bence

aldatirsa
şiddet
artık benı sevmediğini hisserdersem yani evililiği bi alıskanlık olarak veya mecburiyetten devam ettirdiğini hissedersem bosanırım..

boşanmk için sebep çokta ah şu yavrularım olmasa onlar asla kıyammmm
onların babasız büyümesindense ben mahvolurum daha iyi
çünkü babalarına acyip düşkünler
bu arad buna aldatmak dahil değil aldatmak söz konusuyla böyle bir şeyi düşünrüm ama diyer şeylerde asla düşünemem

büyük konusmim ama aldatılmak şiddet saygısı kalmazsa evıne ılgısız cocuguna artık babalık yapamıyorsa kesınlıkle biter kendısıde bunu bıldıgı ıcın bu haatalrı hıc yapmaz kocam allahıma sukurler olsun kı askta sevgıde saygıda hala devam edıyor allahım bozmasın hep derım ıyıkı evlenmısım ıyıkı kocamla evlenmısımkaydirigubbakcemile3

akşam eve geleceği dakikalara az kaldığı halde içimde ufacık Bir kıpırtı yoksa, geldiğinde öpmek sarılmak içimden gelmiyorsa, paylaşımlarımız yok denecek kadar azalmışsa, tartışmak Bile içimden gelmiyorsa, onu kıskanmıyorsam, yanında kendimi kraliçeler gibi hissetmiyorsam, sevgisi içimi ısıtmıyor, Benim sevgimse sadece flört dönemlerimize ait anılarda kalmışsa Boşanırdım ! Sevgi olmadan yürütemem evliliğimi..Sevgiyse tükeneBilir Bir olgudur, Tüketirse yokum !!!

İnsan daha yaşamadan ne yapacağını bilemez büyük konuşmamak gerek..Şimdi aldattırsa boşanırım ya da evine bakmazsa boşanırım vss desek biz burda yalan olur.O zamanki duygularla hareket eder insan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…