Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dis hekimliği asistanliginin onunun açık olduğuna emin misiniz ? Atanan tanidiginiz hangi yıl atandı bilmem ama yıllardır ataması neredeyse hiç yok keşke öyle olsa da okusam
Bazı illerde halk eğitim gibi kurumlar var. Ben geçen yıl araştırmıştım, birsürü şeyin sertifikasini ve eğitimi veriyorlar. Bence sizde bulunduğunuz ilinkini internetten araştırın. Atıyorum bilgisayar programcılığı veya sosyal hizmetler vs.ilerde mesleğinize de yardımcı olur belki
Ya üni okuyacaksınız ya da kpssye çalışacaksın, ortaöğretim saglıkçıların önü kapalı bende sağlık okuyorum. Sık dişini sınavlara çalış ve üni oku bence
Lise mezunu hemşire olarak çalışmayı düşünüyorsanız, iş bulamamanız normal. Üniversite okuyun. 30 yaş insanı gibi çaba verdim deyince ben de bir şey sandım. İnsanlar yıllarca üniversite, sonra yüksek okuyorlar, iyi kötü iş ayırt etmeden bir de tecrübe olsun diye çalışıyorlar da yine çabalarını bu kadar abartmıyorlar yani.
Lise mezunu olarak tahsilinizi tamamlamamış sayılırsınız. Artık üniversite mezunları bile açıktayken size sıra gelmez. Üniversiteyle okulunuzu tamamlayın.
Lise mezunu hemşire olarak çalışmayı düşünüyorsanız, iş bulamamanız normal. Üniversite okuyun. 30 yaş insanı gibi çaba verdim deyince ben de bir şey sandım. İnsanlar yıllarca üniversite, sonra yüksek okuyorlar, iyi kötü iş ayırt etmeden bir de tecrübe olsun diye çalışıyorlar da yine çabalarını bu kadar abartmıyorlar yani.
Lise mezunu olarak tahsilinizi tamamlamamış sayılırsınız. Artık üniversite mezunları bile açıktayken size sıra gelmez. Üniversiteyle okulunuzu tamamlayın.
Dediginizde haklisiniz ancak benim gibi başında aile baskısı olan para para diye dört yandan durtuklenen bir insanin acele etmekten başka şansı kalmıyor
Arkadaşlar hasta bakıcı işi buldum bir tane 18 Mart'ta da subaylık sınavı mi ne varmış ona gireyim mi ? Hazirliksizim ama napiyim şu hasta bakıcı işine de pazartesi görüşeyim dedim. Eğer atanamazsam hakikaten. 4 yıllık lisans hemşire için cabalayim mi sizce ? Bir yandan da çalışmak şartı ile