• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne iş yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz

Ankarada ozel hastanelerde hemşirelerin çalışma imkanı çoktur diye dusunuyorum.basvuru yaptınızmı hiç ozell hastanelere

Bazı illerde halk eğitim gibi kurumlar var. Ben geçen yıl araştırmıştım, birsürü şeyin sertifikasini ve eğitimi veriyorlar. Bence sizde bulunduğunuz ilinkini internetten araştırın. Atıyorum bilgisayar programcılığı veya sosyal hizmetler vs.ilerde mesleğinize de yardımcı olur belki

Halk eğitime gidin
1. İşaret dili eğitimi
2. Direksiyon eğiticisi
3. İlk yardım
Bu sertifikaları alın .
Bu sektörlerde iş alanı açık .

Ya üni okuyacaksınız ya da kpssye çalışacaksın, ortaöğretim saglıkçıların önü kapalı bende sağlık okuyorum. Sık dişini sınavlara çalış ve üni oku bence

Lise mezunu hemşire olarak çalışmayı düşünüyorsanız, iş bulamamanız normal. Üniversite okuyun. 30 yaş insanı gibi çaba verdim deyince ben de bir şey sandım. İnsanlar yıllarca üniversite, sonra yüksek okuyorlar, iyi kötü iş ayırt etmeden bir de tecrübe olsun diye çalışıyorlar da yine çabalarını bu kadar abartmıyorlar yani.
Lise mezunu olarak tahsilinizi tamamlamamış sayılırsınız. Artık üniversite mezunları bile açıktayken size sıra gelmez. Üniversiteyle okulunuzu tamamlayın.

Lise mezunu hemşire olarak çalışmayı düşünüyorsanız, iş bulamamanız normal. Üniversite okuyun. 30 yaş insanı gibi çaba verdim deyince ben de bir şey sandım. İnsanlar yıllarca üniversite, sonra yüksek okuyorlar, iyi kötü iş ayırt etmeden bir de tecrübe olsun diye çalışıyorlar da yine çabalarını bu kadar abartmıyorlar yani.
Lise mezunu olarak tahsilinizi tamamlamamış sayılırsınız. Artık üniversite mezunları bile açıktayken size sıra gelmez. Üniversiteyle okulunuzu tamamlayın.

Dediginizde haklisiniz ancak benim gibi başında aile baskısı olan para para diye dört yandan durtuklenen bir insanin acele etmekten başka şansı kalmıyor

Arkadaşlar hasta bakıcı işi buldum bir tane 18 Mart'ta da subaylık sınavı mi ne varmış ona gireyim mi ? Hazirliksizim ama napiyim şu hasta bakıcı işine de pazartesi görüşeyim dedim. Eğer atanamazsam hakikaten. 4 yıllık lisans hemşire için cabalayim mi sizce ? Bir yandan da çalışmak şartı ile

Back
X