- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
- Konu Sahibi Organick__
-
Teşekkürler. Geç oldu ama üstüste geliyor evet inşallahÇocuk da yapabiliyorunuz sanırım 2. geliyor Maşallah, sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin Allah.. Eşiniz memnunsa düzen de yürüyorsa. Türlü türlü insan var sizde öyle bir insanız diyeceğim ama çocuklar var
Çalışıyorum evet ücretsiz izne ayrılmadım. İkinci çocuk da belki değişir belkiBen de tek çocuk varken çok tembeldim, her işi eşim yapiyordu. 2.bebek geldi çoğu işi yapıyorum eşim sadece evi süpürür arada da mutfağı temizler. Siz yine calisiyormussunuz
dediğiniz gibi biri çalışamazda , bence abartıyorsunuz ? iş yerinde işler nasıl ?Çalışıyorum evet ücretsiz izne ayrılmadım. İkinci çocuk da belki değişir belki
dediğiniz gibi biri çalışamazda , bence abartıyorsunuz ? iş yerinde işler nasıl ?Adliyede memurum çok yoğun ama zaten genelde yazkızım :) mesaj içiçe girdi
Onu da düşündüm. Gerçi iştahlıyım ama yemek seçiyorum evet.Beslenme tarzınızla ilgilidir belki.
Kullandığım antidepresan uyku bile yapmıyor. Öyle aptallaştıranlardan diil. Bunun çözümü yok ya :)Ne mutlu sana :) Bi biz bulamadık böyle koca böyle evlilik
Şaka bir yana, bunun için doktora fln gittin mi peki? Kansızlık fln vardır. Antidepresan insanı daha da uyuşuk yapıyor kullanma bence.
Evet ama ev işi nerdeAdliyede çalışan biri her kamu kurumunda çalışır, duruşma katibi iseniz zaten yeterince yoğundur.
Evet tek insana yığılmamalı. Çok üzgünüm. Eşim benim yapacaklarımdan fazlasını yapıyorÇocuğa nasıl yetişiyorsunuz peki? Şimdi ikinci de geliyor. Onların bakımı daha zor bence.
Ayrıca temizlik ve yemek için utanacak bir şey yok. Sizin eşinizin yaptığını binlerce kadın yapıyor. Ama müşterek olmalı işler. Tek bir insanın üstüne yığılmamalı.
Çocuğu çok seviyorum, birşey olmaz bakarım :) yoksa aşırı zorlanıyorum ama olsunEeee iki çocuğa nasıl bakacaksınız
Ben allaha şükür enerjik biriyim ama ikinci çocuk adı bile geçse enerjim 0 diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?