Ne işe yarıyorum ben

Organick__

Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz?
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
1.347
3.291
53
Selam kızlar. Ben kendimi bildim bileli halsiz, ve elinden pek iş gelmeyen biriyim. Sadece çok aşık olduğumda enerji gelir ve sevdiğime yemek yapar götürürüm. Hamur işleri de yaparım. Yaşım 34. Evliyim ve çok şükür 14 aylık kızım var. Çalışıyorum. Utanarak söylüyorum ki, ne yemek, ne temizlik... (yıllardır eşim yapıyor) yapmıyorum. Vitamin hatta antidepresan kullandım uzun süre. Etkisi olmadı. Defalarca çabaladım, olmuyor. Kendimi zerre işe yaramaz hissediyorum ki öyleyim bunun çözümü yok aslında ama soruyorum kendime ne işe yarıyorum ben

Çocuğa nasıl yetişiyorsunuz peki? Şimdi ikinci de geliyor. Onların bakımı daha zor bence.
Ayrıca temizlik ve yemek için utanacak bir şey yok. Sizin eşinizin yaptığını binlerce kadın yapıyor. Ama müşterek olmalı işler. Tek bir insanın üstüne yığılmamalı.

Ben de tek çocuk varken çok tembeldim, her işi eşim yapiyordu. 2.bebek geldi çoğu işi yapıyorum eşim sadece evi süpürür arada da mutfağı temizler. Siz yine calisiyormussunuz

Teşekkürler. Geç oldu ama üstüste geliyor evet inşallah Amin. Memnun diil bence ama direkt söylemiyor

Ben de tek çocuk varken çok tembeldim, her işi eşim yapiyordu. 2.bebek geldi çoğu işi yapıyorum eşim sadece evi süpürür arada da mutfağı temizler. Siz yine calisiyormussunuz
Çalışıyorum evet ücretsiz izne ayrılmadım. İkinci çocuk da belki değişir belki

Ne mutlu sana :) Bi biz bulamadık böyle koca böyle evlilik

Şaka bir yana, bunun için doktora fln gittin mi peki? Kansızlık fln vardır. Antidepresan insanı daha da uyuşuk yapıyor kullanma bence.
Kullandığım antidepresan uyku bile yapmıyor. Öyle aptallaştıranlardan diil. Bunun çözümü yok ya :)

Adliyede çalışan biri her kamu kurumunda çalışır, duruşma katibi iseniz zaten yeterince yoğundur.
Evet ama ev işi nerde yıllardır bü insan yemek yapmaz mı. Ayda bir iki kere yapıyorum. Şaka gibi. Eşime de halimin olmadığını belli etmemek için bahaneler bulmaya çalışıyorum ama çoktan anlamıştır

Evet tek insana yığılmamalı. Çok üzgünüm. Eşim benim yapacaklarımdan fazlasını yapıyor

Eeee iki çocuğa nasıl bakacaksınız

Ben allaha şükür enerjik biriyim ama ikinci çocuk adı bile geçse enerjim 0 diyorum
Çocuğu çok seviyorum, birşey olmaz bakarım :) yoksa aşırı zorlanıyorum ama olsun

Ortada sizi ve ailenizi hijyen acısından sıkıntıya sokacak bir durum yoksa,Allah da beni böyle yaratmıs der gecerim yani.
Esiniz de rahatsızsa 2.cocugu yapmasaydı,rahatsız oldugu kadından.
Herkes ultra titiz olacak diye bi kanun yok Anayasada.

İşlerin tek bir tarafa yıkılmasını doğru bulmuyorum. Eşiniz bir yerde patlayabilir evde her işi kendi yapıyor olmasına haklı olarak. Eşiniz sessiz sakin biri belli ki aksi olsa mecburen yapardınız. Çoğumuz bayılmiyoruz ev işlerine.

Çocuğunuza karşı nasılsınız peki? İkinci çocukta geliyor yaş aralıkları yakın olacak.

Sürekli olan halsizlik üşengeçliktir..

Sonuçta hem çalışıp hem çocuğa geceleri vs bakabiliyorsunuz yani istediğinizde kalkıp bişeyler hallediyorsunuz bence eşinizin yapmasına alıştığınız için siz bu kadar rahatsınız eşiniz elini eteğini çekse iş başa düşünce paşa paşa yapılıyor.

Ayrıca evde bir kişiye iş kalmasına çok karşıyım ev işlerini bölüşmeyi deneyin yavaş yavaş alışın sonuçta eş kişisi de çalışıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…