Ne işe yarıyorum ben

bence de sevmediğiniz için yapmıyorsunuz biraz işin kolayını bulmuşsunuz halim yok diye hali olmayan insan sanmıyorum ki dışarıda gezmeye üşenmesin. halim yok diyip sıyrılıyorsunuz ve yapmak istemiyor sevmiyorsunuz muhtelemen. bende çok severek yapmıyorum ama evi düzenli tutarak ve daha az uğraştırıcı yemekleri günlük yapıp ara ara da bir tık uğraştırıcı yemek yaparak dengeliyorum, iki üç gün dışarıdan söylediğimde oluyorbence her şeyin bir ortası olmalı, eşiniz cok severek yemek yapıyorsa ayrı ama bu zamana kadar eşe yardım etmeyen adamları topa tuttuk, siz de ayda bir ikiden çok yardımcı olmalısınız eşinize

Evet teşekkürler biraz daha çabalıcam

Haklısınız valla

Ağzınıza sağlık: bezelye, börek ve enginarı nasıl yapıp buzlukta bekletiyorsun acaba ve sora nasıl yenilir hale getirip hazırlıyorsun? Vaktin varsa yazabilirsin. Zor gelirse yormayayım cidden

Teşekkür ederim

Yazmislar ama iste bende yazim bu kadar tembellik varken neden 2. Cocuk ilgi ister emek ister zahmet ister kostur Allah koştur bir kiz arkadas bir kizi vqr okdar tembelki cocugun elinde sabah aksam tablet ay bana bulasmasin da uğraş cikarmasin kafasında ..neyse tek bir doktorla olmaz farkli doktora gorunun

Biraz daha kibar olabilirsiniz. Allaha şükür tablet bir saniye bile vermedim. Emzik de uyumanın dışında vermiyorum. Versem şuan bile rahat ederim. Hem çocuğun erken konuşmasını da engelliyor böyle şeyler. Tv bile 1 yaşından sora nadir bakıtmaya başladım. Yoksa ver eline telefonu, acayip rahat ederim. Ama içim el vermez. Ev işi başka annelik başka. Benim derdim ev işi yapamamak, anneliğim konusunda kimseye laf ettirmem

Ağzınıza sağlık: bezelye, börek ve enginarı nasıl yapıp buzlukta bekletiyorsun acaba ve sora nasıl yenilir hale getirip hazırlıyorsun? Vaktin varsa yazabilirsin. Zor gelirse yormayayım cidden
Bezelye,borek,taze fasulye ve enginar cig konulur buzluga. Cok da kolay piser buzlu buzlu tencereye atinca. Ama kofte,nohut,kuru fasulye pismis konulur. Boregi sabahtan buzdolabi rafina indiriyorum. Ertesi gun sabah 5te uyanip firina atiyorum. Kahvaltiya hazir oluyor. Taze fasulye ve bezelyeyi dogrudan tencereye atiyorum hemen pisiyor,uzerine domates suyu koyup susuz pisiriyorum. Enginari da sadece corba olarak seviyoruz. Bol suda haslayip blendirdan geciriyorum.

Tembellik sadece ev isine yani Himm ok antidepresyan falan ütü bulasik icin ok

İlk cümlede çiğ konulur dediklerin, direkt bızdolabı poşetine koyarak buzluğa atılıyor dimi, doğrudan?
2)pişmiş koyulur dediklerin, salçasıyla soğanıyla pişmiş koymuyosun dimi? Ve pişmiş koyulduğu için su/sos koyup pişiriyor musun buzluktan çıkınca, yoksa sadece ısıtıyor musun?

Evet cigden dediklerim aynen oyle. Pismis koyulanlar kendi suyuyla beraber dondurucuya dayanikli kaplar icine konulur. Ama sadece haslanmis olarak. Salcayi sogani kavurup eklersin yiyeceginiz zaman

Ne mutlu sana :) Bi biz bulamadık böyle koca böyle evlilik

Şaka bir yana, bunun için doktora fln gittin mi peki? Kansızlık fln vardır. Antidepresan insanı daha da uyuşuk yapıyor kullanma bence.

Ee size de diyorum laf arasinda herkes ev isi yapacak diye bir kural yok. Onemli olan o evdeki herkesin halinden memnun olmasi

Selam kızlar, sohbet topiğime arada uğramak isterseniz buyrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…