- 19 Mayıs 2020
- 47.821
- 214.866
- 598
- Konu Sahibi Organick__
-
Temizlik benim işim yarışmasını izlemenizi öneririmSelam kızlar. Ben kendimi bildim bileli halsiz, ve elinden pek iş gelmeyen biriyim. Sadece çok aşık olduğumda enerji gelir ve sevdiğime yemek yapar götürürüm. Hamur işleri de yaparım. Yaşım 34. Evliyim ve çok şükür 14 aylık kızım var. Çalışıyorum. Utanarak söylüyorum ki, ne yemek, ne temizlik... (yıllardır eşim yapıyor) yapmıyorum. Vitamin hatta antidepresan kullandım uzun süre. Etkisi olmadı. Defalarca çabaladım, olmuyor. Kendimi zerre işe yaramaz hissediyorum ki öyleyimbunun çözümü yok aslında ama soruyorum kendime ne işe yarıyorum ben
14 aylık bebek ve bir gebelikSelam kızlar. Ben kendimi bildim bileli halsiz, ve elinden pek iş gelmeyen biriyim. Sadece çok aşık olduğumda enerji gelir ve sevdiğime yemek yapar götürürüm. Hamur işleri de yaparım. Yaşım 34. Evliyim ve çok şükür 14 aylık kızım var. Çalışıyorum. Utanarak söylüyorum ki, ne yemek, ne temizlik... (yıllardır eşim yapıyor) yapmıyorum. Vitamin hatta antidepresan kullandım uzun süre. Etkisi olmadı. Defalarca çabaladım, olmuyor. Kendimi zerre işe yaramaz hissediyorum ki öyleyimbunun çözümü yok aslında ama soruyorum kendime ne işe yarıyorum ben
Neden yapmıyosun peki kendini zorlayıp yapsan yapabildiğini görsen belki modun değişirSelam kızlar. Ben kendimi bildim bileli halsiz, ve elinden pek iş gelmeyen biriyim. Sadece çok aşık olduğumda enerji gelir ve sevdiğime yemek yapar götürürüm. Hamur işleri de yaparım. Yaşım 34. Evliyim ve çok şükür 14 aylık kızım var. Çalışıyorum. Utanarak söylüyorum ki, ne yemek, ne temizlik... (yıllardır eşim yapıyor) yapmıyorum. Vitamin hatta antidepresan kullandım uzun süre. Etkisi olmadı. Defalarca çabaladım, olmuyor. Kendimi zerre işe yaramaz hissediyorum ki öyleyimbunun çözümü yok aslında ama soruyorum kendime ne işe yarıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?