Ne istiyor sizce bu kv?

Çocuklar maşallah büyümüşte küçülmüş ler sanki. Anneleri hem yoğunbakımdaydı onlar hep babalarının yanındaydı babaları onlara anne de oluyor. Ama eşini çok severdi

Normal bir şekilde yetişmiş çocukların ruh halini beklememek lazım kolay değil 3 sene diyorsunuz. Yaşları kaç daha küçüktür muhtemelen. Kaynınız için de ne kadar zor kim bilir Allah sabır versin hepsine.

Sizin de durumunuz zor ama uzaklaşmışsınız zaten. Kayınvalidenin sesi kötü gelir tabii, gelini vefat etmiş oğlu genç yaşta eşini kaybetmiş, küçücük yavrular annesiz kalmış. Güle oynaya konuşmasını beklemeyin. Ataması olmuş eşinizin atanmak kolay değil, kimsenin geri dönün diyeceğini zannetmiyorum en zor zamanlarda uzakmışsınız zaten, taziyeye bile gidememişsiniz daha ne olsun.

En yaşlısı 45 diyeyim.

Annesizlik Emin’im çok kötüdür. Allah o yavrularım yardımcısı olsun. 3 yıldır annesi ilginemeyince çocuklar da muhtemelen yaramaz saygısız olmuştur. Siz zaten eşinizin ataması olduysa en az üç sene gittiğiniz şehirde kalırsınız. Merak etmeyin. Sonuçta eşiniz işini bırakacak değildir. Çocuk düşünüyorsanız bu fikri paylaşın eşinizle sizin aile olduğumuzu kendi sorumluluklarımı alması gerektiğini hatırlatın. Kayınvalidenizle de yavaş yavaş mesafe koyun . Yani ara ara açın kısa kesin. Nihayetinde babaanne olan o ve çocuklara bakma sorumluluğu onlarda

Çocuklar kaç yaşında

Kv kp yaşlı demişsiniz ya kaç yaşında

83 yaşındaki anneannem kendi evinde yaşıyor yemeğini çamaşırını hallediyor da

4 elti var biri memur 3 tane var yanlarında

Yeterli olur destek olmaya çocuklar da şoku atlatınca durulurlar kv de alışır

Biraz da ayrı düzen oturtmalılar

Çocuklar büyüyünce herkes evinde oturur

Eltinize gercekten çok üzüldüm içim ciz etti...Her gun bir eltin ggidip yemek ve temizliklerini yapıyormuş zaten çocukların bakıldığında ne varda yemekleri kişisel bakımları tamam daha ne olucak sonuç dda sizde o evde hizmetçi degilsiniz iki gün sonra sizin de bebeginiz olur hic mi özel hayatınız olmayacak tatilerde bayramlar da zaten üstünüze düşeni yaparsınız hem hersey daha cok yeni zamanla hepsi düzene girer aama ben bu durum da en çok cocuklara üzüldüm...

Eltim beyin ölümü gerçekleşmişti ben ordayken tıklım tıklım insan geliyordu hizmeti ben yapıyordum yinede. mecbur kalmazsakgelmezdik.. Kafamıza göre iş yapmıyoruz herhalde aile büyükleri var eşimin en büyük Abisi annesi giller toplandı yapacak bir şey yok dedi gidin dedi zaten.. Gelmeseydi eşimin işi yanardı daha kötü berbat olurdu herşey..

İnanın bu süre içinde çocuğum da olmadı çok istememe rağmen hep stres altındaydım.

Tamam işte neden korktunuz ki o zaman?Taziyeye dahi gitmenizi beklemeyecek kadar anlayışlı insanlarsa bu saatten sonra işini bırak memuriyetini yak gel diyecek insanlara benzemiyorlar. Kadın oğlunu özlediği için sesi kötü geliyordur insan böyle zamanlarda bütün sevdiklerini yanında arıyor. Annemi kaybettikten sonra anneannem aralıksız her gün bütün torunlarını tek tek arattırır seslerini duymak isterdi, öyle bir psikolojiye girmişti.

Kv kp ?

Onlara yaşlı demişsiniz ya onlar kaç yaşında

Bana sanki biraz da alışkanlık olmış aile apartmanında gelinden iş beklemek gibi geldi
60 65 yaşındalar.. Biz zaten ilk evleneceğim zaman evimin ayrı olmasını söylemiştim kaynanam atmanız geldiği zaman gidin dedi şimdi eşya alsanız taşıması zoor fian olur diye.. Yatak odamı dahi getirmedim. Bir küçük eltimi aradım yatak odamı çok beğenmişti bari senin olsun götür dedim kp izin vermemiş artık benim demiş..

Nedense konunun rahmetli oldu kısmından sonra ben sadece o kızları düşündüm.
Ciğerime sokasım geldi....

Size de diyeceğim kv sizi çağırıyor aslında..
Gelin diyor.
Tipik anne halleri.
Kötü ses ben bittim sendromu duygusal sömürü...

Eşim annesine çok düşkün. Ben tekrar o eve girmekten korktuğum içindir harhalde bilmiyorum konuda da söyledim belki ben abartıyorumdur. İnsan kötü oluyor işte o bir sene içinde çok sey yasadım o yüzdendir.. Tabiki hakkı var ama hergün hergün

Allah yardımcınız olsun. Çocuklara da çok üzüldüm diğer kuzenleri anneleriyle onlar annesiz çok zor durum.

resimdeki gelinlik sizinmi çok güzelmiş

Evin içindeyken ben bakıyordum kızlara. Birgün TV arkasına gecer kabloyla oynadı ben de yapmayın deyince bana saldırdı itti beni git bu evden seni istemiyorum demişti o derece saygısız. Banyolarını ben yapardım. O banyoyu yapıncaya kadar neler yaşıyordum. Durmuyorlardıkı yerinde. Annelerini de onlar hasta etmiştir çünkü annesini hiç dinlemiyordu sürekli yaramaz sürekli dik kafalı.

Kv nin geri gelin diyeceğini düşünmedim okuyunca. Yaşanılanlar kolay değil annesiz cocuklara bakıyor oğlunun evi yuvası parçalanmış bir anne gozUnden bakarsak çok yıkıcı. Diğer gelinlerle yakınlık yoksa sizi yakın görmüştür aramak istemesi ondandır. Yeni gurbete gelmişsiniz haliyle meraklaniyordur. Bir süre anlayisla karşılayın telefonlarını acmamazlik etmeyin.

Evin içindeyken ben bakıyordum kızlara. Birgün TV
83 mü maşallah ya.. Kendi yemeğini de mi hazırlıyormuş gerçekten maşallah diyeyim

Peki teşekkürler yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…