Ne istiyor sizce bu kv?

83 mü maşallah ya.. Kendi yemeğini de mi hazırlıyormuş gerçekten maşallah diyeyim

Kv dem 73 yaşında hem kendine hem hasta eşine bakıyor

Annem 64 yaşında 74 yaşındaki babam ile gayet güzel yaşıyor

Çarşı pazara da gidiyorlar dışarı yemeğe de

Hastaneye de gidiyorlar arada tabii ama bu gününüze şükür iyiyiz deyip aktif hayatlarına devam ediyorlar

Sizin Kv kp aile apartmanında yaşlı moduna girmişler sadece

Bunu onlara hissettirin

Kv ye anne gençsin sen diye arada vurgulayın

Anneannem uzun yıllar yalnız yaşadı dedemi kaybedeli 21 yıl oldu

Son birkaç yıldır 60 ına merdiven dayayan dayım var yanında yani 80 e kadar yalnızdı şimdi dayıma da bakıyor

Yemeği çamaşırı vs vs sonuçta evin günlük işlerini de ikisi yapıyor işte

Yazın köye ziyarete gittiler kışın kaplıcaya tatile

Cidden sizinkiler yaşlı değil, arada bunu eşinize de vurgulayın da üzülmesin

Telefonları açın bence ancak hem kayınvalidenize hem eşinize dönmek istemediğinizi net bir şekilde anlatın.

Çocuklar için çok üzüldüm ama asıl sorumlu olan babaları. Babalarının kendini toparlayıp işten geriye kalan tüm enerji ve vaktini onlara harcaması hatta pedagog desteği aldırması gerekiyor. Gündüz okula/kreşe gidiyorlardır zaten.

Siz orada olduğunuz sürece elinizden geleni yapmışsınız. Hatta daha evliliğin ne olduğunu anlamadan iki evin ve iki çocuğun sorumluluğunu almışsınız. Fazlasını beklemeleri size haksızlık olur. Eşinizin kadrolu işini bırakmasını istemek de.

Sizin son derece net olmanız ve çekinmeden fikrinizi paylaşmanız lazım. Evlilik iki kişiliktir. Sadece eşinizin kararlarıyla yürümez. Sizin de eşiniz gibi söz hakkınız var. Sizi ezip geçemez. Lütfen buna inanın ki, zor zamanlar yaşamayasınız.

Sizi eş değil bakıcı diye almışlar.
Görümceleriniz neden sırayla yardımcı olmuyor?

Eşimin Anne ve babası Doğulu.. Genellikle o yaşa geldiler mi gelinleri bakacak onlara. Yoksa tek başlarına yapamıyorlar. Kaynanam yemek yapmasını dahi bilmez beceremez de. Temizlikte bilmiyor öyle görmüşler maalesef

Sizi eş değil bakıcı diye almışlar.
Görümceleriniz neden sırayla yardımcı olmuyor?

Resmen bakıcıydım. Kiramı dahi verrmiolardı en azından bakıcı maaş alıyor

Bastan sona yorgunluk konusunda haklisiniz ama ben o annesiz kalan 3 evlada uzuldum banaanne dede de yasli rabbim cocuklarin kaderini guzel etsin

Teşekkür ederim yorumunuz için..
Kessinlikle öncelikle eltimle yaşadım. Özelim. Yoktu. Bazen duşa gece yarısı girerdim ev büyükte değildiş 3 göz odalı ev herkes bilir odada kalırdı misafir odası zaten kv ve kp odasıydı. Yerde yatıolardı o ağır döşekleri bilir misiniz bilmem hersabah onları kaldırırdım. Daha anlatacağım VS vs.. Yinede şimdiki halime şükür.

Resmen bakıcıydım. Kiramı dahi verrmiolardı en azından bakıcı maaş alıyor
Siz olmasaydınız kv ve eşiniz kime baktıracaktı?

Asla alttan almayın. Tek gelin olsanız neyse. Zaten kalabalık aileymiş. Size muhtaç değiller. En küçük ve sessiz siz olduğunuz için tüm sülalenin sorumluluğunu size yıkmak istiyorlar.
Hayır demeyi bilin.

Kv ve kp de doğulu

Kvniz bu zamana kadar 6 çocuk büyütmüş isterse yemek de yapar temizlik de

Onu bu psikolojiden çıkarın gazlayın

Çocuklara çok üzüldüm yaa. Rabbim anasız bırakmasın.
Eşiniz geri dönmek isterse buyursun dönsün. Kimse kayınpeder bakmak için evlenmiyor. Cok bakilmak istiyorsa öz çocuklarına liste yapsın.

Ya birgün eşimle gezmeye gittik. O sırada da misafir gelmiş herneyse eve geldim eşimde kuaföre gitti. Baktım evde ortanca eltim çay yapıyor misafire tam teşekür edecektim ki birden. Bana bağırdı ya senin misafirlerine ben mi ilgilenccem diye..

Ben şok olmuştum o zaman psikolojim alt üst oldu dedim tamam eşimle birgün dışarı da çıkamıcam.. Küstüm o ara resmen kaderime.

Allah sabır versin sizi çok seviyorlar belli...

Kaderinize değil size bunları yaşattığı için kocanıza küsün.

Kv ve kp de doğulu

6 değil 11 çocuk bilmiyorum ama kv ben yemek yapmasını bilmem dedi ki gerçekten bilmiyordu ben mi anlamıcam yoksa GÜVEÇ yapmıştı içinde biberler yüzüyordu :) yok gerçekten bilmiyordu yemek. Köyden. Göç etmişler hep terzicilik yapmış gencken. Yemekte ufak tefek çorba VS yemişlerddr

Kaderinize değil size bunları yaşattığı için kocanıza küsün.
Eşimi aradım o şokun etkisiyle eve hemen geldi ve eltime sen gidebilirsin sana ihtiyacımız yok demiş. Zaten araları da iyi. Değil eşimle. Çünkü eşimin amca kızı oluyor geç mişte meseleleri var. Kızkardeşini eşime ayarlamaya çalışmış eşiim de kabul etmemiş kıskanç işte o yüzden öyle davrandı

Bu devirde atama bekleyen onca insan varken eşiniz hadi gidiyoz diyemez boşu boşuna korkmayın güzelce acın telefonu anne aklım sizde ama napcan ekmek parası falan filan de gitsin eşinede destek ol aile olarak kötü günler geçiriyorlar uzaklaştıniz artık bi rahatla boş korkulara girme

Sadece bu olayı kastetmedim.
Eşinizle evlisiniz ama sülalenin hizmetini yapmaktan başka vasfınız yok.

Kv ve kp de doğulu

Birgün kışlık için konserve yapmış. Bunu torunu anlatıyor tabi ki..
Mutfakta cam koonservler. Hepsi patlamış. Tavan yer halı hepsi domates. Yağ.

Gazlamışlar zaten önceden de durum vahim

Eşim dava açtı kazandı 3 sene beklemiş Ayrıeteen o kadar sene okul okumuş yani.

Ne bilim korkuyorum bazen rüyama girio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…