- 9 Kasım 2025
- 2
- -16
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayalperestimben
Kızlar sakin olun isteyen ben değilim zaten annem
ben daha az isticem sizce ne kadar istenmeli diye soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaza kadar biriktirirler demiş anası bir de sanki kumbaraya bozukluk atacaklarBari ev de isteyin kira vermezsiniz. Damadın babası yaza kadar böbreğini de satar.
Annenize sorun bakalım aynı miktarda o da takacak mı? Adamın evine gireni çıkanı hesap ettiğinize göre, annenizden aşağı değilsiniz .....Kızlar sakin olun isteyen ben değilim zaten annemben daha az isticem sizce ne kadar istenmeli diye soruyorum
Sizin gelir durumunuz nedir ? Siz aylık ne kadar kazanıyorsunuz ? Evlilik hayatınız için ne kadar bir birikim yaptınız ?Kızlar sakin olun isteyen ben değilim zaten annemben daha az isticem sizce ne kadar istenmeli diye soruyorum
Erkek arkadaşı ilk çocukmuş? Koskoca 12k kira alıyorlar. Tabiki herşeyi buna yapacak. 12 binle neler alınmaz ki ??gurbete gitmeyecekse "kiradaki o evi boşalttırın biz oturalım" deme Vibe ı da aldım ben konu sahibi ve anasından
Niye ki annene mi takacaklar bilezikleri?Kızlar sakin olun isteyen ben değilim zaten annemben daha az isticem sizce ne kadar istenmeli diye soruyorum
Kendileri ayda milyon kazanıyor ya da paranın nasıl kazanıldığından haberleri yok....Yaza kadar biriktirirler demiş anası bir de sanki kumbaraya bozukluk atacaklar![]()
Bu hesapla eve gelen 65 bin ile hiç su bile içmezlerse 12 ayda falan tamamlanır. 6 ayda kim ne kazanıyor 800 bin kenara atabilsin ? Milleti soymanın yeni yolu da bu. Hiç acıma duygusu yok700 küsür bin lira ediyor ya. Ne yaptınız. 8 tane 20şer gram bilezik. Toplam 20 gr bilezik değil
İki oğlan anasıyım.. bu zamana kadar emeğimle gırtlak patlatarak kocamla iyi kötü bir şeyler yaptık. Elin paçozu gelip karı koca yıllarca çalışmışlar şu kadar da kira gelirleri var x gram bilezik isteyeceğim derse saçını başını yolarımElalemin evine giren parayı hesaplamaya da utanmıyor artık millet
Bir tanecik kızım var. İsterim ki en güzel şartları yaşasın. Ancak bu şartları ona yaşatmak başka bir annenin değil benim görevim. Bunu idrak edebilseler herşey çözülür aslında.İki oğlan anasıyım.. bu zamana kadar emeğimle gırtlak patlatarak kocamla iyi kötü bir şeyler yaptık. Elin paçozu gelip karı koca yıllarca çalışmışlar şu kadar da kira gelirleri var x gram bilezik isteyeceğim derse saçını başını yolarım![]()
108 bin mi tanesi 108 dimiAltın miktarı yöreden yöreye değişiyor. Annenin istediği miktar şu an 108 bin ediyor. Bu devirde her şey o kadar pahalı ki 8 bilezik için 108 bin fazla gelmedi gözüme.Siz isteyin, durumumuz yok denirse azaltılır.
Edit: Yanlış hesaplamışım, sorry gençler.
Altına uzak olduğum bu kadar belli olmasa iyiydi.![]()
Eşim tek çocuk, babası annesi ayrı. (mirasçısı yok diye belirtiyorum) Babasının değerli bir arsası varmış 1-2 ay evel şans eseri öğrendim. 4 yıllık evliyiz.İki oğlan anasıyım.. bu zamana kadar emeğimle gırtlak patlatarak kocamla iyi kötü bir şeyler yaptık. Elin paçozu gelip karı koca yıllarca çalışmışlar şu kadar da kira gelirleri var x gram bilezik isteyeceğim derse saçını başını yolarım![]()
Kızlar sakin olun isteyen ben değilim zaten annemben daha az isticem sizce ne kadar istenmeli diye soruyorum