Bu konuyu bizzat kendi doktorumla konustum stresten olabilir mi dedim cunku çevremdeki herkes ayy sen takiyon olmuyo stres yapiyon olmuyo diyeye daha stres ettiler benu ama doktorun dedikleri beni cok rahatlatti dedi hamile kalmaya karar veren herkes her acaba oldu mu olcak mi ya olmazsa diye dusunuyor ama cok abartisi ve baski yapilmasi gebeligi etkiler pozitif olmakta fayda var dedi umarim yardimci olmusumdur:)Moral gebelik ihtimalini etkiliyor kabul,peki ne kadar stres sahibiyiz neler bizi daha mutlu eder gelin tartışıp birbirizi test edip ,destek verelim
Teşekkür ederim arkadaşım stres her daim oluyor malesef mümkün olduğunca en aza indirgemek gerekiyor,dediğin gibi biraz pozitif düşünmek gerekiyorBu konuyu bizzat kendi doktorumla konustum stresten olabilir mi dedim cunku çevremdeki herkes ayy sen takiyon olmuyo stres yapiyon olmuyo diyeye daha stres ettiler benu ama doktorun dedikleri beni cok rahatlatti dedi hamile kalmaya karar veren herkes her acaba oldu mu olcak mi ya olmazsa diye dusunuyor ama cok abartisi ve baski yapilmasi gebeligi etkiler pozitif olmakta fayda var dedi umarim yardimci olmusumdur:)
bat adet döneminmi canım eğer öyleyse az kaldı İNŞALLAH hayırlı haberler alırsınbenimde bat ım ayın 30 u ama inşallah olmam son günler geçmek bilmiyoraklıma başka şeyler getirmeye çalışıyorum ama içten içe hep ya adet olursam korkusu var ama Allah hayırlısını biliyor ne diyelim vermezsede verirsede vardr bi bildiği.. Allah sağlıktan düşürmesin yeterki..
evet canım başlangıç tarihim yani.. kasıklarımda 2 gündür sancı ve belimde batma var umarım gebelik belirtileridir inşallahbat adet döneminmi canım eğer öyleyse az kaldı İNŞALLAH hayırlı haberler alırsın
İNŞALLAH canm ya.iki gün sonra haber et olurmu moralini yüksek tut sonrada bana hayırlı haberi yazevet canım başlangıç tarihim yani.. kasıklarımda 2 gündür sancı ve belimde batma var umarım gebelik belirtileridir inşallah
İNŞALLAH canım stres olunca hoşuna giden şeyleri düşünmeye çalışkesinlikle stres cok etkiliyor ben herşeyi kafama takan biriyim
hamilelik isterken iyice stres oldum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ovulasyon testi ne bilmiyorum canımovulasyon testim dün öncekilerden daha koyu çıktı acaba gittikçe koyulaşması hamilelik olduğunumu gösteriyor ??
bazı kişilerde adete 5 gün kala flnda çıkmış ama adet günü veya 1 gün öncesi tabi önemli olan..benimde ayın 30 u 3 gün kaldı ama bu 3 gün 3 yıl gibi gelecek bana..Merhaba arkadaslar. Bi stres topuda benim. Hsg,klomen, progestan kontroller catladi catliycak derken stres yapmamak elde degil. Benimde bat 31 i. Dun ov.testi yapti. İkinci cizgi belli belirsiz cikti. Ne bilim umidim yok gibi. Ama bi an once su 4 gun gecsin gitsin artik. Gebelik testi alsam simdiden cikmaz dimi?
Banada yil gibi geliyor. Kendimi oyalamaya calisiyorum.yok olmuyor.aklimdan hic cikmiyorbazı kişilerde adete 5 gün kala flnda çıkmış ama adet günü veya 1 gün öncesi tabi önemli olan..benimde ayın 30 u 3 gün kaldı ama bu 3 gün 3 yıl gibi gelecek bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?