Ne kadar çok moral ,o kadar çok gebelik ihtimali..

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Moral gebelik ihtimalini etkiliyor kabul,peki ne kadar stres sahibiyiz neler bizi daha mutlu eder gelin tartışıp birbirizi test edip ,destek verelim

benimde bat ım ayın 30 u ama inşallah olmam son günler geçmek bilmiyor aklıma başka şeyler getirmeye çalışıyorum ama içten içe hep ya adet olursam korkusu var ama Allah hayırlısını biliyor ne diyelim vermezsede verirsede vardr bi bildiği.. Allah sağlıktan düşürmesin yeterki..

Moral gebelik ihtimalini etkiliyor kabul,peki ne kadar stres sahibiyiz neler bizi daha mutlu eder gelin tartışıp birbirizi test edip ,destek verelim
Bu konuyu bizzat kendi doktorumla konustum stresten olabilir mi dedim cunku çevremdeki herkes ayy sen takiyon olmuyo stres yapiyon olmuyo diyeye daha stres ettiler benu ama doktorun dedikleri beni cok rahatlatti dedi hamile kalmaya karar veren herkes her acaba oldu mu olcak mi ya olmazsa diye dusunuyor ama cok abartisi ve baski yapilmasi gebeligi etkiler pozitif olmakta fayda var dedi umarim yardimci olmusumdur:)

Teşekkür ederim arkadaşım stres her daim oluyor malesef mümkün olduğunca en aza indirgemek gerekiyor,dediğin gibi biraz pozitif düşünmek gerekiyor

bat adet döneminmi canım eğer öyleyse az kaldı İNŞALLAH hayırlı haberler alırsın

kesinlikle stres cok etkiliyor ben herşeyi kafama takan biriyim
hamilelik isterken iyice stres oldum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

evde birsürü ovulasyon ve gebelik testlerim var ama elim gitmiyor bikaç gün daha bekleyeym diyorum Allah'ım bu stresin karşılığında büyük bi mutluluk verir umarım ilk bebeğimi düşürdüm ondan beri daha çok ister oldum yoksa ilk hamileliğimde adetimin geciktiğini bile farketmemiştim miğde bulantılarımdan arkadaşım beni eczaneye götürdü kolumdan tutup gebelik testi aldırdı öyle öğrenmiştim keşke yine öyle düşünmeden aniden öğrenebilsem ama aklımdan çıkaramıyorum ..

aşılamada 6. günüm bi kaç gündür ateş basıyodu,bu günde başım döndü tansiyonum düşmüş acaba belirtimi diye doktoruma gittim kullanığım vajinal jelin etkisiymiş dedi moralim bozuldu

ovulasyon testim dün öncekilerden daha koyu çıktı acaba gittikçe koyulaşması hamilelik olduğunumu gösteriyor ??

yani önceden yumurtlama gününü belirlemek için yaptığım testlerde çok açık zar zor görünen 2.ci çizgi çıkardı dünki çizgi bariz belliydi ama tabi ilk çizgi kadar koyu değildi..rengin koyulaştığı kesin tabiinşallah daha da koyulaşır hamile olduğumu öğrenirim ..

Merhaba arkadaslar. Bi stres topuda benim. Hsg,klomen, progestan kontroller catladi catliycak derken stres yapmamak elde degil. Benimde bat 31 i. Dun ov.testi yapti. İkinci cizgi belli belirsiz cikti. Ne bilim umidim yok gibi. Ama bi an once su 4 gun gecsin gitsin artik. Gebelik testi alsam simdiden cikmaz dimi?

bazı kişilerde adete 5 gün kala flnda çıkmış ama adet günü veya 1 gün öncesi tabi önemli olan..benimde ayın 30 u 3 gün kaldı ama bu 3 gün 3 yıl gibi gelecek bana..

bide bana sorun kızlar aşılama yaptırdım geçen çarşamba,önümüzdeki çarşamba sonucu öğrenicem günleri halatla çekiyorum resmen

kızlar ya güleceksiniz bana ama ben yumurtalama günümün ne zaman olduğna dair testin yapıldığını bilmiyorum bana anlatırmısınız.ben bi tek hamilemiyim diye eczaneden aldığım testi biliyorum farklı şeyler demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…