- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
evet cnm farkli seyler. Yumurtlamani ogrenmek icin ovulasyon testleri var. Adet dongune gore adetin 10.gunu falan yapmaya basliyosun testi. Cift cizgi cikinca yumurtlamis oluyosun. Ama bence yumurtlama takibi en iyi dr.a gidince takip ediliyor. En azindan catlayip catlamadiginida goruyosun.kızlar ya güleceksiniz bana ama ben yumurtalama günümün ne zaman olduğna dair testin yapıldığını bilmiyorum bana anlatırmısınız.ben bi tek hamilemiyim diye eczaneden aldığım testi biliyorum farklı şeyler demi
Peki canım o test diğer test gibi eczaneden mi alınıyor.nasıl yapılıyor benim adet düzensizliği olduğu için yumurtalama hesaplamada sıkıntı çekiyorumevet cnm farkli seyler. Yumurtlamani ogrenmek icin ovulasyon testleri var. Adet dongune gore adetin 10.gunu falan yapmaya basliyosun testi. Cift cizgi cikinca yumurtlamis oluyosun. Ama bence yumurtlama takibi en iyi dr.a gidince takip ediliyor. En azindan catlayip catlamadiginida goruyosun.
Evet eczaneden ovülasyon testi diye istiyorsun. Onun icinde yaziyor zaten periyoduna gore ne zaman yapman gerektigi. Ama sende duzensizlikte varsa bence dr.a git. Takibe alsin dr.Peki canım o test diğer test gibi eczaneden mi alınıyor.nasıl yapılıyor benim adet düzensizliği olduğu için yumurtalama hesaplamada sıkıntı çekiyorum
İnan o kadar sıkıldımki doktora gidip iki de bir ultrasyon çektirmekten yakında kocamdan soğuyucam diye korkuyorum.Evet eczaneden ovülasyon testi diye istiyorsun. Onun icinde yaziyor zaten periyoduna gore ne zaman yapman gerektigi. Ama sende duzensizlikte varsa bence dr.a git. Takibe alsin dr.
Valla bende surekli doktordayim.ve bende cok bunaldim. Bu ay tutmazsa iki ay daha klomen progeston vercek sonra asilama olcak. Ama benim gucum kalmadiİnan o kadar sıkıldımki doktora gidip iki de bir ultrasyon çektirmekten yakında kocamdan soğuyucam diye korkuyorum.
ben aşılama yaptırdım sonuç önümüzdeki hafta belli olucak yeterki çocuk olsun helali hoşu olsun bu kadar çaba,ama olmasa bidaha aynı süreci yaşayacak olduğumu bilmek beni korkutuyor,iğneler ultrasyonlar telli doktorumun gel gitleri ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun...Valla bende surekli doktordayim.ve bende cok bunaldim. Bu ay tutmazsa iki ay daha klomen progeston vercek sonra asilama olcak. Ama benim gucum kalmadi
Aminnnben aşılama yaptırdım sonuç önümüzdeki hafta belli olucak yeterki çocuk olsun helali hoşu olsun bu kadar çaba,ama olmasa bidaha aynı süreci yaşayacak olduğumu bilmek beni korkutuyor,iğneler ultrasyonlar telli doktorumun gel gitleri ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun...
hay Allah razı olsun dediğin bende onu anlatmaya çalışıyorum.Senin adına çok mutlu oldum Allahım yavruna uzun sağlıklı ömür versin.Bizi çok rahatlattınKizlar mrb.oncelikle hakinizda hayirlisi demekle baslamak istiyorum. Bebek beklemek hamile kalmak anne olmak sabir isi.kendimi anlatmak isterim .8yil bebek icin ugrastim.3 tane asilama basarisiz .....ne umutlar ne hayaller ...sonuc yikim...2 tane tup bebek 1ri tutu dusukle sonuclandi benim icin buyuk bir darbe bunu yasiyan bilir ve anliyabilir beni...ne kurler yaptim soganmis incirmis vitaminmis...bos.....her ay adet donemim iskenceydi ne psikolojim kaldi ne birsey benim icin sadece hamile kalmakti ve olmuyordu.........ne duyduysam hamile kalmak icin iyi gelen birsey alip denedim vitmaminler presed jel.....yumurtlama testleri .....ama her sey bos ......sonunda pes ettim hakimda hayirlisi buymus dedim gucum kalmamisti zaten..pes ettim. İse basladim bebek defteri benim icin kapanmisti.....8ay sonra adettim erken geldi ...duzenliydim ...suphelendim gebelik testi aldim ve hamileydim ...inanamadim ama gercekti .yasim 37 di gebelik sorumlu gecti biraz kanamam oldu uc ay yakin cok sukur iki yasinda minik bir cadim var ...cok uzun oldu k.bakmayin demek istedim sey kafan rahat olacak ...rahat...
o kadar iyi anlıyorum ki seniBu ay relaks olmaya çalışacam eger olmazsa öbür ay tekrardan kafaya takıp stres yapıp kendimde belirti aricam çünkü o zaman kendimi hamileymiş gibi hissediyorum
Valla bende surekli doktordayim.ve bende cok bunaldim. Bu ay tutmazsa iki ay daha klomen progeston vercek sonra asilama olcak. Ama benim gucum kalmadi
Benimkiler kendigilinden catliyor ama sorun olan su ki cikolata kistim var ve yumurtalarda kistin oldugu yumurtalikta... O yuzden bu ay umudum yok. Asilamaya kadar gidermiyim dr.a bilmiyorum. Cunku boyle surekli takip ilaclar falan daha cok stres yapiyorum. Bide dr bana progestan verdi.bebek olursa yerlessin tutunsun diye. Cok halsizlik yapiyor..ve hep aklimda tuttumu oldumu yerlestimi...bende senin gibiyim 3 gün kaldı adetime, doktorum 2 ay daha klomen ve çatlatma iğnesi verecek olmazsa aşılamaya başlıcaz
hay Allah razı olsun dediğin bende onu anlatmaya çalışıyorum.Senin adına çok mutlu oldum Allahım yavruna uzun sağlıklı ömür versin.Bizi çok rahatlattın
Amin cumlemize tez vakitte bebisleriz olu insallahhay Allah razı olsun dediğin bende onu anlatmaya çalışıyorum.Senin adına çok mutlu oldum Allahım yavruna uzun sağlıklı ömür versin.Bizi çok rahatlattın
Amin cumlemize tez vakitte bebisleriz olu insallah
Benimkiler kendigilinden catliyor ama sorun olan su ki cikolata kistim var ve yumurtalarda kistin oldugu yumurtalikta... O yuzden bu ay umudum yok. Asilamaya kadar gidermiyim dr.a bilmiyorum. Cunku boyle surekli takip ilaclar falan daha cok stres yapiyorum. Bide dr bana progestan verdi.bebek olursa yerlessin tutunsun diye. Cok halsizlik yapiyor..ve hep aklimda tuttumu oldumu yerlestimi...
Pazari iple cekiyorum. Gunler gecsin artik. Test alip husranada ugramak istemiyorum. Ama bir yandanda bu bekleyis kasiyor insani.alsamda yoksada bilsem en azindan beklemem diyorum. Amann karistim...
Moral gebelik ihtimalini etkiliyor kabul,peki ne kadar stres sahibiyiz neler bizi daha mutlu eder gelin tartışıp birbirizi test edip ,destek verelim
kan tahlili yaptırdın mıVe dayanamadim gunumu bekleyemeden test yaptim. Sonuc tabiki kocaman bir negatif. Olsaydi en azindan silikte olsa cikardi.Bu ayda kismet degilmis napalim
Hayir kendim idrar testi yaptimkan tahlili yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?