- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
bence dostluk daha yakın olmak aileden biri gibi olması tabiki evime gelip kahve içende var evime gelip evine gittiğim saatlerce konuştuğum insanlarda ama 7-24 iletişimde olduğum bir dostum yok.E niye hiç dostun yok o zaman? Arkadaşım var ama dostum yok diyorsun. Yani sokakta rastladığında selam veren insanlar var ama kimse senle oturup bi kahve içmek istemiyor evine gelmek seni evlerinde görmek istemiyorlar eşin ve kendi ailen dışında kimse seninle mecburi olandan bir dakika fazla konuşmak dahi istemiyor bu kadar sevilmiyorsun
buradaki bu temel insanı özellikler birçok kişide yok malesef ben göremiyorum sayıları o kadar fazlaki kendilerini norml görüyor durumdalar.Ağzınıza sağlık. Temel insani özellikler artık meziyet addedilir oldu. Konu sahibinin açıksözlülük diye övdüğü şey de aslında nobranlık ve kabalık bence. Bir insanın kötü giyindiğini şak diye suratına söylemek gibi mesela; bu açıksözlülük değil kabalık ve kötülüktür. Örnek olsun diye dedim
çok istememek lazım çoğu kişi muzdarip kötülük görmediğime şükrettim vallaresmen beni anlatmissin...dost diye aglicam nerdeyse...aslinda benim dostluklarim oluyor ama ben oyle zannediyorum belkide bi zaman sors yalniz kaliyorum yine herkez kayboluyor
Bence bebişi üzmeyin görmezden gelin gözardı edip geçin artık öyle yapıyorum :)
bu zaten sağlıklı bir dostluk kavramı değil bunu anlamak bu kadar zor olmamalı... konu açıyorlar sonra da işlerine geleni cevaplıyorlar işlerine gelmeyeni göz ardı ediyorlar sonra da kaliteli dostlukları olmadığı için üzülüyorlar7-24 iletişimde olduğum bir dostum yok
Kastamonunun ücra bir kentinden 2 oda 1 salonunda oglumu uyuturken yazdim . Kilarim namazimi okurum Kuranimi yerde gökte ne kadar insan varsa dua ederim. Kimse bana gül bahçesi veya para pul vaadetmedi olmadi cunku. Sen benim çektiğim acilarin yarisini cekseydin bu zihniyetle bu cevabi yazmazdn. Kusura bakma hanimefendi ama bu sitede sizin gibi düşünen kadinlar olduğu icin üzülüyorum. Kafalarimiz cook farkli olay bu.Hangi ilin kac oda kac salon guney cephe evinden; kacinci kahvenizi yudumlarken yazdınız bu yorumu merak ettim?
Pençesinde olduğum ölümcül bir bir hastaliğim var akut pankreatit hastasiyim ve birdahaki atakta yoğum bakima gireceğim söylendi. Mucize gibi hic kalma umudum yokken hamile kaldim ve ilaclarimi kullanamiyorum . Ben her gün ölmeyeyim daha cocuklarim kucuk diye dua ediyorum ölmekten korktugum icin degil eninde sonunda yine ölmeyecekmiyim zaten ha bugun ha yarin . Yaşim 21 sözde ama siz gelin bana sorun .. cektiklerimin yaninda yari yaşim kalir. Simdi diyecegim asil o kahve keyfini yapacak vaktim olmuyor o cepheli evler bana cook uzak. Bi rabbim bi ailem bi de vatanim baska hic birseyim yok. Her birine canim feda olsun....Hangi ilin kac oda kac salon guney cephe evinden; kacinci kahvenizi yudumlarken yazdınız bu yorumu merak ettim?
Kastamonunun ücra bir kentinden 2 oda 1 salonunda oglumu uyuturken yazdim . Kilarim namazimi okurum Kuranimi yerde gökte ne kadar insan varsa dua ederim. Kimse bana gül bahçesi veya para pul vaadetmedi olmadi cunku. Sen benim çektiğim acilarin yarisini cekseydin bu zihniyetle bu cevabi yazmazdn. Kusura bakma hanimefendi ama bu sitede sizin gibi düşünen kadinlar olduğu icin üzülüyorum. Kafalarimiz cook farkli olay bu.
Pençesinde olduğum ölümcül bir bir hastaliğim var akut pankreatit hastasiyim ve birdahaki atakta yoğum bakima gireceğim söylendi. Mucize gibi hic kalma umudum yokken hamile kaldim ve ilaclarimi kullanamiyorum . Ben her gün ölmeyeyim daha cocuklarim kucuk diye dua ediyorum ölmekten korktugum icin degil eninde sonunda yine ölmeyecekmiyim zaten ha bugun ha yarin . Yaşim 21 sözde ama siz gelin bana sorun .. cektiklerimin yaninda yari yaşim kalir. Simdi diyecegim asil o kahve keyfini yapacak vaktim olmuyor o cepheli evler bana cook uzak. Bi rabbim bi ailem bi de vatanim baska hic birseyim yok. Her birine canim feda olsun....
Agzini topla terbiyesiz kadin ne satmasindan bahsediyosun senBen kendimi sizin kadar iyi satamıyorum kusra bakmayin. Haydi iyi geceler.
Lütfen sakin olun, üye bedeninizi satmaktan bahsetmiyor, kullandığı sözün anlamı farklı, size hakaret etmemiş.Agzini topla terbiyesiz kadin ne satmasindan bahsediyosun sen
Ama ben onu samimiyete alarak ciddi bir sekilde hayatimdan bahsettim ama o karekterini sergilemeyi terch ettiLütfen sakin olun, üye bedeninizi satmaktan bahsetmiyor, kullandığı sözün anlamı farklı, size hakaret etmemiş.
Arada yanlış anlaşılmalar oluyor, lütfen canınızı sıkmayın, sağlık bir gebelik dilerim sizeAma ben onu samimiyete alarak ciddi bir sekilde hayatimdan bahsettim ama o karekterini sergilemeyi terch etti
Tesekkur ederm mune hanim Allah iyliğinizi versn iyi akşamlarArada yanlış anlaşılmalar oluyor, lütfen canınızı sıkmayın, sağlık bir gebelik dilerim size
Agzini topla terbiyesiz kadin ne satmasindan bahsediyosun sen
Kimseye yanlış demedim aslında herneyse bende artık akışına bıraktımSana tek bir şey söyleyeceğim, herkes yanlış sen doğru olamazsın.
Ben yalnızlığı seviyorum bu yüzden içiçe olduğum, sürekli görüştüğüm insanlar yok. Arkadaşım bile olsa biri haksızsa söylerim. Kimse de bunu yani o an yüzüne karşı söylenmesini kaldıramıyor. İnsan ilişkileri daha doğrusu dost ilişkileri konusunda sınıfta kalıyorum. Yeri geldiğinde susmayı bilmiyorum. Diğer insanlara çamur atmak yerine kendi durumumu biliyorum, kabullendim. Akışına bırakmak en güzeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?