- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evet sürekli evde olmam buna sebep olabilir en güzeli eşimi en yakınım yapmak başka çaremde yok gibi zaten.
Hayır normalde kısa kısa cevaplar vermem tabiki ama bu platformda karşımda sadece bir kişi yok bu sebepten böyle
Sağolun Allah razı olsun çok güzel yürekli biri sayılmam ama olabildiğince iyi bir insan olmaya çalışıyorum umarım artık kimseden zarar görmezsiniz sizde sağlıcakla kalın:)Ne kadar guzel yurekli bir insansiniz. Herkesten once sizi yaradan en büyük dostunuz bunu unutmayin. Insanlardan ben zarardan baska bisey görmedm. Sağlicakla kalin
Çevremde eşim ve ailemden başka birçok kişi var emin olun.Birçok arkadaşım var dostum yok.Birinin çok yakını olabilirim çünkü artniyet taşımıyorum,arkadan kuyu kalmam,insanların özel yaşamlarını dediklerim hayatıyla,her türlü görüşüyle yargılamam,kimseyi küçük görmem,hakaret vb. şeylerde bulunup kimseyi yermem,aç gözlü değilim vb. iyi ve zararsız bir insan olma gayretindeyim ama bu beni ancak sadece iyi bir arkadaş yapıyor daha fazlası değilburada bile onlarca arkadaş edinmiş, hatta çoğuyla özelde de 7/24 görüşen biri olarak yazayım sizinle arkadaşlık yapmazdım.. şurada bu kadar kişi yorum yazmış, hiç özeleştiri yapmıyorsunuz.. neden bütün site beni itici buluyor demiyorsunuz mesela! çevrem itici bulmuyor diyorsunuz da çevrenizde anneniz ve kocanızdan başka kim var? onlarda bulmasınlar zaten..
kendi adıma yazayım (ki muhtemelen sizinle arkadaşlık kurmak istenmemesinin sebebi de büyük çoğunlukla bunlar); hayatında hiç sinemaya gitmemiş, kitap okumamış, yeni yerler görmeye merakı olmayan, hayal bile kuramayacak kadar hayattan vazgeçmiş, kısaca vizyon sahibi olmayan insanlardan hoşlanmıyorum.. ha tabi bir de "bana göre böyle" diyerek dini evirip çevrirenlerden hoşlanmıyorum ama bunu daha açık yazıp banlanmayayım.. yani şöyle düşünün, bir insan sizinle neden arkadaşlık kursun ki? ne gibi bir çekiciliğiniz var? insanlar sizde ne bulsun da en özelini, ideallerini, hayallerini paylaşsın sizinle.. herkes kendi hesabını ödeyebilir, herkes ağzına geleni "açık sözlüyüm" diye söyler, herkes iyi kötü espri yapabilir bu sizi arkadaşlık için ideal hale getirmez ki.. eğer arkadaşlık kurmak istiyorsanız işe kendinizi yetiştirmekle başlayın.. şu platformda bile konularınız 3. sayfadan polemiğe boğuluyor, bir bakın ben nerede hata yapıyorum diye.. hatta profesyonel yardım alın, ayıp değil sonuçta..
Dikkat ediyorum ya açık sözlü olup kırıp döküp sonra hiçbirşey yokmuş gibi davranan bir insan değilimFazla açık sözlüysen insanları belki kırıyorsundur.yani her doğru her yerde söylenmez olayı var ya.bende açık sözlüyüm diye karşısındakini kıran döken insanlar var .yani öylesin demiyorum.böyleysen kendini değiştirmelisin..
Çevremde eşim ve ailemden başka birçok kişi var emin olun.Birçok arkadaşım var dostum yok.Birinin çok yakını olabilirim çünkü artniyet taşımıyorum,arkadan kuyu kalmam,insanların özel yaşamlarını dediklerim hayatıyla,her türlü görüşüyle yargılamam,kimseyi küçük görmem,hakaret vb. şeylerde bulunup kimseyi yermem,aç gözlü değilim vb. iyi ve zararsız bir insan olma gayretindeyim ama bu beni ancak sadece iyi bir arkadaş yapıyor daha fazlası değil
Oldu teşekkürler iyi günler.bu saydıklarınız lütuf değil, bir insanda olması gereken temel özellikler zaten.. ülke çığrından çıktığı için kimsenin arkasından kuyu kazmamayı bir nimet olarak görüyorsunuz ama değil.. keza bu özellikleriniz size dostluk da kazandırmamış, hop döndük benim mesaja yeniden.. kendinizi geliştirin..
Siz diger cevaplara bence bakmayin bu tarz eleştirerek kendini ön plana ckarmak isteyen insanlardan gına geldi. Bence siz de takmayin hepsi de boş laf kalabaligi zatenSağolun Allah razı olsun çok güzel yürekli biri sayılmam ama olabildiğince iyi bir insan olmaya çalışıyorum umarım artık kimseden zarar görmezsiniz sizde sağlıcakla kalın:)
Bu platformda öne çıkmak kime ne kazandırabilir ki amaçsız bir uğraş olur.Herkes yaptığı yorumdan nasıl bir insan olduğunu ortaya koyuyor çok şükürSiz diger cevaplara bence bakmayin bu tarz eleştirerek kendini ön plana ckarmak isteyen insanlardan gına geldi. Bence siz de takmayin hepsi de boş laf kalabaligi zaten
Valla yazmayacaktim ama dayanamadim . Ben dinimin de vatanimin da milletiminde yoluna ölürüm . Onca şey yazmişsin ama bomboş nefret dolu yazilmiş ve bu nefretin kime. Burda hemen devleti katmişsin ne yapmaya caliştigin da ortada gibi.. Ne yazikki sizin gbi bati hayrani (diyim artik yoksa daha fazla şeyler yazicam ama kurallar musaade etmiyor... ) insanlarin ugruna benim nice körpe kardeşimin kani akiyor. Nerde yaşadiğini bilmiyorum ama Bati hayraniysan dini de sevmiyorsan Amerikaya gdeceksin Türkiye'mi kalabalik etmeyeceksin.....burada bile onlarca arkadaş edinmiş, hatta çoğuyla özelde de 7/24 görüşen biri olarak yazayım sizinle arkadaşlık yapmazdım.. şurada bu kadar kişi yorum yazmış, hiç özeleştiri yapmıyorsunuz.. neden bütün site beni itici buluyor demiyorsunuz mesela! çevrem itici bulmuyor diyorsunuz da çevrenizde anneniz ve kocanızdan başka kim var? onlarda bulmasınlar zaten..
kendi adıma yazayım (ki muhtemelen sizinle arkadaşlık kurmak istenmemesinin sebebi de büyük çoğunlukla bunlar); hayatında hiç sinemaya gitmemiş, kitap okumamış, yeni yerler görmeye merakı olmayan, hayal bile kuramayacak kadar hayattan vazgeçmiş, kısaca vizyon sahibi olmayan insanlardan hoşlanmıyorum.. ha tabi bir de "bana göre böyle" diyerek dini evirip çevrirenlerden hoşlanmıyorum ama bunu daha açık yazıp banlanmayayım.. yani şöyle düşünün, bir insan sizinle neden arkadaşlık kursun ki? ne gibi bir çekiciliğiniz var? insanlar sizde ne bulsun da en özelini, ideallerini, hayallerini paylaşsın sizinle.. herkes kendi hesabını ödeyebilir, herkes ağzına geleni "açık sözlüyüm" diye söyler, herkes iyi kötü espri yapabilir bu sizi arkadaşlık için ideal hale getirmez ki.. eğer arkadaşlık kurmak istiyorsanız işe kendinizi yetiştirmekle başlayın.. şu platformda bile konularınız 3. sayfadan polemiğe boğuluyor, bir bakın ben nerede hata yapıyorum diye.. hatta profesyonel yardım alın, ayıp değil sonuçta..
Valla yazmayacaktim ama dayanamadim . Ben dinimin de vatanimin da milletiminde yoluna ölürüm . Onca şey yazmişsin ama bomboş nefret dolu yazilmiş ve bu nefretin kime. Burda hemen devleti katmişsin ne yapmaya caliştigin da ortada gibi.. Ne yazikki sizin gbi bati hayrani (diyim artik yoksa daha fazla şeyler yazicam ama kurallar musaade etmiyor... ) insanlarin ugruna benim nice körpe kardeşimin kani akiyor. Nerde yaşadiğini bilmiyorum ama Bati hayraniysan dini de sevmiyorsan Amerikaya gdeceksin Türkiye'mi kalabalik etmeyeceksin.....
Haklisin ağir geldiablacığım git bir yüzünü yıka, o sırada ben de seni bir kibleyeyim hadi canım..
Haklisin ağir geldi
Bence bebişi üzmeyin görmezden gelin gözardı edip geçin artık öyle yapıyorum :)Valla yazmayacaktim ama dayanamadim . Ben dinimin de vatanimin da milletiminde yoluna ölürüm . Onca şey yazmişsin ama bomboş nefret dolu yazilmiş ve bu nefretin kime. Burda hemen devleti katmişsin ne yapmaya caliştigin da ortada gibi.. Ne yazikki sizin gbi bati hayrani (diyim artik yoksa daha fazla şeyler yazicam ama kurallar musaade etmiyor... ) insanlarin ugruna benim nice körpe kardeşimin kani akiyor. Nerde yaşadiğini bilmiyorum ama Bati hayraniysan dini de sevmiyorsan Amerikaya gdeceksin Türkiye'mi kalabalik etmeyeceksin.....
E niye hiç dostun yok o zaman? Arkadaşım var ama dostum yok diyorsun. Yani sokakta rastladığında selam veren insanlar var ama kimse senle oturup bi kahve içmek istemiyor evine gelmek seni evlerinde görmek istemiyorlar eşin ve kendi ailen dışında kimse seninle mecburi olandan bir dakika fazla konuşmak dahi istemiyor bu kadar sevilmiyorsunBuradakiler beni antipatik görüyor çevremden hiç öyle birşey duyup sezmedim
Ağzınıza sağlık. Temel insani özellikler artık meziyet addedilir oldu. Konu sahibinin açıksözlülük diye övdüğü şey de aslında nobranlık ve kabalık bence. Bir insanın kötü giyindiğini şak diye suratına söylemek gibi mesela; bu açıksözlülük değil kabalık ve kötülüktür. Örnek olsun diye dedimbu saydıklarınız lütuf değil, bir insanda olması gereken temel özellikler zaten.. ülke çığrından çıktığı için kimsenin arkasından kuyu kazmamayı bir nimet olarak görüyorsunuz ama değil.. keza bu özellikleriniz size dostluk da kazandırmamış, hop döndük benim mesaja yeniden.. kendinizi geliştirin..
. Ben dinimin de vatanimin da milletiminde yoluna ölürüm .
Ne yazikki sizin gbi bati hayrani insanlarin ugruna benim nice körpe kardeşimin kani akiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?