ne kadar sabretmek lazım bilemiyorum

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
Merhaba kızlar moralim o kadar bozuk ki anlatamam konu açıp fikir almaya karar verdim sevgilim 1 yıl önce bir firmada işe başladı ben tesadüfen iş ilanını gördüm oda iş arıyordu önerdim gidip görüştü işe başladı firmanın sahibinin oğlu ile üniversitede aynı sınıftaymışız sonradan öğrendik neyse sevgilim 9 mayısta askere gidecek bu yüzden 15 gün önce idi işten ayrıldı patronu ile de görüştü 15 günlük alacağı primi ve askere gitmek için işten çıktığı için tazminatı hak etti sevgilim tazminatı istemiş adamda yasal yollara başvurma çok kışı başvurdu bir şey alamadılar onlar haksızdı sen haklısın ama sana da vermem uğraşma demiş . sevgilim ben bunu hak ettim diyince ben bankaya para yatırırım demiş sevgilimde askere gidiyorum böyle işlerde uğraşamam diye tamam demiş imzayı atmış 15 gün oldu hala çalıştığı parayı bile alamadı kaç kere gitti konuştu güya bankadan ödeme yapacaklarmış banka onay vermiyormuş . sevgilim bugun yine gitmiş biraz ağrı konuşmuş muhasebeci ile oda tekrar aramış pazartesi bankadan tekrar deneyeyim olmazsa elden ödeme yapalım dedim . Bende sevgilime işte tazminatını ödeyecek mi dedim oda böyle veririrm dedi bana dedi bende neden hakkını aramıyorsun bunu hak ettin dedim sinirlendi mal mal konuşma o adam hiç kul hakkı vs bilmiyor oğlu ile aynı sınıftasın oğlu sana bir şey yapar filan dedi sinirlendim bu konuşmaya daha arada bir şeyler dedi sesi yüksek bağırıyor neyse tamama dedim kapattım teli sonra özür msj atmış bir şey söyle demiş konuşmak istemiyorum bu konuda dedim senin iyiliğini istemekte suç oldu artık dedim aradı eğer böyle düşünüyorsan msj atma arama dedi evet böyle düşünüyorum dedim kapattım telefonu ama gerçekten böyle düşünüyorum kızlar :2: askere gidecek gergin geçenlerde yine sesi yükseldi sustum hiç bir şey olmamış gibi davrandım morali bozulmasın gergin gidecek filan diye ama bende gerginim beklemekte gitmek kadar zor . Her gece ağlıyorum gidecek diye yalnız hissedicem diye ama nereye kadar susulur bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz haksız mıyım ?

Sınıf arkadaşın kendisi yüzünden sana ne amacla zarar vericekki.
İmza atarak büyük hata etmiş. Yasal yollara başvursaydı catır catır tazminatını alırdı.hemde fazlasıyla.

işte bende bunu söylemek istemiştim

Hiç karışmayın. Alamadıı tazminatın hırsını size patlıyarak cıkarmaya calışıo sanırım. Bide askerlik psikolojiSi.
iyiki bizler gibi ayda 1 hafta falan bi yerleri kanamıo. Kesin 1 hafta yatak döşek yatarlar :))))(

adam çalıştığının karşılığını alamamış
hak ettiği tazminatı alamamış
size bir zarar gelir korkusuyla (mantıklı veya değil) imzayı atmış (atmasaydı daha iyiydi ama olan olmuş)
bence anlayışı hak ediyor
dişinizi sıkın biraz o psikoloji kolay değil

Son düzenleme:
Keşke imza atmasaydı ama yapacak bir şey yok. Sinirli olması hırslanması normal bir de askerlik stresi hiç kolay değil tamam bize de zor ben de bekliyorum ama empati kuruyorum orada olsaydım ya bilmiyorum anlamak lazım . Ayrıca daha bunlar hiç sen bi de oradayken gör nasıl asabileşiyor. Valla Kasım'dan beri nasıl idare ettiğimi bir ben bir Allah ki oyle sakin alttan alan biri hiç değilim. Sen de biraz sabret canım ama bu kişi sevgine layıksa değiyorsa ha yok değilse boşu boşuna uğraşma .

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

bakalım adam vericem demiş pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum :) ya ben hasta olunca çok gergin oluyorum çok kasardım adamı oda beni kasıyor :))

ya biraz trip attım üzüldüm sonrada çok özür diledi sesimiz yükseldi annesi ne derdiniz var demiş sabredicem :26:

yaa canım biraz önce anlattı kendini kasıyormuş çevresindeki herkes anlayışlı onun iyiliği için caba gösteriyormuş oda gayret göstermeliymiş üzüldüm yaa sabredicem herşeyi hak ediyor çok şükür ondan yana sorun yok

ya biraz trip attım üzüldüm sonrada çok özür diledi sesimiz yükseldi annesi ne derdiniz var demiş sabredicem :26:

Yazık olur yok yere pislik bir adamın hakkınızı yemesi yüzünden birbirinizden olmayın.
Verdiği zarar parayla sınırlı kalsın. Askere gitmeden barışın güzel güzel ki askere gidince içinizde pişmanlık kalmasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özür diledi bende uzatmadım şuanda keşke ddaha cabuk kapatsaydım konuyu diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…