Ne kadar yanlismis meger

Unhappy13

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
81
7
98
İsviçre
4 senedir taniyorum seni, 2.5 sene ciktik, bir sene nisanli kaldik, ve bi kac aydir da evliyiz. Bana evlenme teklifi yaparkan ne kadar mutluydum, artik hersey düzelicek aile olucagimiza seviniyordum. Evlilik hazirliklara baslarkenden anlamam gerekiyordu aslinda. Sende ne bi heyecan nedegözlerinde bi isildi vardi. Sirf gönlüm olsun diyemi yapiyordun bunlari? Evlenmeden bi kac gün önce tartismisdik ve sen bana bu evlilik senin kapuzun olucak demisdin. Dogru söylemissin, belkide olk defa sözünün arkasimda durdun ve beni bi kac ay icinde yasayan bi ölü ettin. Ben sustum, icime attim, sen üstüme geldin, beni kücük düsürdün, küfür ettin, el bile kaldirdin. Yetmedi aileme dil uzattin, annene gitmiceksin dedin! Annemden benden baska kimsesi yok bunu sende biliyorsun, ama onu sevmedigin icin onada beni fazla görmemeyerek aci vermeye calisiyorsun! Sevgi degil hergün aci veriyorsun bana! Her isi yaptigima ragmen calismama ragmen hic yardim etmiyorsun, hep daha fazla istiyorsun! Köe gibi kulaniyorsun beni, ben topluyorum sen yine dagitiyorsun herseyi! Bana cevap verme diyorsun, vermincede daha fazla konusuyorsun! Ben mutlu olmak icin evlendim seninle, aci cekmek icin degil. Aramizda ne bi saygi nede bi sevgi kaldi artik! Keske ölsen diyorsun bana, kendini öldürsene diyorsun bana, biktim sikildim diyorsun bana! Biliyorum hepsi sinirden, ama bende sinirleniyorum ben sana böyle seyler diyormuyum! Agresivsin, sinirlerini kontrol Ltinda tutamiyorsun! Ne söylesem bagriyorsun! Cocuk gibi surat asiyorsun, inatlasiyorsun, hakaret edip gidiyorsun! Sana bisey anlatigimda dinlemiyorsun, ilgilenmiyorsun! Birkere olsun günün nasil gecti sormuyorsun! Ben sana anlatigimda, sordunmu anlatma bile diyorsun! Ama ben seni bikere dinlemesem, yine hakaret ediyorsun, küfür ediyorsun, bencil adi pislik diyorsun!

Ben artik dayanamiyorum! Keske seni dinleseydim o zamanlar biraz daha bekleseydik veya hic evlenmeseydik! Sen hep baskalarinin kötülügünü istiyorsun, hic biseye sükretmiyorsun hep daha fazla istiyorsun! Kendini hep düsünürsun, beni hic esim gözüyle görmedin bakmadin, biliyorum!

Araya cok sogukluk girdi! Artik bende seninle nasil yapicam bilemiyorum! Hastalaniyorum senin yüzündem yaratigin stessden!bas arisindan, mide bultasindan kac kere ise gitmedim! Veya aksamdan cok agladigim icin, gözlerim sisik diye insan arasina cikamadim!
Sen bana bu evliligi kapuz yaptin, burnumdan getirdin! Düzelir dedim sen gitikce daha cok cocuklasdin! Ben seninle nasil yapayim daha?

Bana kara hünler yasatiyorsu! Ne yapsam yanlis senin gözünde, vehep ben hataliyim! Sen gurur yapip bikere bile özür dilemedin benden! Özür dilemek zayiflikmis diyorsun? Ama bende senin esinim neden anlamiyorsun bunlari!

Her kücük seyde seni bosucam diyorsun ya, beni korkutmaya calisiyorsun ya! Insallah birgün beni bosarsin bende kurtulurum!

Ben büyük bi hata yaptim seninle! Sevdim seni ama sen beni öldürdün!

Niye onun boşamasını bekliyorsunuz ki?
Siz memnun musunuz hayatınızdan?

daha çok yeni olan evliliğinizde bu kadar acı çekiyor olmanız çok üzücü :( madem bu kadar pişmansın sen niye boşanmıyorsun..

Durum bu kadar vahimse siz neden boşanmıyorsunuz ? Neden onun sizi boşamasını bekliyorsunuz ki? Üstelik daha çok yenimişsiniz bunun birde ilerisi var :ssz:

Canım böyle olur mu?

Öncelikle toparlanmalısın. Yaşadıkların kendine olan güveninide sarsmıştır muhtemelen. Gerekirse yardım al ve sakin bir şekilde eşinle konuş, bence senin kararlı olduğunu anlarsa oda adım atacaktır.

Ama gerçekten kararlı ol. Sen ailemle görüşmek istemesende ben o insanların evladıyım, annemin bana ihtiyacı var de ve bu konuda sebat et.

Sende onun ailesine karşı saygılı ol. Her zaman iyi ol çünkü herkes kendi yaptığından sorumludur.

Sabır ve dua ile...

Son düzenleme:
4 senedir taniyorum seni, 2.5 sene ciktik, bir sene nisanli kaldik, ve bi kac aydir da evliyiz. Bana evlenme teklifi yaparkan ne kadar mutluydum, artik hersey düzelicek aile olucagimiza seviniyordum. Evlilik hazirliklara baslarkenden anlamam gerekiyordu aslinda. Sende ne bi heyecan nedegözlerinde bi isildi vardi. Sirf gönlüm olsun diyemi yapiyordun bunlari? Evlenmeden bi kac gün önce tartismisdik ve sen bana bu evlilik senin kapuzun olucak demisdin. Dogru söylemissin, belkide olk defa sözünün arkasimda durdun ve beni bi kac ay icinde yasayan bi ölü ettin. Ben sustum, icime attim, sen üstüme geldin, beni kücük düsürdün, küfür ettin, el bile kaldirdin. Yetmedi aileme dil uzattin, annene gitmiceksin dedin! Annemden benden baska kimsesi yok bunu sende biliyorsun, ama onu sevmedigin icin onada beni fazla görmemeyerek aci vermeye calisiyorsun! Sevgi degil hergün aci veriyorsun bana! Her isi yaptigima ragmen calismama ragmen hic yardim etmiyorsun, hep daha fazla istiyorsun! Köe gibi kulaniyorsun beni, ben topluyorum sen yine dagitiyorsun herseyi! Bana cevap verme diyorsun, vermincede daha fazla konusuyorsun! Ben mutlu olmak icin evlendim seninle, aci cekmek icin degil. Aramizda ne bi saygi nede bi sevgi kaldi artik! Keske ölsen diyorsun bana, kendini öldürsene diyorsun bana, biktim sikildim diyorsun bana! Biliyorum hepsi sinirden, ama bende sinirleniyorum ben sana böyle seyler diyormuyum! Agresivsin, sinirlerini kontrol Ltinda tutamiyorsun! Ne söylesem bagriyorsun! Cocuk gibi surat asiyorsun, inatlasiyorsun, hakaret edip gidiyorsun! Sana bisey anlatigimda dinlemiyorsun, ilgilenmiyorsun! Birkere olsun günün nasil gecti sormuyorsun! Ben sana anlatigimda, sordunmu anlatma bile diyorsun! Ama ben seni bikere dinlemesem, yine hakaret ediyorsun, küfür ediyorsun, bencil adi pislik diyorsun!

Ben artik dayanamiyorum! Keske seni dinleseydim o zamanlar biraz daha bekleseydik veya hic evlenmeseydik! Sen hep baskalarinin kötülügünü istiyorsun, hic biseye sükretmiyorsun hep daha fazla istiyorsun! Kendini hep düsünürsun, beni hic esim gözüyle görmedin bakmadin, biliyorum!

Araya cok sogukluk girdi! Artik bende seninle nasil yapicam bilemiyorum! Hastalaniyorum senin yüzündem yaratigin stessden!bas arisindan, mide bultasindan kac kere ise gitmedim! Veya aksamdan cok agladigim icin, gözlerim sisik diye insan arasina cikamadim!
Sen bana bu evliligi kapuz yaptin, burnumdan getirdin! Düzelir dedim sen gitikce daha cok cocuklasdin! Ben seninle nasil yapayim daha?

Bana kara hünler yasatiyorsu! Ne yapsam yanlis senin gözünde, vehep ben hataliyim! Sen gurur yapip bikere bile özür dilemedin benden! Özür dilemek zayiflikmis diyorsun? Ama bende senin esinim neden anlamiyorsun bunlari!

Her kücük seyde seni bosucam diyorsun ya, beni korkutmaya calisiyorsun ya! Insallah birgün beni bosarsin bende kurtulurum!

Allah yardımcınız olsun inşaallah..bişey nasıl başlarsa öyle gider..eşinize sözü geçen birileri varsa onu koyun araa bu işe hemen bi çözüm bulun..çocuk falan içinde iyi korunun aman..mesela bu yazdığınızı ona verseniz mektupla ne hisseder acaba

Allah yaşadığın eziyeti kimseye yaşatmasın.. Umarım rüzgar en yakın zamanda senden yana eser.. Radikal kararlar vermelisin. "Hayatım alt üst olur diye düşünme. Nerden biliyorsun altının üstünden daha iyi olmadığını?"

Bu da iyi. Neden çekiyorsunuz? Ben de sizin yazdıklarınıza kendimle konuşur gibi cevap veriyorum..

"Alooo beyefendi kendine gel! Evlendik diye tapumuzu vermedik. Ben + Sen + Biz olduk. Sen geldin diye Ben ölmedim, hala buradayım, karşındayım. Senin o ettiğin küfürler varya senin adabındandır, sinirine başlatma! Alırım o sinirini... anladın sen gerisini. Ayrıca hiç bir kuvvet benim "annem" le görüşmemi engelleyemez, bin koca gelirde bir anne etmez anladın mı? Hadi şimdi doğruuu geldiğin yere, seni sözde sevgi gösterilerine ihtiyacım da yok! Bunun adı sevgi değil psikopatlık! tedavi gör, aklını başına topla... topladığın gün ben hala aynı yerde duruyorsam belkiii tekrar konuşuruz, yok aynı yerde değilsem zaten sen hiç yoksundur! Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmana sebep kim bilmiyorum ama inan bana ederin kumaşın kadar...."

Siz kendinize değer verdiğiniz kadar önemlisiniz! Değer sizsiniz ya da değersizsiniz....
Hep söylerim yine söyleyeceğim "Eşeğe at muamelesi yapmayın! Anırınca şaşar kalırsınız... :20:

bu adam seninle zorlana mı evlendi arkadaşım sanki sana eziyet etmek için evlenmiş gibi geldi bana adam sanki düşmanın senin seven sevdiğine böyle mi yapar daha yeni evliyken adamı evire çevire çırpmak lazım kendine gel diye

cok uzuldum.okuyunca yaslar suzuldu gozlerimden.nekadar benziyoruz sizinle nekadar benziyor yasadiklarimiz birbirine.
cekmeyin inan degmiyor.kendinizi yipratiyosunuz hastalaniyosunuz uzuluyosunuz olan size oluyor olan biz kadinlara oluyor.yazik degilmi bize bizde bir anadan dogmadikmi
aci cekmek icinmi dunyaya gldik.
ben cok ugrastim cok mucadele verdim duzeltemedim esimi olmadi ya icki ya ben dedim o elinin tersiyle beni ve cocugunu itti ickiyi secti.ve neler yasatti bna ve el kadar bebegge.
bosanin cekmeyin sizede yazik bn bosaniyorum allahim yardim eder guc kuvvet verir.zalimlerde elbt ceker cezasini

kimisi bulamazzz :(
kimisidee bulurr kıymetini bilmezzz..

bak arkadasımm işin varmışşş
çocugunda yokk
demek ısteıdıgmıı anladınn
..........
ahh ahh bir işim olsaaa ben bır dakıka dururmuyumm
ne sevgıısnden bahsedıyorsun sen, ne aşkındann...
hepsi palavraaa..
ayaklarının üstünde durabiliyorsan eger,
çocugunda yoksaaa
o adamıı asla cekmee
...........
iştee sözün bitigi yerrdeyimm
keşkee keşkee senın yerınde olsamdaaa .....

hayatıma yön versem sil baştan başlasamm..
4 sene nekıı.
ben 8 senedır tanıdıgımm cocuklugumda beraber buyudgumuzzz adamıı tanımıyorummm
kii kaldıı 4 sneelıkk adamı tanımaktan bahsedıyorsunn...

yazıkk sana bıratnemm valla yazıkk
işin varr cocugun yokk
bılmıyorum yanıı boşan demesı kolay dıceksın ama
evet bence kolayy hıcte zor degıl
keşke imkanım olsa çalışşsam para kazanan bırı olsamm ailemde arkamda olsaa bir saniyee demiyorum bakk
bir SALİSE durmam bu evde..
.........
ne mecburlugun varr bana söylermısın
o hakaretlerii işitmeyee ne mecburlugun var..
annen varmışş birtekk
yerınde olsamm alırım annemı yanımaa ..çalşısımm hem anama bakarım hemde kafamm rahat yaşarımm
...............

sen bu adama neden katlanıyorsun
kk ca anlamadık gitti
sen onu boşa
aklı başına gelsin

bi kaç aylık evlilikte bunları hissettirern birinin boşanmasını beklemek niye.siz bırakın o halde...

Son düzenleme:

Bukadar zulme neden boyun eğiyorsun.
çocuğunda yok ne bekliyorsun.

Boşanma hakkı sadece erkeklere verilmedi bilginize.
şu adamları bir halt sanıp ezdirmeyin kendinizi.
Hiçbir erkek dünyanın merkezi değildir.

Bazı bayanları anlamıyorum,bu gidişlede anlıyamıycam.
Burunları kırılır,küfür yerler,sokağa atılırlar,üzerine bide ailesine etmedik küfür ve hakaret kalmaz hala susup otururlar.

sonunuz zaten boşanmak böyle hayatmı geçer.

Bugün boşanırsan senin için iyi olur çocuk yok ortada
Yarın boşanırsan senin ve çocuğun için kötü olur.

Artik dayanamiyorum sana, yüzünü görmeye! Bosanmak istiyorum, kurtulmak istiyorum! Eski hayatimi özledim, özgür ol ayi özledim. Kendimi bi kafeste hisediyorum! Annemin sicak kucagini özledim! Onun sevgisine ihtiyacim var! Kimse beni annem kadar sevemezmis birkez daha anladim, bunu seni taniyinca anlafim!

Ben bosanmak icin evlenmedim! Caba zarfettim! Emek verdim. Bi cicek gibi büyütüm! Sense o cicegi cürütün!

Hayatimin en soguk kisini yasiyorum! En karanlik günlerimdeyim!

Sana kackere anlatmaya calisdim! Güldün, dinlemedin, gücsüzsün, hastasin diyip durdun!

Kan kusturuyorsun bana! Ne zaman biticek bu eziyet??

Artik dayanamiyorum sana, yüzünü görmeye! Bosanmak istiyorum, kurtulmak istiyorum! Eski hayatimi özledim, özgür ol ayi özledim. Kendimi bi kafeste hisediyorum! Annemin sicak kucagini özledim! Onun sevgisine ihtiyacim var! Kimse beni annem kadar sevemezmis birkez daha anladim, bunu seni taniyinca anlafim!

Ben bosanmak icin evlenmedim! Caba zarfettim! Emek verdim. Bi cicek gibi büyütüm! Sense o cicegi cürütün!

Sana kackere anlatmaya calisdim! Güldün, dinlemedin, gücsüzsün, hastasin diyip durdun!

Kan kusturuyorsun bana! Ne zaman biticek bu eziyet??

Sen dava açsan?
Çekmesen mesela ısrarla bu eziyeti?

bende anlamadim neden sana hayati zindan edicem dedi evlenmeden önce, sen niye böyle dedigi halde kabul ettin
evlenmeyi, cok üzüldüm dogrusu hic bir insan senin yasadiklarini yasamayi haketmez, ne kadar zamandir evlisiniz?
bosanmayi düsünmüyorsunuz sanirim bir evlilik terapistine gitseniz beraber kabul edermi, belki onun seninle degil
kendinle sorunlari vardir

Kan kusturuyorsun bana! Ne zaman biticek bu eziyet??[/QUO
Çok üzüldüm yazdıklarını okurken ama sanada kızdım biraz bu adam kendini sevgisini belli etmiş daha evlenmeden önce kabusun olacam senin diyen bir adamla neden evlendin canım. Tabi bu saatten sonra ne desek boş evlenmişsin bir kere. Aslında ne yapman gerektiğini biliyorsun ama cesaretin yok sanırım eski hayatımı annemi özledim diyorsun. İşin de varmış bir saniye bile bekleme bence o adamın yanında. Hiç değmez kendini bu kadar yıpratmaya annenden ayrı kalmana. Herkes bi yuvası olsun diye evlenir ama olmuyorsa da olmuyordur, elimden geleni yaptım diyorsan artık o adamdan kurtulmanın yollarına bak

Siz 7 ay sonra bosanmayi düsündünüzmü hic? Insanlar ne der ne düsünür? Bidaha evlenmeye cezaretim olurmu sizce?

Cikmazdayim... Ben 7ay önce degil, 4 sene önce bu hatayi yaptim:(

Siz 7 ay sonra bosanmayi düsündünüzmü hic? Insanlar ne der ne düsünür? Bidaha evlenmeye cezaretim olurmu sizce?

Cikmazdayim... Ben 7ay önce degil, 4 sene önce bu hatayi yaptim:(

insanlar ne derse desin sanane insanlar ve senden insanlara ne çevre için bu eziyeti çekmeye devammı ediceksiniz
ayrıca önce bir bundan boşanında bir atlatın bir toparlanma süresi gelsin geçsinde ondan sonra 2. evliliği düşünürsünüz

Back
X