4 senedir taniyorum seni, 2.5 sene ciktik, bir sene nisanli kaldik, ve bi kac aydir da evliyiz. Bana evlenme teklifi yaparkan ne kadar mutluydum, artik hersey düzelicek aile olucagimiza seviniyordum. Evlilik hazirliklara baslarkenden anlamam gerekiyordu aslinda. Sende ne bi heyecan nedegözlerinde bi isildi vardi. Sirf gönlüm olsun diyemi yapiyordun bunlari? Evlenmeden bi kac gün önce tartismisdik ve sen bana bu evlilik senin kapuzun olucak demisdin. Dogru söylemissin, belkide olk defa sözünün arkasimda durdun ve beni bi kac ay icinde yasayan bi ölü ettin. Ben sustum, icime attim, sen üstüme geldin, beni kücük düsürdün, küfür ettin, el bile kaldirdin. Yetmedi aileme dil uzattin, annene gitmiceksin dedin! Annemden benden baska kimsesi yok bunu sende biliyorsun, ama onu sevmedigin icin onada beni fazla görmemeyerek aci vermeye calisiyorsun! Sevgi degil hergün aci veriyorsun bana! Her isi yaptigima ragmen calismama ragmen hic yardim etmiyorsun, hep daha fazla istiyorsun! Köe gibi kulaniyorsun beni, ben topluyorum sen yine dagitiyorsun herseyi! Bana cevap verme diyorsun, vermincede daha fazla konusuyorsun! Ben mutlu olmak icin evlendim seninle, aci cekmek icin degil. Aramizda ne bi saygi nede bi sevgi kaldi artik! Keske ölsen diyorsun bana, kendini öldürsene diyorsun bana, biktim sikildim diyorsun bana! Biliyorum hepsi sinirden, ama bende sinirleniyorum ben sana böyle seyler diyormuyum! Agresivsin, sinirlerini kontrol Ltinda tutamiyorsun! Ne söylesem bagriyorsun! Cocuk gibi surat asiyorsun, inatlasiyorsun, hakaret edip gidiyorsun! Sana bisey anlatigimda dinlemiyorsun, ilgilenmiyorsun! Birkere olsun günün nasil gecti sormuyorsun! Ben sana anlatigimda, sordunmu anlatma bile diyorsun! Ama ben seni bikere dinlemesem, yine hakaret ediyorsun, küfür ediyorsun, bencil adi pislik diyorsun!
Ben artik dayanamiyorum! Keske seni dinleseydim o zamanlar biraz daha bekleseydik veya hic evlenmeseydik! Sen hep baskalarinin kötülügünü istiyorsun, hic biseye sükretmiyorsun hep daha fazla istiyorsun! Kendini hep düsünürsun, beni hic esim gözüyle görmedin bakmadin, biliyorum!
Araya cok sogukluk girdi! Artik bende seninle nasil yapicam bilemiyorum! Hastalaniyorum senin yüzündem yaratigin stessden!bas arisindan, mide bultasindan kac kere ise gitmedim! Veya aksamdan cok agladigim icin, gözlerim sisik diye insan arasina cikamadim!
Sen bana bu evliligi kapuz yaptin, burnumdan getirdin! Düzelir dedim sen gitikce daha cok cocuklasdin! Ben seninle nasil yapayim daha?
Bana kara hünler yasatiyorsu! Ne yapsam yanlis senin gözünde, vehep ben hataliyim! Sen gurur yapip bikere bile özür dilemedin benden! Özür dilemek zayiflikmis diyorsun? Ama bende senin esinim neden anlamiyorsun bunlari!
Her kücük seyde seni bosucam diyorsun ya, beni korkutmaya calisiyorsun ya! Insallah birgün beni bosarsin bende kurtulurum!
Ben büyük bi hata yaptim seninle! Sevdim seni ama sen beni öldürdün!
Ben artik dayanamiyorum! Keske seni dinleseydim o zamanlar biraz daha bekleseydik veya hic evlenmeseydik! Sen hep baskalarinin kötülügünü istiyorsun, hic biseye sükretmiyorsun hep daha fazla istiyorsun! Kendini hep düsünürsun, beni hic esim gözüyle görmedin bakmadin, biliyorum!
Araya cok sogukluk girdi! Artik bende seninle nasil yapicam bilemiyorum! Hastalaniyorum senin yüzündem yaratigin stessden!bas arisindan, mide bultasindan kac kere ise gitmedim! Veya aksamdan cok agladigim icin, gözlerim sisik diye insan arasina cikamadim!
Sen bana bu evliligi kapuz yaptin, burnumdan getirdin! Düzelir dedim sen gitikce daha cok cocuklasdin! Ben seninle nasil yapayim daha?
Bana kara hünler yasatiyorsu! Ne yapsam yanlis senin gözünde, vehep ben hataliyim! Sen gurur yapip bikere bile özür dilemedin benden! Özür dilemek zayiflikmis diyorsun? Ama bende senin esinim neden anlamiyorsun bunlari!
Her kücük seyde seni bosucam diyorsun ya, beni korkutmaya calisiyorsun ya! Insallah birgün beni bosarsin bende kurtulurum!
Ben büyük bi hata yaptim seninle! Sevdim seni ama sen beni öldürdün!