- 11 Şubat 2021
- 189
- 166
- 23
- Konu Sahibi hayalievren
-
nasıl hissetmem gerekiyo bilmiyorum şu anda ailem yanımda sağolsunlar ama hep Bi yanım eksik geliyo büyük Bi boşluk. sanki hiç bitmeyeck gibi. siz ne kadar zamanda atlattıniz??Bende bosandim 2 yil olacak.çok haklı sebeplerim olmasına rağmen çok zor du .üzüntü gözyaşı hayallerin emeklerin ziyan olması neler..ama biliyordum ki ondan olmaz .bnedeki sevgsisini yaptiariyla kendi bitirmisti zaten .suan zerre onemli degil benim icin.sadece cocugumun babasi o kadar.verdigim en dogru kararlardan biriydi.kimse boşanmak için evlenmez ancak zararın neresinden donersen kardır.Rabbim yardimcimizolsun
Garip ama o boşluk hala devam ediyor.onu sevmememe rağmen adını bile duymaktan irrite olduğum halde yerine birini koymadigimdan midir bilmiyorum hala o boşluk ve yarım kalmışlık hissi var.ne zaman geçer bilmiyorum ama InşaAllah gecernasıl hissetmem gerekiyo bilmiyorum şu anda ailem yanımda sağolsunlar ama hep Bi yanım eksik geliyo büyük Bi boşluk. sanki hiç bitmeyeck gibi. siz ne kadar zamanda atlattıniz??
benim işim zor o zaman çünkü hala seviyorum ama dediğiniz gibi olmayacağını anladım artk o kadar yaşattıklarindan sonraGarip ama o boşluk hala devam ediyor.onu sevmememe rağmen adını bile duymaktan irrite olduğum halde yerine birini koymadigimdan midir bilmiyorum hala o boşluk ve yarım kalmışlık hissi var.ne zaman geçer bilmiyorum ama InşaAllah gecer
ben zaten çalışıyorum o konuda sıkıntm yok ailem yanıma mecbur gelmek zorundaydi kızım çok küçük bakacak kimsem yok. ama onunla ilgili şeyler yaşananlar hayaller ona karşı vermeye çalıştigim şeyler hepsi çok masumdu benim tarafımda onu severken hiç mantığım yoktu işin içinde öyle körü körüne belki de o yüzden çok canım yanıyo herşeye tüm yaşattıklarına rağmen.. çok nefret etmeme rağmen özlüyorum bile galiba ve psikologa gidemiyorum bulunduğum ilçede yok maalesef öyle şeyler varsa da ben bulamadmBazen mantığımızın peşinden gitmek gerekiyor canımızı yaksa da. Bence bir psikologdan destek alın, kesinlikle işiniz kolaylaşır. Yasınızı üzüntünüzü yaşayın imkanlar el verdiği ölçüde. İmkanlar dahilinde diyorum çünkü aile evi bazen acımızı yaşamamıza fırsat vermiyor ne yazık ki anlamayabiliyorlar. Benim davayı açalı 7 ay oldu halen bir şarkıda veya film sahnesinde gözlerim doluyor. Yaşanan güzel şeylere şükredip kötülerin tekrarlanmaması için dua etmelisiniz. Belli ki güzel şeyler yetersiz kalmaya başlamış, eksiler artıları geçmiş ki oradan uzaklaşıp ailenize dönmüşsünüz.
En güzeli çalışmak, elbette kafanızı toplar ve iş bulabilirseniz.
ben zaten çalışıyorum o konuda sıkıntm yok ailem yanıma mecbur gelmek zorundaydi kızım çok küçük bakacak kimsem yok. ama onunla ilgili şeyler yaşananlar hayaller ona karşı vermeye çalıştigim şeyler hepsi çok masumdu benim tarafımda onu severken hiç mantığım yoktu işin içinde öyle körü körüne belki de o yüzden çok canım yanıyo herşeye tüm yaşattıklarına rağmen.. çok nefret etmeme rağmen özlüyorum bile galiba ve psikologa gidemiyorum bulunduğum ilçede yok maalesef öyle şeyler varsa da ben bulamadm
umarım bu süre çabuk geçer çünkü hissettiklerim sanki hiç gecmiycek gibi su anda hayatımı kurmaya çalışıyorum evet ama yine de büyük Bi boşluk içindeyim.. umarım dediğiniz gibi atlatabilirimNe kadar güzel kendi hayatınızı devam ettirmemek için bir sebebiniz yok aslında. Zaten ne oluyorsa saf sevenlere oluyor, çıkarsız karşılık beklemeden tüm benliğimizle seviyorsak kesinlikle sonu b.k yoluiçten pazarlıklı olursan kıymetini biliyorlar.
Bazen internette bir şeye denk gelince aniden sevinirim, onun uzun zamandır aradığı tarzda bir lambader vardı mesela görünce sevindim istemsizce, sonra havada kaldı. Bunlar oluyor işte, pek geçecek gibi değil. Bence önemli olan yas sürecini sağlıklı atlatmak, acıyı yaşamak, yalnızlığı sevmesek de kabullenmek-alışmak. Sonrası geliyor.
maddi sıkıntım şu anda evi ben bıraktığım için var ama çok uzun süreceğini sanmıyorum dediğinizi bende düşündüm daha sonra. biraz durumu toparlamayı ve düzenimi biraz olsun oturtmayi bekliyorm yeniden ev bul eşyalar yerleşme falan zaman aliyoHemen hemen bütün terapistler online hizmet veriyor, maddi sıkıntınız yoksa haftada 1 saatinizi buna ayırabilirsiniz sağlıklı bir ruh için. Küçük yerde yaşamanız önemli değil ki, İstanbul'daki biriyle de yapabilirsiniz seansları.
amin insallah dediğiniz gibi olur.Ayrılık sonrası yas sürecinin 5 evresine( inkar, öfke, pazarlık , depresyon, kabullenme) tek tek uğramış bir insan olarak size diyebileceğim hepsi geçiyor. Kendinizi rahat bırakın. Kontrol etmeye çalışmayın. Ağlamak istediğiniz zaman ağlayın, dertleşin güvenliğiniz insanlarla. Kendinize güçlü olduğunuzu, mutluluğu hak ettiğinizi, onunla var olmadığınızı hep hatırlatın. Bundan sonra ne olacak sorusunu kafanızdan atın. Su akar yolunu bulur. Zaman size iyi ki bitmiş dedirttirecek. Yolunuz bahtiniz açık olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
aynen öyle zamanla alisiliyo her şeye ama ne kadar zamanda orası meçhulKuzenim yeni evliyken eşi trafik kazası sonucu vefat etmişti. 10 senelik flört etmişlerdi. 8 yıl oluyor bu olay şuanda kimseyle evlenmedi ama alıştı diyebilirim. İnsan nelere alışmıyor ki buna alışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?