• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar zekisin

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Esiniz başkalarının yaninda sakalasirken size "ne kadar zekisin" dese bozulur muydunuz? Ben bozuldum da :KK12: cok mu hassasım?

Sende daha fazla oldugum kesin ya da bu nu yeni mi anladim diyerek gülerek cevap verirdi..kavga edilecek bi konu olarak görmezdim.

Bunu şimdi idrak edecek kadar ileri zekalısın işte kocacım deseydin.

Ayyy en nefret ettiğim şey
Çok netim bu konuda
Kol kırılır yen içinde kalır !
Ele güne laf vermeye gerek yok . sadece sevgili değil bütün ilişkilerde böyleyim
Bu yüzden arkadaş sildiğimi bilirim .
Bu konuda rijit bir tavra sahibim :110:

Gözlerini devirerek demişse oyarım gözlerini,şaka ile karıştırmışsa şaka ile laf sokardım karıştırıp.
Kimin yanında olduğumuza göre de değişir.

Bozulurum.
Okkalı bi trip atmadan da içim rahat etmez.
Gecenin şu vakti konu açtırtacak kadar can sıkıcı şekilde demiş demekki.
Gıcık herif...

Esiniz başkalarının yaninda sakalasirken size "ne kadar zekisin" dese bozulur muydunuz? Ben bozuldum da :KK12: cok mu hassasım?
Bana neden gunde 14 saat calisip hala is bitiremedigimi ogrenen profesor " demekki aha akillica calismak gerekiyor" sozune "APTAL DEGILIM!" cikisi yapabilecek (ki benim patronum) birisi olarak, eger adamim bana boyle bir sey deseydi "pardon, kime dedin?" deyip sagima soluma bakrdim. Terbiyesiz adam!

Yoook be ne zekisi. Sen fazla gerizekalisin sadece derdim. Sanırım

Seni seçtim ya eş olarak, ordan anla işte arada zekam düşüveriyor, o anıma denk geldin
Bak şimdi zekam yükseKte, hatamı görüyorum ve seni olduğun gibi kabul ediyorum, ya benle büyürsün, ya da bensiz
:)

Kinayeli söylediyse ve çok samimi olmadığımız arkadaşlarımızın yanında söylerse bozulurdum sanırım. Ama samimi bir ortam, yakın arkadaşlar varsa kahkaha bile atarım:)

Bu kocalar karılarina dost mu düşman mı anlayamadım.aynı durumda kardesi annesi babası olsa aynı şeyi soyler miydi acaba. Ben cok bozulurdum.

Hayırdır simdi mi aklına geldi zekamı sorgulamak deseydin ???????????

Siz ona deseydiniz tepkisi nasıl olurdu?
Eşime dediğimi düşündüm.. korktum..
Eşimin bana dediğini düşündüm.. yine korktum:)
Kimi insan çok dikkat eder sakasina bile..
Kimi çok rahattır..
2ci grupta ise esiniz huyu böyle diyip iyi bi uyarı çekin derim..

en az senin kadar zekiyim deseydın ya birde kimin yanında dediği de önemli

Back
X