Ne karar versem bilemedim

Yani bu durum ortaya çıkarsa hep bir acaba ile yaşanır. Kimin ne kadar kıskanç olduğu bilinmez.
Diyelim ki evlendiniz eşiniz belki kıskanacak. Kardeşiyle arası bozulacak. Yada arkadaşınız eşini kıskanacak evliliklerinde problem olacak. En korkuncu adam hala sizden hoşlanıyorsa garip bir durumun ortasında kalacaksınız.
Bir sürü korkunç teori üretilebilinir bu durum için.
Tek iyi teori aklıma gelmiyor cidden.

Devir ne kadar kötü olduysa herşeyin kötüsünü düşünür olmuşuz 🤦🏼
Valla kıskanç mı bilmiyorum ama abisi biraz erkeklerden kıskanırmış bahsetti de biraz abisinden

Doğru sinek küçük ama mide bulandırır hissiyatim yok şöyle bana teklif eden kişiye yok arkadasimin eşi zaten kabul de etmemistim lisedeyken yıllar önce yani ama şimdi arkadaşım bana abisini öneriyor bunu kabul etmem doğru olur

Aile kurcaksiniz ve ilerisi için duyulursa ciddi anlamda sıkıntılar doğabilir bence.

Yani bu durum ortaya çıkarsa hep bir acaba ile yaşanır. Kimin ne kadar kıskanç olduğu bilinmez.
Diyelim ki evlendiniz eşiniz belki kıskanacak. Kardeşiyle arası bozulacak. Yada arkadaşınız eşini kıskanacak evliliklerinde problem olacak. En korkuncu adam hala sizden hoşlanıyorsa garip bir durumun ortasında kalacaksınız.

Kesinlikle böyle dusunuyorum .

Valla kıskanç mı bilmiyorum ama abisi biraz erkeklerden kıskanırmış bahsetti de biraz abisinden
Eh bile bile lades denmez o zaman. Hayatınıza heyecan arıyorsanız o ayrı tabi 😂 Ama vukaat garantili bence 🤷‍♀️
Aynen teşekkür ederim😊

Evet bahsetmeye değmez ama sonuçta ortada bi gerçek var yani gerçekler er ya da gec çıkar diye bi laf var ya hani şimdi bahsetmeden ileride öğrenimde ne olacak ve sizce napmaliyim kabul etmeli miyim etmemeli mi
Ay ne gerçeği çocuk yaşta olan bişey insan hatırlamaz bile ciddiye bile alınmaz yani... Tabiiki de kabul edin neden şansınızı tepiyorsunuz hemde hiç bir şey yaşamadığıniz biri için..adam hatırlamıyordur bile hem hatirlasa ne olacak ki ortada bişey yok sizde hatirlamiyormuş gibi yapın bitsin gitsin..

Merhaba, yeni üye oldum pek fazla bilmiyorum bi konu hakkında fikir almak istedim çok kararsizim pek fazla çevrem de yok burayı üye olmadan da takip ederdim şimdi boyle birşey başıma gelince üye olup ben de fikir almak istedim benim bi arkadaşım var bana abisini önerdi evlilik hakkında çok samimi bi arkadaşım değil yıllardır da görüşmüyorduk ama şöyle de bir durum var kendisi şuan evli ve evli olduğu kişi de bana yıllar önce çıkma teklifi etmişti eşi olan kişi yani aynı lisedeydik eşiyle ve o zamanlar eşi bana teklif etmişti ama ben kabul etmemistim o zamanlar 15 yaşlarında falandım eşi de o civardaydı ve şimdi yıllar geçti 28 yaşındayım dünya küçük dedikleri bu olsa gerek o kişiyle benim bu arkadaşım evlenmiş bayadır da görüşmüyorduk bu arkadaşımla o ara evlenmiş ve şimdi abisini bana öneriyor ben her ne kadar eşiyle geçmişte çıkmamış olsam da eşinin bana teklif ettiği gerçeği var ortada sizce olur mu yanı şöyle anlatayım eğer bu iş olursa arkadaşım gorumcem olacak geçmişte bana teklif eden kişi eniştem olacak arkadaşımın abisi de eşim olacak Yanı sizce olur mu olmaz mı ve arkadaşımın daha önce kendi eşinin bana teklif ettiğinden haberi de yok bilseydi abisini bana önerir miydi onu da bilmiyorum bu durumu anlatmalimiyim kendisine ne yapsam bilmiyorum kabul etmeli miyim etmemeli miyim sizce ne yapsam bilmiyorum burada aldım soluğu teşekkür ederim şimdiden
Bence hic lafını dahi acmayin. Çocukluk sonuçta olabilir. Hem onların tadı kaçar evlenmişler yanlış olaylara sebebiyet vermeyin bence. Abisinden hoslandiysaniz iyi biri ise bence deneyebilirsiniz. Once bir tanışıp görüşün olabilir yani

Bence hic lafını dahi acmayin. Çocukluk sonuçta olabilir. Hem onların tadı kaçar evlenmişler yanlış olaylara sebebiyet vermeyin bence. Abisinden hoslandiysaniz iyi biri ise bence deneyebilirsiniz. Once bir tanışıp görüşün olabilir yani
Teşekkür ederim peki saklayayım mı ya ben söylemezsem bir gun bi şekilde ortaya çıkarsa üstelik adam da biliyor onunla aynı ortama girebilir miyiz yüz yüze bakabilir miyiz

Teşekkür ederim peki saklayayım mı ya ben söylemezsem bir gun bi şekilde ortaya çıkarsa üstelik adam da biliyor onunla aynı ortama girebilir miyiz yüz yüze bakabilir miyiz
Sakla canım söyleme hic. Aramızda birsey olmadığı ask sevgili vs. ve çocuk olduğumuz için söylemedim Önemli birşey olmadığından dersin

Back
X