- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
Çünkü o ailede büyümüşGercektende oyle cocuk grip oluyo, siz gecenlerde dugune gittiniz orda nazar ettiler dedi biriside.
En kotusude esiminde inanmasi oda surekli basimin etini iyi nazar degdiricen bi gun diye.
Olabilir inanılabilir tabıki ama bunun içinde dualar var değil mi duaların korucagına inanmayıp ekmeğin,boncuğun, esnemenin korucagına inanmak tam delilikAaay gül gül oldum ya ben de dua okuduktan sonra geğiren bile gördüm ya aaay suna nasıl nazar oldum ya içimden geldi diyerek bideböyle saçma şeylere deyilde ben gerçekten nazara inanmaya başladım ama
Sosyal medya dedigim whatsapp durumum sadece en yakin akrabalar kardes ablalar fln oluyo.Islam inancına göre nazar vardır ve okumakla korunur kişi. Inanislara göre değişir fikirler.
...
Ayrıca çocukların fotolarinin sosyal medyada paylasilmasina, hele böyle sapkinlik dolu dünyada şiddetle karşıyım.
Hani hep deniyor ya benim bedenim ben karar veririm diye , bebeklerin / çocukların böyle bir izni yok oysa.
Belki büyüyünce " neden fotoğraflarımı paylaştın , amacın neydi " diye soracak. Şimdi dili yok.
Hakikaten amaç ne ?
Sosyal medya hesabimiz yok sadece whatsappdan atiyorum ara sira. Hani ozel guzel anlar oluyoya maksat aileyle fln paylasma gibisine.Nazar vardir, artik inanirsiniz inanmazsiniz o size kalmis. Ben o konuda yorum yapamam ama cocuklarin, bebeklerinin fotograflarinin sosyal medyada paylasilmasina karsiyim. Gercekten bu fotograf paylasma olayi iyice cigrindan cikmis durumda. Fb hesabima cok nadir giriyorum, bir bakiyorum kadin konum atmis, hastaneye gidiyoruz cocugumuz hastalandi diyor. Arkadas ne ara evden ciktin da hemen konum attin ne ara hemen nete girdin? Bakiyorum cocuk kolunda serum yatiyor hemen paylas. Ben kendi fotograflarimi bile paylasmiyorum millet afedersiniz tuvalete gitse foto paylasacak, artik akil sir erdiremiyorum. Yine de bir tercih meselesidir ama siz belli olmaz dikkatli olun. Benim ablamda maalesef boyle paylasim meraklisi. Bir iki o kadar cok koyma dedim ama sonucta beni ilgilendirmez benim cocugum degil.
Bende oyle bi ailede buyudum, sorun bende demekki garip bulduguma gore.Çünkü o ailede büyümüş
Benim eşimde inanır çünkü kayınvalidemin oğlu :)
Yok bunlar çok abartmış senin cocugunu senden çok düşünecek değiller yaBende oyle bi ailede buyudum, sorun bende demekki garip bulduguma gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?