- 18 Mart 2011
- 50
- 12
- 86
- Konu Sahibi masal__perisi
-
Ayrilmak istemedigin halde neden tamam nasil istiyorsan oyle olsun diyorsun ki guzel kardesim madem?
Adam boşanmak istiyor saygı duyun ve boşanın. Mücadele etmek istese ederdi, zorlamanın alemi yok.
Sorunları çözme konusunda hiç adım atmadı mı?Attıysa destek görmedi mi?
Acaba sizdeki kusur ne ona göre hiç konuşmadınız mı?
Verdigi akila gel, bosandiktan sonra annende kalacakmissin da calismayacakmissin da. Boyle mesaj atabilme hakkini ona vermemelisin. Sacmalik cunku bu umarim farkindasindir. Bir sure ayri yasayalim,kafamizi dinleyelim sonra da karar verelim diyebilirsin.
- Ayrılmayalım deneyelim çözmeye çalışalım desem kendini direkt baskıda hisseder.. Eşime '' yemeğe otur, hadi gidelim, faturayı ödedin mi vs vs vs'' gibi basit şeyler dediğimde bile baskı olarak algılıyor ve kızmaya başlıyor. Özgürlüğüne çok düşkün.. Emin olduğunu bilsem; kabullenip herşeyi yoluna bırakacağım. ''çalışma ben sana bakarım, aklım sende kalmasın boşandıktan sonra annenlerde kal vs'' diye msjlar atıyor şuan.
beni sevdiğini ve emin olmadığını biliyorum. Şuan sağlıklı bir karar vermiyor. Ve geri dönüşü olmayan bir yola girmek istemiyorum.. Ne olur bir akıl verin ne yapmalıyım??
..
- Ayrılmayalım deneyelim çözmeye çalışalım desem kendini direkt baskıda hisseder.. Eşime '' yemeğe otur, hadi gidelim, faturayı ödedin mi vs vs vs'' gibi basit şeyler dediğimde bile baskı olarak algılıyor ve kızmaya başlıyor. Özgürlüğüne çok düşkün.. Emin olduğunu bilsem; kabullenip herşeyi yoluna bırakacağım. ''çalışma ben sana bakarım, aklım sende kalmasın boşandıktan sonra annenlerde kal vs'' diye msjlar atıyor şuan.
beni sevdiğini ve emin olmadığını biliyorum. Şuan sağlıklı bir karar vermiyor. Ve geri dönüşü olmayan bir yola girmek istemiyorum.. Ne olur bir akıl verin ne yapmalıyım??
..
Verdigi akila gel, bosandiktan sonra annende kalacakmissin da calismayacakmissin da. Boyle mesaj atabilme hakkini ona vermemelisin. Sacmalik cunku bu umarim farkindasindir. Bir sure ayri yasayalim,kafamizi dinleyelim sonra da karar verelim diyebilirsin.
Yani ben eşinizi sağlıklı bulmadım çalışma annende kal vs baskıcı bir tipe benziyor.
Sizin çantada keklik olduğunuzu boşanırsanız üzüleceğinizi biliyor. Blöf yapın.
Boşandıktan sonra herkes kendi yoluna, ben hayatımı kazanırım elbette başkasıyla da evlenip mutlu olucam. Sana da mutlu bir yuva ve hayat dilerim, lütfen davanı aç. Yolun açık olsun
yazın.
Kaybetme korkusu verin yani, umursamadığınızı iyice anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?